![]() |
טוב אני מרגיש חובה להמשיך בקשר לחומרים....
שאף אחד לא ישתתף איתי! תקשיב אחי...אני ממליץ לך לעצור לצאת לpct ולעשות הפסקה כי ממה שאני מבין וראיתי אתה מריץ כמה סייקלים אחד אחרי השני ולוהים יודע מי בונה לך אותם אבל הם בנויים לא נכון תעשה לעצמך טובה לפני שתעשה נזק בלתי הפיך תעצור הכל תן לגוף לפחות 10 חודשים מנוחה כי אתה רררץץץץ |
ציטוט:
|
ציטוט:
cycle risho sheli haya sus sah hakol le 4 shavuot biglal ha pchiya lo hemshahti ve asiti pct aharey zman cycle +pct vekamuvan zman itosheshut shel ha shrir ithalti cycle hadash Test cyp 800mg be shavua ken minun dey gavua aval ahi ani lo yeled ani yodea ma ani ose. toda al ha deaga. |
אז עכשיו זה סייקל שני של סיפיונט ל800 מ"ג ?
ממה שהבנתי עשית יותר סייקלים כבר בטווח זמן קצר... וובכל אופן למה סייקל על אחוז שומן כזה גבוה? |
ציטוט:
ahshav ken ani al cypionate ani lo al ahuz shuman gavoa ani male nozlim. |
אחלה מסה.
אתה באמת לא נראה על סייקל חוץ מהשעירות יתר בפנים. ואתה גם לא קרוב ל14 א.ש בלי קשר לנוזלים.ואני לא היחיד שאומר לך את זה,אם אתה מתעקש אז לבריאות. בכל אופן בהצלחה,תן דגש לחזה וידיים,הם דיי קטנים ביחד לגב. |
אוקיי
הצטיירה לי תמונה אחרת.... סבבה מקווה שלא תעשה שטויות |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם אתה באמת עשית מס' סייקלים אתה בדיחה.
|
ציטוט:
|
לא רע יש עוד הרבה עבודה בהצלחה
|
ציטוט:
וקיקר, אתה מתכוון להתחרות? |
ציטוט:
אבל זה היה שונה ממה שהבנתי... |
גב ענק:ok:
|
ציטוט:
|
אורי, כל סייקל יכול ליצור נזקים לטווח הארוך. אני יודע שהתמונה נראית אחרת בקהילה הזו אבל בתור מי שלומד את הנושא אני יכול להגיד שעם כל כמה שיש "מבינים" כאלה ואחרים ברשת ובחדר כושר, לא כולם לומדים לפרטי פרטים ויודעים את כל הסיכונים הכרוכים בזה.
לפותח הפוסט - נראה מאסיבי, אבל הרבה מעבר ל14 אחוז שומן. ובגיל הזה באמת לא הייתי מציע לך להתחיל סייקלים. |
ציטוט:
לבחור עם התמונה, חראם על הבריאות והכסף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא עוד לא התבגר מספיק בגלל זה מתחילים עם טסט בגיל מאוחר יותר עם מתחילים בגיל מוקדם זה לא עם 800 מ"ג טסט.. כל הנוער לוקח זה לא בושה צריך לדעת כמה לקחת ומה לקחת, ועצה שלי שמור את מה שאתה מזריק בתחת לעצמך לא כל העולם צריך לדעת מזה. |
ציטוט:
|
ד"א במצבך עדיף לעשות סייקל חיטוב עם חומרים כמו אנבאר וקלן מאשר סייקל מסה.. גם תתחטב ויש סיכוי גדול שגם תגדל בזמן הדיאטה, ואחר כך תוכל להתחיל מסה על אחוז שומן נמוך .. הרבה יותר טוב.
ויאיר עם זה בכל זאת עובר על חוקים תמחק לי תהודעה מצטער .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ