![]() |
ציטוט:
מי שאמר שטומי לפיד הוא שמאלני, אתה תוציא את הגראס שלך, טומי לפיד נחשב בתקופתו ליותר גזען מטרטמן |
ציטוט:
אז אני אומר- מספיק. שישרתו בצבא הישראלי, אולי יבינו סוף-סוף שאויבי ישראל לא שמים עליהם, ומי באמת האויב כאן. |
ציטוט:
ד"א זה מאצ'וק בחתימה שלך לא?? מזה אהבתי אותו :) ואת כל הפוקימוני אגרוף שזה תת גזע בסלע |
אין גיימר אתה הורג אותי פה
אין גיימר אתה הורג אותי פה אני נקרא מצחוק איך אפשר להגיד שטומי לפיד ימני איך ? תגיד דבר אחד שהוא עשה שמראה שהוא ימני קיצוני כמו טרטרמן (שבכלל לא קיצונית פשוט העיתונאות ניפחה את דעותיה כמו שאת ליברמן" מציל מפלגת קדימה "כי מתיי שהעיתונאות שומעת על טרנספר לערבים היא לא תופסת איך זה יכל לקרות אבל ליהודים לישראלים בטח שכן ) טומי תמך בתוכנית ההתנתקות שהוא כיהן בזמנו קשר המשפטים עשה חסד עם הערבים והתערב ודפק כל מי משניסה לפגוע בהם שגם בתקופתו במעריב הוא לא הפסיק לכתוב כתבות שנאה אז דייי . סליחה על החפירה :disgust: אגב גם פרס ימני קיצוני נכון :wacko:
|
ציטוט:
וד"א גם אני בעד ההתנתקות אבל רק בגלל שזה דופק את האוכ' הספציפית שפונתה |
נו בטח שהם סכנה, ראיתם את אחד האנסים מכנופיית אנסי הטרמפיסטיות, איך הוא התבטא מול המצלמות על הבנות היהודיות ועל המדינה שלנו בכלל, איזה אכזריות יש להם שאנסו את הבנות היהודיות שלנו, כל זה כדי להרוס לנו את הבנות, אבל את הבנות שלהם הם שומרים בכספת, מה יהיה אם יהודי יאנוס נערה ערבייה, למרות שלא הייתי חושב שהיה אפשר כולן מסריחות בעע..
צריך לעשות סלקציה במדינה הזו, לזרוק את כל הערבים ואת השמאלנים הטיפשים האלה! |
טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה
טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה שנות ה 50 \60 לא היה אז מישהוא בעד הערבים ועוד מישהוא שיהיה בהגנה הגיוני יהיה לך שמישהוא בשנים אלה יהיה סמולני אז על תביא לי דוגמאות מפגרות של פעם הוא היה זה וזה כי פעם לפני 60 שנה כולם היו כאלה לא היתה ברירה . :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:
לא ראיתי שרשמת שאתה גם בעד ההיתהתקות שאלתי היא כזאת איזה תועלת היא הביא לארץ חוץ כמובן מהגדלת טווח הקסמים הפקרת ציר פילדלפי כניעה לאוייבים ועליית החמאס ??? |
ציטוט:
פרט לזה, האנשים שפונו הם לא חרדים, אלא דתיים. יש הבדל גדול בין השניים. הם התגייסו לצבא, בעיקר ליחדות קרביות, והיו פטריוטים שתרמו למדינה. אין כל רע במה שהם מאמינים בו מהבחינה הזו, ולכן אני גם תומך בהם בכל מובן, וההתנתקות עשתה נזק גדול למדינה שכבר עכשיו אנחנו משלמים עליו. ד"א מה קרה שאתה לא נמצא פה כמעט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנושא העניין, טוב שהשב"כ מחדש לנו משהו. הערבים מהווים איום ממשי על האוכלוסיה היהודית? לא הייתי מנחש. |
איזה ספרים אני קורא??? בעקרון אני מעריץ מושבע של טום קלנסי, אני חזרתי לקרוא את ספרי סדרת חדר מלחמה.
אני גם אוהב היסטוריה צבאית אני קורא את אל עלמיין של סטיבן בנאגיי (שם מצחיק) וכמובן גם איזו קלאסיקה נחמדה לסיום, קברניט בן 15 מאת ז'ול וורן. כל יום יוצא לי לקרוא משהו אחר לכמה פרקים |
אני עוד מעט משיג ספרים מהסדרה הזאת של אל עלמיין, סטאלינגרד, ברלין והאלה... יש שם גם ספר על הגולאגים אם אני לא טועה...
|
לא ענית לי בנוגע להתנתקות?
לא ענית לי בנוגע להתנתקות? אני לא מאמין נחות שכמוני רשמתי שמולאני אם ס ולא ש (השמאלנים ) זהוא אם עכשיו פוגע בי ברק דרך החלון זאת אשמתך כי לא לימדת אותי איך רושמים שמאלני ואגב אני לא מנסע להצחיק אופס מנסה שליחה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התנגתי למצעד הגאווה בירושלים, אבל גם אמרתי שהחרדים שעושים מהומות בנושא צריכים להיענש. ציטוט:
|
זוכרים שפעם אמרתי שאפשר ללכת עם מזרק איידס למכולת של ערבים , ולהזריק לכל המוצרי מזון שמה?
טוב זה ברור מידי , אפשר פשוט למכור להם קופסאות פלסטיק עם חומרים נגד פוריות , ככה בשקט , אחרי 10 שנים לא יהיו מלא ערבים , וגם לתרגם בובספוג לערבית |
בסופו של דבר, הדיון החשוב צריך להיות בין אלה שתומכים בכך שמדינת ישראל תהיה מוגדרת כמדינה יהודית, עם רוב יהודי, וסמלים לאומיים יהודים, וחוקי הגירה שבודקים את הרקע שלך והאם אתה באמת יהודי. או הקבוצה השניה שרוצה להפוך את המדינה למדינת כלל אזרחיה כמו למשל ארה"ב, שמדובר כאן על אוסף של אנשים מכל הצבעים המינים והדתות שאין להם שום מכנה משותף אחד עם השני.
לצערי הרב גיימר, טומי לפיד אולי לא שמאלני כל כך, אבל הוא שייך לקבוצה שאני מכנה אותה אנטי לאומנית בצורה קיצינות, כיוון שהוא בעד ההתבוללות ושינוי היא בעד להפוך את המדינה לעוד אחת מהמדינות הרגילות ששם כל נוצרי ערבי או בודהיסטי יכולים מחר להגר ולהיות אזרחים כמוני וכמוך. אני ממש לא תומך במודל הזה של מדינה, ולכן למרות שאני לא דתי אני מאמין שהמדינה צריכה להישאר מדינה יהודית ואני לוקח את הגוש הימני כולו ומעדיף אותו תמיד על שינוי שרוצים להרוס את המדינה הזאת והייחודיות שלה. מבחינת טומי לפיד, כל אחד שרוצה להיות אזרח צריך לקבל זכות, הוא בא נגד החוק הדתי של המדינה שקובע את האופי היהודי שלה. ברגע שאין לנו יחודיות פה במדינה והמדינה לא מוגדרת יותר כיהודית, איזה סיבה יש לנו להתיישב דווקא פה שזה איזור מלא מלחמות ופיגועים? הסיבה שאנחנו כאן היא ההגדרה של המדינה כבית לאומי, ברגע שאתה מוריד את זה אתה מבטל את הסיבה שאנחנו גרים כאן ולא באיזה מקום באירופה או אמריקה. אגב לפי ההגדרות הרשמיות של המדינה יש רק 11 אחוז חילוניים במדינה, כי ההגדרה הרשמית של חילונות היא התנגדות לדת, וציבור שלא חוגג חגים לדוגמא נגד חגיגגת סדר פסח, או הדלקת נירות בחנוכה. מסורתי זה איפה שנמצאת רוב המדינה שזה אומר לעשות מה שרובינו עושים, לחגוג סדר פסח ויום אחרי זה לאכול קצת לחם, או למשל לחגוג חגים אבל לא לשמור שבת, או כל השילובים המוזרים האלה. החילונים כמו טומי לפיד הם הבעיה הרצינית של המדינה כיון שהם רוצים למחוק את המסורת שלנו לגמרי ואת האופי של המדינה. בקשר למפדל והציונות הדתית מדובר על זרם מאוד פטריוטי שמשרת במקומות הכי קרביים בצבא והוא מבורך, זה בניגוד לזרם האורטודוקסי שמכיל את כל לובשי החליפות והכובעים למניהם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ