ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   השב"כ מודה - כהנא צדק. ערביי ישראל - סכנה אסטרטגית. (https://israelbody.com/showthread.php?t=6897)

Gamerrrrr 13-03-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
לפי דעתי, מה שהכי גרוע בערבים ישראלים זה שישראל מרשה את ההתבדלות שלהם.
לכולם כבר צריך להיות ברור שהם אזרחים ישראלים בעלי תעודת זהות ישראלית, והם חלק מאיתנו, גם אם הם מדברים בשפה ואחרת ובני דת אחרת. אבל דווקא ההתבדלות של הערבים הישראלים גורמת להזדהות עם פלשתינאים, ויוצרת חברה בתוך חברה.
אם הייתי פוליטיקאי הייתי קורא לסיים את ההתבדלות שלהם, כלומר לנקוט בצעדים לשלב אותם כמה שיותר בחברה הישראלית, כמו השחורים באמריקה. לסגור בתי ספר ערביים ושלב אותם בתוך בתי הספר הישראליים, להטיל עליהם מיסים ולחייב אותם לשירות צבאי. ישראל לא יכולה להרשות לאנשים כמו אחמד טיבי, שעדיין רואה את ישראל כמדינת כיבוש לייצג את המיעוט הערבי.
המורה שלי לאזרחות אמרה פעם, ש90% מהערבים אזרחי ישראל רואים עצמם ישראלים, ולא חשים קשר עם הפלשתינאים. צריך לגרום לכך שזה יהיה 100%.

המורה שלך עבדה עלייך, אם הם רואים את עצמם כישראלים למה הם התקוממו נגד ההפצצות בלבנון???

מי שאמר שטומי לפיד הוא שמאלני, אתה תוציא את הגראס שלך, טומי לפיד נחשב בתקופתו ליותר גזען מטרטמן

Mikeo 13-03-07 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
המורה שלך עבדה עלייך, אם הם רואים את עצמם כישראלים למה הם התקוממו נגד ההפצצות בלבנון???

כי הם בכיינים וכפויי-טובה... חיזבאללה שלח עליהם טילים, כי הם לא שמים *** במי הם פוגעים, ערבים או יהודים, והם במקום לתמוך בישראל נגד אחיהם הלבנונים (שאני לא חושב שאף לא אחד מהם הייה רוצה לחיות תחת הנהגתם), הם מאשימים את ישראל בזה שהיא מרגיזה את חיזבאללה.
אז אני אומר- מספיק. שישרתו בצבא הישראלי, אולי יבינו סוף-סוף שאויבי ישראל לא שמים עליהם, ומי באמת האויב כאן.

Gamerrrrr 13-03-07 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
כי הם בכיינים וכפויי-טובה... חיזבאללה שלח עליהם טילים, כי הם לא שמים *** במי הם פוגעים, ערבים או יהודים, והם במקום לתמוך בישראל נגד אחיהם הלבנונים (שאני לא חושב שאף לא אחד מהם הייה רוצה לחיות תחת הנהגתם), הם מאשימים את ישראל בזה שהיא מרגיזה את חיזבאללה.
אז אני אומר- מספיק. שישרתו בצבא הישראלי, אולי יבינו סוף-סוף שאויבי ישראל לא שמים עליהם, ומי באמת האויב כאן.

לא רוצה אותם בצבא שלי.

ד"א זה מאצ'וק בחתימה שלך לא?? מזה אהבתי אותו :) ואת כל הפוקימוני אגרוף שזה תת גזע בסלע

dror 13-03-07 21:03

אין גיימר אתה הורג אותי פה

אין גיימר אתה הורג אותי פה אני נקרא מצחוק איך אפשר להגיד שטומי לפיד ימני איך ? תגיד דבר אחד שהוא עשה שמראה שהוא ימני קיצוני כמו טרטרמן (שבכלל לא קיצונית פשוט העיתונאות ניפחה את דעותיה כמו שאת ליברמן" מציל מפלגת קדימה "כי מתיי שהעיתונאות שומעת על טרנספר לערבים היא לא תופסת איך זה יכל לקרות אבל ליהודים לישראלים בטח שכן ) טומי תמך בתוכנית ההתנתקות שהוא כיהן בזמנו קשר המשפטים עשה חסד עם הערבים והתערב ודפק כל מי משניסה לפגוע בהם שגם בתקופתו במעריב הוא לא הפסיק לכתוב כתבות שנאה אז דייי . סליחה על החפירה :disgust: אגב גם פרס ימני קיצוני נכון :wacko:

Gamerrrrr 13-03-07 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
אין גיימר אתה הורג אותי פה אני נקרא מצחוק איך אפשר להגיד שטומי לפיד ימני איך ? תגיד דבר אחד שהוא עשה שמראה שהוא ימני קיצוני כמו טרטרמן (שבכלל לא קיצונית פשוט העיתונאות ניפחה את דעותיה כמו שאת ליברמן" מציל מפלגת קדימה "כי מתיי שהעיתונאות שומעת על טרנספר לערבים היא לא תופסת איך זה יכל לקרות אבל ליהודים לישראלים בטח שכן ) טומי תמך בתוכנית ההתנתקות שהוא כיהן בזמנו קשר המשפטים עשה חסד עם הערבים והתערב ודפק כל מי משניסה לפגוע בהם שגם בתקופתו במעריב הוא לא הפסיק לכתוב כתבות שנאה אז דייי . סליחה על החפירה :disgust: אגב גם פרס ימני קיצוני נכון :wacko:

פרס התחיל כימיני, עזוב ילדון אני לא מתווכח עם ילדים מתחת ל14.

וד"א גם אני בעד ההתנתקות אבל רק בגלל שזה דופק את האוכ' הספציפית שפונתה

HammEr-StriKe 13-03-07 21:13

נו בטח שהם סכנה, ראיתם את אחד האנסים מכנופיית אנסי הטרמפיסטיות, איך הוא התבטא מול המצלמות על הבנות היהודיות ועל המדינה שלנו בכלל, איזה אכזריות יש להם שאנסו את הבנות היהודיות שלנו, כל זה כדי להרוס לנו את הבנות, אבל את הבנות שלהם הם שומרים בכספת, מה יהיה אם יהודי יאנוס נערה ערבייה, למרות שלא הייתי חושב שהיה אפשר כולן מסריחות בעע..
צריך לעשות סלקציה במדינה הזו, לזרוק את כל הערבים ואת השמאלנים הטיפשים האלה!

dror 13-03-07 21:20

טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה

טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה שנות ה 50 \60 לא היה אז מישהוא בעד הערבים ועוד מישהוא שיהיה בהגנה הגיוני יהיה לך שמישהוא בשנים אלה יהיה סמולני אז על תביא לי דוגמאות מפגרות של פעם הוא היה זה וזה כי פעם לפני 60 שנה כולם היו כאלה לא היתה ברירה . :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:
לא ראיתי שרשמת שאתה גם בעד ההיתהתקות שאלתי היא כזאת איזה תועלת היא הביא לארץ חוץ כמובן מהגדלת טווח הקסמים הפקרת ציר פילדלפי כניעה לאוייבים ועליית החמאס ???

shahaflol 13-03-07 21:22

ציטוט:

פרס התחיל כימיני, עזוב ילדון אני לא מתווכח עם ילדים מתחת ל14.

וד"א גם אני בעד ההתנתקות אבל רק בגלל שזה דופק את האוכ' הספציפית שפונתה

ההתנתקות הזיקה לכל הארץ ולא רק להם.
פרט לזה, האנשים שפונו הם לא חרדים, אלא דתיים. יש הבדל גדול בין השניים. הם התגייסו לצבא, בעיקר ליחדות קרביות, והיו פטריוטים שתרמו למדינה.
אין כל רע במה שהם מאמינים בו מהבחינה הזו, ולכן אני גם תומך בהם בכל מובן, וההתנתקות עשתה נזק גדול למדינה שכבר עכשיו אנחנו משלמים עליו.

ד"א מה קרה שאתה לא נמצא פה כמעט?

Gamerrrrr 13-03-07 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה שנות ה 50 \60 לא היה אז מישהוא בעד הערבים ועוד מישהוא שיהיה בהגנה הגיוני יהיה לך שמישהוא בשנים אלה יהיה סמולני אז על תביא לי דוגמאות מפגרות של פעם הוא היה זה וזה כי פעם לפני 60 שנה כולם היו כאלה לא היתה ברירה . :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

טוב מחר אני מביא הוכחה לזה שטומי לפיד היה ימיני, ד"א גאון שלי, שמאלני כותבים עם ש' ולא ס'

Gamerrrrr 13-03-07 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
ההתנתקות הזיקה לכל הארץ ולא רק להם.
פרט לזה, האנשים שפונו הם לא חרדים, אלא דתיים. יש הבדל גדול בין השניים. הם התגייסו לצבא, בעיקר ליחדות קרביות, והיו פטריוטים שתרמו למדינה.
אין כל רע במה שהם מאמינים בו מהבחינה הזו, ולכן אני גם תומך בהם בכל מובן, וההתנתקות עשתה נזק גדול למדינה שכבר עכשיו אנחנו משלמים עליו.

ד"א מה קרה שאתה לא נמצא פה כמעט?

אין זמן, חזרתי להתאמן בערך, עשיתי FBW שבוע שעבר וגם השבוע, שבוע הבא נחזור לABC מסודרת. אני גם קורא ספרים בכמויות עכשיו.

Antonator1 13-03-07 21:26

ציטוט:

אין זמן, חזרתי להתאמן בערך, עשיתי FBW שבוע שעבר וגם השבוע, שבוע הבא נחזור לABC מסודרת. אני גם קורא ספרים בכמויות עכשיו.

תן קצת המלצות...

shahaflol 13-03-07 21:26

ציטוט:

סבבה, תהנה. איזה סגנון ספרים אתה קורא?

בנושא העניין, טוב שהשב"כ מחדש לנו משהו. הערבים מהווים איום ממשי על האוכלוסיה היהודית? לא הייתי מנחש.

Gamerrrrr 13-03-07 21:29

איזה ספרים אני קורא??? בעקרון אני מעריץ מושבע של טום קלנסי, אני חזרתי לקרוא את ספרי סדרת חדר מלחמה.
אני גם אוהב היסטוריה צבאית אני קורא את אל עלמיין של סטיבן בנאגיי (שם מצחיק) וכמובן גם איזו קלאסיקה נחמדה לסיום, קברניט בן 15 מאת ז'ול וורן. כל יום יוצא לי לקרוא משהו אחר לכמה פרקים

Antonator1 13-03-07 21:32

אני עוד מעט משיג ספרים מהסדרה הזאת של אל עלמיין, סטאלינגרד, ברלין והאלה... יש שם גם ספר על הגולאגים אם אני לא טועה...

dror 13-03-07 21:32

לא ענית לי בנוגע להתנתקות?

לא ענית לי בנוגע להתנתקות? אני לא מאמין נחות שכמוני רשמתי שמולאני אם ס ולא ש (השמאלנים ) זהוא אם עכשיו פוגע בי ברק דרך החלון זאת אשמתך כי לא לימדת אותי איך רושמים שמאלני ואגב אני לא מנסע להצחיק אופס מנסה שליחה

Gamerrrrr 13-03-07 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אני עוד מעט משיג ספרים מהסדרה הזאת של אל עלמיין, סטאלינגרד, ברלין והאלה... יש שם גם ספר על הגולאגים אם אני לא טועה...

תשיג של סטיבן באנגיי הזה, על הכריכה כתוב סטיוון באנגיי, עם וו ולא ב' והוא תותח. הוא פשוט מעניין, יש לי את נורמגדי, אל עלמיין, סטלינגרד וברלין, בנתיים סיימתי את נרומנדי ועכשיו אני בסוף אל עלמיין שזה הכי מעניין בגלל צורת הלחימה.

shahaflol 13-03-07 21:41

ציטוט:

איזה ספרים אני קורא??? בעקרון אני מעריץ מושבע של טום קלנסי, אני חזרתי לקרוא את ספרי סדרת חדר מלחמה.
אני גם אוהב היסטוריה צבאית אני קורא את אל עלמיין של סטיבן בנאגיי (שם מצחיק) וכמובן גם איזו קלאסיקה נחמדה לסיום, קברניט בן 15 מאת ז'ול וורן. כל יום יוצא לי לקרוא משהו אחר לכמה פרקים

אתה קורא איכות אהה? יפה יפה.

Mikeo 13-03-07 21:50

ציטוט:

לא רוצה אותם בצבא שלי.

תקרא לי שמאלני אבל אין לי שום דבר נגד ערבים ישראלים... שמאלאנים רבים קראו לי גזען, וימנים קראו לי שמאלני כי הייתי בעד ההתנתקות אבל גם בעד חיסולים והמלחמה וכאלה... אני מאמין שטרנספר או "פתרונות" אחרים שימנים קיצוניים מעלים הם לא ברי מימוש, אבל גם צעקתי שצריך לאסור את כולם כשהשייח הירושלמי הזה הסיט נגד ישראל ונגד העבודות בהר הבית. אני ליברל ומאמין בשיוויון זכויות וחובות לכולם, ערבים ויהודים, חרדים וחילוניים, אבל אני גם חושב שצריך לזרוק לכלא אנשים שמסיטים נגד ישראל.
התנגתי למצעד הגאווה בירושלים, אבל גם אמרתי שהחרדים שעושים מהומות בנושא צריכים להיענש.

ציטוט:

ד"א זה מאצ'וק בחתימה שלך לא?? מזה אהבתי אותו :) ואת כל הפוקימוני אגרוף שזה תת גזע בסלע

כן, זה מצ'אמפ. חשבתי מה לשים בחתימה שהוא גם חנוני וגם קשור לבודיבילדינג. :laugh:

Leo 13-03-07 22:05

זוכרים שפעם אמרתי שאפשר ללכת עם מזרק איידס למכולת של ערבים , ולהזריק לכל המוצרי מזון שמה?

טוב זה ברור מידי ,

אפשר פשוט למכור להם קופסאות פלסטיק עם חומרים נגד פוריות , ככה בשקט , אחרי 10 שנים לא יהיו מלא ערבים , וגם לתרגם בובספוג לערבית

OMRI-TURBO 13-03-07 22:06

בסופו של דבר, הדיון החשוב צריך להיות בין אלה שתומכים בכך שמדינת ישראל תהיה מוגדרת כמדינה יהודית, עם רוב יהודי, וסמלים לאומיים יהודים, וחוקי הגירה שבודקים את הרקע שלך והאם אתה באמת יהודי. או הקבוצה השניה שרוצה להפוך את המדינה למדינת כלל אזרחיה כמו למשל ארה"ב, שמדובר כאן על אוסף של אנשים מכל הצבעים המינים והדתות שאין להם שום מכנה משותף אחד עם השני.
לצערי הרב גיימר, טומי לפיד אולי לא שמאלני כל כך, אבל הוא שייך לקבוצה שאני מכנה אותה אנטי לאומנית בצורה קיצינות, כיוון שהוא בעד ההתבוללות ושינוי היא בעד להפוך את המדינה לעוד אחת מהמדינות הרגילות ששם כל נוצרי ערבי או בודהיסטי יכולים מחר להגר ולהיות אזרחים כמוני וכמוך.
אני ממש לא תומך במודל הזה של מדינה, ולכן למרות שאני לא דתי אני מאמין שהמדינה צריכה להישאר מדינה יהודית ואני לוקח את הגוש הימני כולו ומעדיף אותו תמיד על שינוי שרוצים להרוס את המדינה הזאת והייחודיות שלה. מבחינת טומי לפיד, כל אחד שרוצה להיות אזרח צריך לקבל זכות, הוא בא נגד החוק הדתי של המדינה שקובע את האופי היהודי שלה.
ברגע שאין לנו יחודיות פה במדינה והמדינה לא מוגדרת יותר כיהודית, איזה סיבה יש לנו להתיישב דווקא פה שזה איזור מלא מלחמות ופיגועים? הסיבה שאנחנו כאן היא ההגדרה של המדינה כבית לאומי, ברגע שאתה מוריד את זה אתה מבטל את הסיבה שאנחנו גרים כאן ולא באיזה מקום באירופה או אמריקה.

אגב לפי ההגדרות הרשמיות של המדינה יש רק 11 אחוז חילוניים במדינה, כי ההגדרה הרשמית של חילונות היא התנגדות לדת, וציבור שלא חוגג חגים לדוגמא נגד חגיגגת סדר פסח, או הדלקת נירות בחנוכה. מסורתי זה איפה שנמצאת רוב המדינה שזה אומר לעשות מה שרובינו עושים, לחגוג סדר פסח ויום אחרי זה לאכול קצת לחם, או למשל לחגוג חגים אבל לא לשמור שבת, או כל השילובים המוזרים האלה. החילונים כמו טומי לפיד הם הבעיה הרצינית של המדינה כיון שהם רוצים למחוק את המסורת שלנו לגמרי ואת האופי של המדינה.
בקשר למפדל והציונות הדתית מדובר על זרם מאוד פטריוטי שמשרת במקומות הכי קרביים בצבא והוא מבורך, זה בניגוד לזרם האורטודוקסי שמכיל את כל לובשי החליפות והכובעים למניהם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ