ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית אימונים שחבר בנה לי לחיטוב ,אם אפשר מכם חוות דעת כמו שצריך (https://israelbody.com/showthread.php?t=68838)

kalcarman 29-11-10 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 1044469)
טיפוסי שהילד יראה בילדר בתמונה שאומר לו מה שהוא רוצה לשמוע ולא יתייחס לשום דבר אחר

אחרי זה אנשים פה מתפלאים למה אף אחד פה לא אוהב לעזור

שמע אח שלי ברור לך שאני לא הולך לסתמך על מה שאנשים פה אומרים בעיניים עצומות.
לקחתי את התוכנית למאמן שלי , שהוא מאמן שבאמת מבין ולא כמו כל ילד בן 21 שמזריק לעצמו סטרואידים לתחת ולא יודע בכלל מה ההשלכות שלו.
מאמן גדול שכבר יש לו כמה תארים, בקיצור הוא אמר לי לנסות לעשות את התוכנית, להוריד את הדדליפט בחלקים האחרונים של החיטוב כי התזונה שם ממש שלילית ואין כמעט שומנים וכמו מה ששהוא אמר למעלה ולעבוד על דגשים יותר. ויראה מה יצא מזה, אם הגוף לא יקח אתזה כמו שצריך ולא יהיה את האפקט שאני מחפש,מנסים משו אחר.
ישלי זמן אני צעיר, סיימתי את המאאסה שלי בסבבה אני לא ממהר לשומקום.

SmokingSnake 29-11-10 16:38

אין שום סיבה לבנאדם נורמלי לעשות כל כך הרבה תרגילים וabc, לא משנה חיטוב לא חיטוב, לצאת מאימון עם 30 סטים זה לא משהו שאתה צריך לעשות ברמתך, ואני חושב שכל מפתח גוף יסכים שבנאדם ברמה הבסיסית שלו לא צריך לעשות כ"כ הרבה סטים

Vader1 29-11-10 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalcarman (הודעה 1044474)
שמע אח שלי ברור לך שאני לא הולך לסתמך על מה שאנשים פה אומרים בעיניים עצומות.
לקחתי את התוכנית למאמן שלי , שהוא מאמן שבאמת מבין ולא כמו כל ילד בן 21 שמזריק לעצמו סטרואידים לתחת ולא יודע בכלל מה ההשלכות שלו.
מאמן גדול שכבר יש לו כמה תארים, בקיצור הוא אמר לי לנסות לעשות את התוכנית, להוריד את הדדליפט בחלקים האחרונים של החיטוב כי התזונה שם ממש שלילית ואין כמעט שומנים וכמו מה ששהוא אמר למעלה ולעבוד על דגשים יותר. ויראה מה יצא מזה, אם הגוף לא יקח אתזה כמו שצריך ולא יהיה את האפקט שאני מחפש,מנסים משו אחר.
ישלי זמן אני צעיר, סיימתי את המאאסה שלי בסבבה אני לא ממהר לשומקום.

קודם כל, המאמן שלך מזריק.
ותאמין לי בנאדם שמזריק יודע טוב מאוד מה הוא עושה, אני לא מכיר בנאדם שמזריק ולא יודע מה הוא עושה.

kalcarman 29-11-10 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1044476)
אין שום סיבה לבנאדם נורמלי לעשות כל כך הרבה תרגילים וabc, לא משנה חיטוב לא חיטוב, לצאת מאימון עם 30 סטים זה לא משהו שאתה צריך לעשות ברמתך, ואני חושב שכל מפתח גוף יסכים שבנאדם ברמה הבסיסית שלו לא צריך לעשות כ"כ הרבה סטים

כעיקרון הוא אמר לי להוריד ת'דדליפט את הסקוואט ואת החזה תחתון
ברגליים ישלי גם פרונט סקוואט
סתכל על זה בלי ה3 האלה..

Vader1 29-11-10 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalcarman (הודעה 1044481)
כעיקרון הוא אמר לי להוריד ת'דדליפט את הסקוואט ואת החזה תחתון
ברגליים ישלי גם פרונט סקוואט
סתכל על זה בלי ה3 האלה..

סקוואט התרגיל הכי חשוב שיש...

kalcarman 29-11-10 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vader1 (הודעה 1044482)
סקוואט התרגיל הכי חשוב שיש...

ידוע, אבל בחיטוב ,לפחות בשבלים הסופיים הוא ממש התעקש להוריד אותו כי אתה ללא שומנים כמעט והחומר שנמצא לך במפרקים של הגוף כבר מדולל או משו כזה (הוא הסביר לי אבל קצת שחכתי) וגם אתהה בלי הרבה אנרגייה ופחמימות וכו' וזה זה יכול להיות מסוכן רצח אם אתה לא מפוקס.

אני מסביר אתזה חרא אבל אאם הוא יסביר לך אני בטוח שתסכים איתו

SmokingSnake 29-11-10 16:47

אין סיבה לעשות פרונט סקוואט כל עוד אתה לא מבצע הנפות כלשהן וזה אחרי שיש לך hb טוב
לעשות לאנג'ים ולא סקוואט זה כמו לאכול חביתת סויה במקום צלעות טלה במרינדה, פשוט לא הגיוני.
הורדת 3 תרגילים, סבבה במקום 30 סטים יש לך בכל אימון 27, אותו עיקרון.

ברמה הבסיסית, קח מתאמן, תן לו תוכנית הכי חרא שיש, כל עוד הוא אוכל ונח, הוא יגדל, אבל זה לא אופטימלי, כי הוא יכול לגדול הרבה יותר
כנ"ל חיטוב, אתה לא אמור להרוג את עצמך השריר לא יברח לשום מקום

בקשר לסקוואט, אפשר תמיד לעשות, השאלה באיזה משקלים ובאיזה טווח חזרות, אין דבר כזה תרגיל שטוב למאסה ותרגיל שטוב לחיטוב, הכל תלוי איך אתה מתכנן ומשחק עם המשקלים והטווח חזרות

בכל מקרה תעשה מה שטוב לך, אם באת רק לקבל סימן וי אין טעם להמשיך בדיון הזה, אמרו לך הרבה אנשים מה דעתם

kalcarman 29-11-10 16:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1044486)
אין סיבה לעשות פרונט סקוואט כל עוד אתה לא מבצע הנפות כלשהן(אם כבר הייבאר עדיף)
לעשות לאנג'ים ולא סקוואט זה כמו לאכול חביתת סויה במקום צלעות טלה במרינדה, פשוט לא הגיוני.
הורדת 3 תרגילים, סבבה במקום 30 סטים יש לך בכל אימון 27, אותו עיקרון.

לומר לך את האמת, ברמה הבסיסית, קח מתאמן, תן לו תוכנית הכי חרא שיש, כל עוד הוא אוכל ונח, הוא יגדל, אבל זה לא אופטימלי, כי הוא יכול לגדול הרבה יותר
כנ"ל חיטוב, אתה לא אמור להרוג את עצמך השריר לא יברח לשום מקום

חחח מה שאמרתה למטה נכון, אבל בחיטוב אני לא הולך ליגדול =]
85 קילו הספיק לי עכשיו שבוע ניטרלי,וחיטוב =c

SmokingSnake 29-11-10 16:53

ערכתי לא הספקת לראות
תעשה סקוואט תמיד, זה התרגיל הכי אפקטיבי שקיים בחדר כושר. נקודה.

hypertrophy 29-11-10 17:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vader1 (הודעה 1044477)
ותאמין לי בנאדם שמזריק יודע טוב מאוד מה הוא עושה, אני לא מכיר בנאדם שמזריק ולא יודע מה הוא עושה.

בולשיט
לרוב אין שמץ של מושג מה הם עושים

Vader1 29-11-10 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1044501)
בולשיט
לרוב אין שמץ של מושג מה הם עושים

אני מכיר כמה חברה שמזריקים, והם יודעים מה הם עושים.
אם אתה אומר כך, כנראה שנפלתי על כמה חברה כאלה שיודעים.

subzero1122 29-11-10 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vader1 (הודעה 1044477)

עקומה הטיפשות מראה שככל שיש לבן אדם יותר טסט בדם ככה הידע שלו באימונים יורד.

Antonator1 29-11-10 17:31

עזוב אותך כתף אחורית, תעשה דדליפט ומיליטארי פרס והכתפיים שלך יקבלו כזאת עבודה שלא תשכח בחיים...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ