![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ישראל אתה יודע שאני אוהב אותך. אבל תראה מה זה "אתה לא יכול"? העובדה היא שכל אחד יש לו אפשרות לעשות מה שהוא רוצה כדי להתכונן, ולכן כל אחד עושה את החשבון שלו, והמחירים שהוא מוכן לשלם. אני בוודאי לא תומך בשימוש בחומרים בשלב כל כך מוקדם, אבל שוב: כל מתחרה מחליט לגבי עד כמה רחוק הוא מוכן ללכת. תחרות זה הרבה פעמים גם עניין של מזל, בקאסט מסויים אתה תזכה, בקאסט אחר אתה יכול גם לסיים במקום השישי ולהרגיש שזה הישג. תתנחם בזה שאתה תעשה עוד עשרות תחרויות בחיים שלךף עוד 3, 4 שנים כל הפרק של תחרויות בגיל ג'ונייר ייראה לך במילא כמו זיכרון רחוק ולא רלוונטי, ובסוף הרי המספרים מתיישרים כי בשלב מסויים כולם לוקחים פחות או יותר את אותם דברים ואז משחקים פרמטרים אחרים. |
ציטוט:
מה רע בלהראות כמו אופיר בכר??? חייבים להיות באולימפיה ?ממש לא ...גם ככה רובנו לא רואים מהספורט הזה שקל...אז כמו שאני תמיד אומר :לא נגעת עד עכשיו אל תיגע. שו שורה תחתונה שכל אחד יעשה מה בראש שלו.:):):):) |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם בשביל כל הכסף שבעולם לא הייתי נוגע!!! הבריאות היא הערך הכי חשוב שיש לנו! ניגרי אני רואה שאתה לא נח לרגע, תן לנו להרגע מראיון לראיון, :) אל תמהר! יצא לי כמה פעמים להתחרות מול לבנה שביט ובכל הפעמים הוא הוביל וניצח אותי, הייתה תחרות אחת נדמה לי מר צפון ב-2005 שהתלבטו בינינו המון ולבסוף הא הוביל. אביב עומר הנכבד: המשך, המשך והמשך להביא לנו עוד כתבות וראיונות נפלאים! |
צריך להדגיש שליבנה ניצח ב 2006 את אבי פלדמן, במסגרת ifbb
שבועיים אחר כך אבי לקח אוברול בנאבא, רק שתבינו את גודל ההישג |
יצא לי להכיר את ליבנה באופן אישי, בחור עשר! משיכמו ומעלה.
כן יירבו, לא מדבר הרבה, אבל כן עושה... ישר כוח. ניגרי, תודה רבה על הכרטיס, כתוב יפה וענייני. |
ציטוט:
אייל אל תגיד "כרטיס", כרטיס עושה מישהו אחר. אני עושה ראיונות עם אנשים שמגיע להם. וליבנה באמת בחור מיוחד. אגב מה שלומך, עוד בעניינים? רואים אותך על הבמה באוגוסט הקרוב? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ