![]() |
בלי להכנס ל"הרעבות" והמון אירובי רע, ומעט פחמימה, והרבה התעסקות ב"קקי", אי אפשר לרדת לאחוז שומן נמוך באמת, אל אם כן גנטית הגוף שואף לזה.
ואל תקשיב למשקל הדבילי הזה, זה לא מדוייק בשיט, דווקא ה5 קילו שירדת בהתחלה זה הרוב המוחלט נוזלים, ככה זה בכל חיטוב, אין לך מה להתעסק בייבוש כי זה רלוונטי לתחרויות, ומעבר לכך - גם לא בריא. אני עשיתי בסוף החיטוב cc - שישה עד עשרה ימים על 50-100 גר' פחמימה (בסוף החיטוב גם פחות מ50) ויום אחד של העמסת פחמימות, ממליץ לתזמן את האימונים לפני / אחרי בהתאם להעמסה. לי זה עזר. |
זאת המטרה שלי לעצמי ולא מעניין אותי להתחרות. בין7 ל8 אחוז זו השאיפה.
והמשקל הזה יותר מדוייק ממה שקיים כיום בחדרי כושר,הוא הוכיח את עצמו לעומתם בעיניי. אין שום דבר 100% מדוייק בעולם כמובן,אבל הוא קרוב. כול כמה זמן כדאי העמסות? מה גודלן? ואין משיגים היפרטרופיה בבטן? |
מחזק לגמרי את כל מה שדניאל כתב כאן! הוא יודע על מה הוא מדבר וזאת הנוסחה העדיפה ביותר לרדת לאחוזי שומן נמוכים!
אני הורדתי חתיכות שומן שבחיים לא תיארתי לעצמי שיירדו,כמובן שעצרתי ולא ירדתי מתחת ל10 אחוז מכיוון שאני מעדיף להעלות מסה בשלב הזה וגם כי בחורף סתם מיותר לסבול שאתה בכל מקרה לא הולך לים/בריכה וכו.. |
הרגשה אישית יותר חשובה לי מפוזה ואני ביקורתי כלפי עצמי יותר מאנשים אחרים כלפיי.
זאת הסיבה שלא מעניין אותי אם לא קיץ עכשיו ואין גופיות.. שוב-כול כמה זמן העמסות? מה קורה ביום שאחרי העמסה?יש קיצוץ,משהו מיוחד? |
בגלל אילוצים כלשהם,מיום ראשון נכנס לשבוע אחרון של החיטוב..
תפריט לשבוע- א.בוקר-שייק חלבון+תמר א.ביניים-קוטג' 1%+2 חלבוני ביצים א.צהריים-250 גרם חזה עוף+ביצה שלמה אחרי אימון-2 שייקים חלבון+תפוח ערב-200 גרם חזה עוף לילה-קופסת טונה במים סה"כ קלוריות-1308 סה"כ חלבון-247.6(2.85 גר'לקילו משקל גוף) סה"כ פחמימה-26.6 גרם סה"כ שומן-11.2 גרם 4 פעמים בשבוע אימון משקולות, 4 פעמים בשבוע 30 דק'ריצה (קצב 11)+10 דק'שחייה+15 דק'אופניים+10 דקות סאונה. שיהיה בהצלחה.. |
חחחחחח יפה אחי דורש הרבה השקעה נקווה שיישאר ממך משהו אחרי זה
|
ציטוט:
אם בכל מקרה אתה לא תקשיב לי... (מה שבטוח יקרה) אז אני חושב שכדאי לך לעשות UD2, זאת תוכנית של לייל מקדונלד, הוא נחשב לאחד המומחים בתחום התזונה. חפש בגוגל Ultimate diet ותוכל לקרוא על זה. חוץ מזה היפרטרופיה בבטן זה כמו היפרטרופיה בכל שריר אחד - משמע עבודה עם התנגדות, כלומר לעבוד עם משקולות. מנסיון אני יכול להגיד לך שהדבר הכי יעיל זה פשוט לעבוד כבד בכל התרגילים החשובים בעיקר סקוואט ודדליפט, פרס וכו'... |
זה פוש של שבוע אחרון,ואחריו מאסה נקייה כמה שרק ניתן..
ואני עושה את זה על מנת שהמאסה תיהיה ארוכה יותר ותניב יותר תוצאות- מתחילים מאחוז נמוך-מסיימים מאסה על אחוז נמוך (יחסית). ותודה רבה,אני אברר על הud2... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ