![]() |
אתה יכול לקצץ בפחמימות ולהוסיף אירובי.
לדעתי זה מה שכדאי לך לעשות לפחות לחודש-חודשיים הקרובים, ומשם לעבור לתפריט נייטראלי ורק אז לרדת לגרעון. |
כ1בע, אתה לא חייב תוכנית כתובה תבנה לך תוכנית עם העיקרון של יום עצימות יום התאוששות ויום כבד(שיהיה באזור 5rm שלך נניח 140 סקוואט לאורך כל התקופה בשביל לשמור על המשקל)
|
יום עצימות, יום התאוששות ויום כבד?
|
עזוב, זה הנחש, הוא לא מבין מהחיים שלו, אל תקח אותו ברצינות.
ק1בה אין מספיק נפח בתוכנית של ב^ל מקב^ל בשבילך יא נפוח |
לא יודע איך קוראים לימים ולאימונים, יום נפח זה נקרא? נו זדיינו לי מהפנים הבנתם למה התכוונתי
תוכנית שהוא לא ישבור בה pr אחד אפילו ויעשה חיטוב אבל בלי שיהיה אותו משקל כל אימון שלו בחדר כושר כל הזמן, ואחד מהימים יהיה כבד ומהיר כדי לשמור על משקל סביר בסקוואט... חייזר, אתה יכול לדחוף לעצמך אצבע באחד החורי תחת וללקק פש1ש:tongue: אני אגיד מה שבא לי, לא בא לך אל תקרא;) |
אי אפשר להתאושש מאימון נפח של טקסס בחיטוב, לא קיים דבר כזה.
אל תמליץ על דברים שאתה לא יודע ולא ניסית. יום נפח של טקסס זה כמו שני אימונים של ss מבחינת הנפח |
אני אמרתי לו לעשות נפח של טקסס? איש הלילה היה מנגן במסנג'ר כמה הוא צולע אחרי יום נפח...
איפה ראית כמה סטים אמרתי לעשות? רק אמרתי לעשות יום אחד של volume, יום אחד התאוששות(באמצע כהכנה לסופ"ש) ויום אחד כבד(לשמר את המשקלי עבודה כמה שאפשר). מה המשקלים בכל יום וכו', תלוי בו לא חייב לעשות 5X5 ולהיות בחדר כושר שעתיים וחצי ולקרוס איך וכמה סטים כל אימון וואלה לא יודע לומר, רק נתתי שיטה שאפשר לנסות, מי שעשה כמה תוכניות ועשה חיטובים שיגיד לו את היחסים, לי אין מושג |
ווליום זה 5*5 או משהו בסגנון, בטח בתור התחלה.
|
אם אתה אומר אני מקשיב אחי :)
|
ציטוט:
תלוי כמה הגרעון של הבחור הרוסי מהפורום השני עשה שייקו בחיטוב בלי בעיה ושם הנפח יותר גדול |
למה לאזאזל לעשות שייקו בחיטוב
|
למה לא ?
יש בה את התרגילים המרכזיים וזה לא משנה מה תעשה בחיטוב היא עם נפח גבוה והתקדמות איטית (תוכנית עם התקדמות איטית תהיה טובה לחיטוב) צריך לראות שאכן מתאוששים ולהתאים את המשקלים |
ציטוט:
אז? אם הוא לא יאכל הוא לא יתאושש מהנפח, אז מה שווה להגיע לעצימות אם הוא לא יוכל לעשות בו הרבה גם ככה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ