ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   בלעדי: ראיון ראשון עם מאור זרזד אחרי אליפות העולם 2010 (https://israelbody.com/showthread.php?t=68738)

Talvisota 23-11-10 20:04

מה בנוגע לראיון עם "מטאור" הבודיבילדינג הטרי עושר סופטי?

KALINA 23-11-10 20:08

ניגרי,המטרה הסופית שכל ילד פה יידע מה אלירן אוכל לארוחת בוקר והלורנזו יקבל יותר תשומי בזמן הוורוד. קדימה,תוצרת בשר כחול~לבן.

ניגרי ענק 23-11-10 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1043038)
ניגרי,המטרה הסופית שכל ילד פה יידע מה אלירן אוכל לארוחת בוקר והלורנזו יקבל יותר תשומי בזמן הוורוד. קדימה,תוצרת בשר כחול~לבן.

אל דאגה אחי אלירן יקבל את הבמה שלו הילד הזה מדהים, ויש עוד כמה ילדים ששווים כתבה, כל דבר בזמנו.

subzero1122 23-11-10 20:56

נראה לי שמטרת העל צריכה להיות שכשעושים ראיון עם בילדר, ושואלים אותו מה גרם להתקדמות המטאורית שלו, והוא עונה: "פורמולת קריאטין החדשה, עוד חצי קילו חזה עוף ואמא שמבשלת אוכל מדהים", למרות שמובן מאליו מאיפה הכל בא.

ניגרי ענק 23-11-10 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1043045)
נראה לי שמטרת העל צריכה להיות שכשעושים ראיון עם בילדר, ושואלים אותו מה גרם להתקדמות המטאורית שלו, והוא עונה: "פורמולת קריאטין החדשה, עוד חצי קילו חזה עוף ואמא שמבשלת אוכל מדהים", למרות שמובן מאליו מאיפה הכל בא.

אה כן? חומרים זה כל הסוד?
אני חוזר ואומר חומרים הם חלק נכבד וחשוב וגם הכרחי בספורט הזה, ולצערי אי אפשר לפתח את הנושא המעניין הזה יתר על המידה, כיוון שזהו פורום מסחרי.
מצד שני האם כל מי שייקח חומרים ייראה כמו מפתח גוף אמיתי?
ממש לא.
אני מכיר אנשים שמריצים סייקלים חזקים והם נראים כמו חרא.
כי פיתוח גוף זה הרבה דברים חוץ מחומרים - זה גם חומרים - אבל זה הרבה מאוד דברים סביב זה, כדי שהחומרים יעשו משהו.
ואגב חזה עוף זה חשוב מאוד, וגם קריאטין הוא משהו שלוקחים, גם בתוך סייקל וגם בין לבין, ואני מדבר איתך על האנשים הכי טובים בתחום.
אתה לא מצפה שניתן פה כתבות עם לינק לדיבול ואנדרול.

KALINA 23-11-10 21:19

ניגרי,יש פיתגם על חרוזים וחזירים :-) שמור את האנרגיות ליצירה... כי כדי להתווקח עם דביל אתה צריך לרדת לרמה שלו ושם הוא ירמוס אותך עם הידע והניסיון שלו.

ניגרי ענק 23-11-10 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 1043050)
ניגרי,יש פיתגם על חרוזים וחזירים :-) שמור את האנרגיות ליצירה... כי כדי להתווקח עם דביל אתה צריך לרדת לרמה שלו ושם הוא ירמוס אותך עם הידע והניסיון שלו.

:jockey:

אחי אתה כריש, תשאיר קצת אוכל במלון בחיאת רעבאק יש שם עוד אנשים.

No Troll 23-11-10 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1043058)

:jockey:

אחי אתה כריש, תשאיר קצת אוכל במלון בחיאת רעבאק יש שם עוד אנשים.

:sad:

subzero1122 23-11-10 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1043048)
אה כן? חומרים זה כל הסוד?
אני חוזר ואומר חומרים הם חלק נכבד וחשוב וגם הכרחי בספורט הזה, ולצערי אי אפשר לפתח את הנושא המעניין הזה יתר על המידה, כיוון שזהו פורום מסחרי.
מצד שני האם כל מי שייקח חומרים ייראה כמו מפתח גוף אמיתי?
ממש לא.
אני מכיר אנשים שמריצים סייקלים חזקים והם נראים כמו חרא.
כי פיתוח גוף זה הרבה דברים חוץ מחומרים - זה גם חומרים - אבל זה הרבה מאוד דברים סביב זה, כדי שהחומרים יעשו משהו.
ואגב חזה עוף זה חשוב מאוד, וגם קריאטין הוא משהו שלוקחים, גם בתוך סייקל וגם בין לבין, ואני מדבר איתך על האנשים הכי טובים בתחום.
אתה לא מצפה שניתן פה כתבות עם לינק לדיבול ואנדרול.

אני לא אומר את זה עליך ספציפית, פשוט זה קצת פתטי לקרוא ראיונות שעושים עם בילדרים ואז אתה שומע את סיפורי ה3 קילו חזה טר1ל וכו'.

וorev מאוד נעלבתי...

No Troll 23-11-10 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Talvisota (הודעה 1043036)
מה בנוגע לראיון עם "מטאור" הבודיבילדינג הטרי עושר סופטי?

:ohmy:

ניגרי ענק 23-11-10 22:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1043066)
אני לא אומר את זה עליך ספציפית, פשוט זה קצת פתטי לקרוא ראיונות שעושים עם בילדרים ואז אתה שומע את סיפורי ה3 קילו חזה טר1ל וכו'.

וorev מאוד נעלבתי...

בחיים לא ראית בכתבות שלי את כל הסיפור הזה של "3 קילו חזה עוף".
כל הראיונות שפורסמו פה מאז שחזרתי לפורום היו אחרים, שונים ומעמיקים בהרבה מאשר היה נהוג לראות בתחום הזה עד עכשיו.
אתם מקבלים הצצה אמיתית לחיים של הספורטאים, בזכות שיחות פתוחות ולא רשמיות, בזכות גישה שמתאימה לרוח התקופה, ולא קיבעון שהולם את שנות ה 80 ומובל על ידי כל מיני חובבנים שאין להם קשר למקצוע.
כל הקטע של "מה הציט האהוב עליך", ושאלות הקקי פיפי הנהוגות במקומותינו, הדברים האלה לא יהיו פה.

tomer55 23-11-10 22:59

מטרת על מטרת ביניים ..מה זה כרגע משנה ! הפוסט הזה נפתח על ההישג של מאור והצלחה שלו בתחרות בינלאומית ,מאור כול הכבוד לך קודם כול על המקום התשיעי בעולם אין ספק בכלל שהצגתה רמה בין הטובות שהצליחו להגיע פה בארץ (ממש בודדים) כי תמונות משקפות כמעט הכול ורואים שהיית הכי חטוב וייבש בקטגוריה שלך עלה והצלח ..ניגרי נראה לי אחרי היום אתה כבר מתכונן לרדת למחתרת ..:)

daniel maron 24-11-10 00:01

ניגרי באמת אני אוהב את הסגנון של הכתבות שלך שאלות כמו "מה אתה אוהב לאכול" או "ממה התזונה שלך מורכבת" או " איך התחלת להתאמן" וכאלה זה באמת מעניין , אתה כותב יפה מאוד העם מבקש עוד כתבות :-)

No Troll 24-11-10 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1043075)
בחיים לא ראית בכתבות שלי את כל הסיפור הזה של "3 קילו חזה עוף".
כל הראיונות שפורסמו פה מאז שחזרתי לפורום היו אחרים, שונים ומעמיקים בהרבה מאשר היה נהוג לראות בתחום הזה עד עכשיו.
אתם מקבלים הצצה אמיתית לחיים של הספורטאים, בזכות שיחות פתוחות ולא רשמיות, בזכות גישה שמתאימה לרוח התקופה, ולא קיבעון שהולם את שנות ה 80 ומובל על ידי כל מיני חובבנים שאין להם קשר למקצוע.
כל הקטע של "מה הציט האהוב עליך", ושאלות הקקי פיפי הנהוגות במקומותינו, הדברים האלה לא יהיו פה.

בראיון הבא, אתה יכול בבקשה לשאול את הבילדר אם ליד אחורית - הוא משתמש בחבל של הפולי עליון או בברזל הזה בצורת v, ובאיזו אחיזה.

ניגרי ענק 24-11-10 08:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomer55 (הודעה 1043082)
מטרת על מטרת ביניים ..מה זה כרגע משנה ! הפוסט הזה נפתח על ההישג של מאור והצלחה שלו בתחרות בינלאומית ,מאור כול הכבוד לך קודם כול על המקום התשיעי בעולם אין ספק בכלל שהצגתה רמה בין הטובות שהצליחו להגיע פה בארץ (ממש בודדים) כי תמונות משקפות כמעט הכול ורואים שהיית הכי חטוב וייבש בקטגוריה שלך עלה והצלח ..ניגרי נראה לי אחרי היום אתה כבר מתכונן לרדת למחתרת ..:)

מה עם הנעליים אחי קרעת לי את הלב...
ואי אפשר לרדת למחתרת עם כל השמש הזאת.

:helpsmilie:

arbel2 24-11-10 19:51

יש פה חבורה של ילדים קוקסינלים עם הרבה יותר מדי זמן פנוי...

KALINA 24-11-10 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1043232)
יש פה חבורה של ילדים קוקסינלים עם הרבה יותר מדי זמן פנוי...

וחוש הומור רדוד ,דימוי עצמי נמוך,טוטל מצחיק ואחוז שומן גבההההההה:d

ניגרי ענק 24-11-10 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1043233)
וחוש הומור רדוד ,דימוי עצמי נמוך,טוטל מצחיק ואחוז שומן גבההההההה:d

אבל אתה לא יכול עליהם בתחרות אכילה במוזס אחי, תודה בזה עזוב אותך, אנחנו בדיחה, אנחנו קרקס, מה החוכמה בכלל.

Cuba 24-11-10 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1043235)
אבל אתה לא יכול עליהם בתחרות אכילה במוזס אחי, תודה בזה עזוב אותך, אנחנו בדיחה, אנחנו קרקס, מה החוכמה בכלל.

מה הבעיה במוזס?

zivgin 24-11-10 23:15

אני מזהיר את כל החבר'ה שמספימים בפוסטים האחרונים ללא הרף.
אתם קרובים לקבלת באנים.
אין בעיה של חופש הביטוי ותגידו מה שבא לכם, יש צורה ויש דרך.

מעבר לזה, אם כל פוסט יגרר לויכוח הטיפשי הזה של bb vs pl אז אפשר לסגור את הפורום.
אנחנו לא ניסגור את הפורום, אז האופציה השניה היא לחתוך את הבעיה מהשורש.
שוב אני חוזר, אנחנו בעד חופש הביטוי, אבל תתצמדו לנושא ותפסיקו לעורר פרובקציות בכוונה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ