![]() |
מה בנוגע לראיון עם "מטאור" הבודיבילדינג הטרי עושר סופטי?
|
ניגרי,המטרה הסופית שכל ילד פה יידע מה אלירן אוכל לארוחת בוקר והלורנזו יקבל יותר תשומי בזמן הוורוד. קדימה,תוצרת בשר כחול~לבן.
|
ציטוט:
|
נראה לי שמטרת העל צריכה להיות שכשעושים ראיון עם בילדר, ושואלים אותו מה גרם להתקדמות המטאורית שלו, והוא עונה: "פורמולת קריאטין החדשה, עוד חצי קילו חזה עוף ואמא שמבשלת אוכל מדהים", למרות שמובן מאליו מאיפה הכל בא.
|
ציטוט:
אה כן? חומרים זה כל הסוד? אני חוזר ואומר חומרים הם חלק נכבד וחשוב וגם הכרחי בספורט הזה, ולצערי אי אפשר לפתח את הנושא המעניין הזה יתר על המידה, כיוון שזהו פורום מסחרי. מצד שני האם כל מי שייקח חומרים ייראה כמו מפתח גוף אמיתי? ממש לא. אני מכיר אנשים שמריצים סייקלים חזקים והם נראים כמו חרא. כי פיתוח גוף זה הרבה דברים חוץ מחומרים - זה גם חומרים - אבל זה הרבה מאוד דברים סביב זה, כדי שהחומרים יעשו משהו. ואגב חזה עוף זה חשוב מאוד, וגם קריאטין הוא משהו שלוקחים, גם בתוך סייקל וגם בין לבין, ואני מדבר איתך על האנשים הכי טובים בתחום. אתה לא מצפה שניתן פה כתבות עם לינק לדיבול ואנדרול. |
ניגרי,יש פיתגם על חרוזים וחזירים :-) שמור את האנרגיות ליצירה... כי כדי להתווקח עם דביל אתה צריך לרדת לרמה שלו ושם הוא ירמוס אותך עם הידע והניסיון שלו.
|
ציטוט:
:jockey: אחי אתה כריש, תשאיר קצת אוכל במלון בחיאת רעבאק יש שם עוד אנשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וorev מאוד נעלבתי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיים לא ראית בכתבות שלי את כל הסיפור הזה של "3 קילו חזה עוף". כל הראיונות שפורסמו פה מאז שחזרתי לפורום היו אחרים, שונים ומעמיקים בהרבה מאשר היה נהוג לראות בתחום הזה עד עכשיו. אתם מקבלים הצצה אמיתית לחיים של הספורטאים, בזכות שיחות פתוחות ולא רשמיות, בזכות גישה שמתאימה לרוח התקופה, ולא קיבעון שהולם את שנות ה 80 ומובל על ידי כל מיני חובבנים שאין להם קשר למקצוע. כל הקטע של "מה הציט האהוב עליך", ושאלות הקקי פיפי הנהוגות במקומותינו, הדברים האלה לא יהיו פה. |
מטרת על מטרת ביניים ..מה זה כרגע משנה ! הפוסט הזה נפתח על ההישג של מאור והצלחה שלו בתחרות בינלאומית ,מאור כול הכבוד לך קודם כול על המקום התשיעי בעולם אין ספק בכלל שהצגתה רמה בין הטובות שהצליחו להגיע פה בארץ (ממש בודדים) כי תמונות משקפות כמעט הכול ורואים שהיית הכי חטוב וייבש בקטגוריה שלך עלה והצלח ..ניגרי נראה לי אחרי היום אתה כבר מתכונן לרדת למחתרת ..:)
|
ניגרי באמת אני אוהב את הסגנון של הכתבות שלך שאלות כמו "מה אתה אוהב לאכול" או "ממה התזונה שלך מורכבת" או " איך התחלת להתאמן" וכאלה זה באמת מעניין , אתה כותב יפה מאוד העם מבקש עוד כתבות :-)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה עם הנעליים אחי קרעת לי את הלב... ואי אפשר לרדת למחתרת עם כל השמש הזאת. :helpsmilie: |
יש פה חבורה של ילדים קוקסינלים עם הרבה יותר מדי זמן פנוי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אתה לא יכול עליהם בתחרות אכילה במוזס אחי, תודה בזה עזוב אותך, אנחנו בדיחה, אנחנו קרקס, מה החוכמה בכלל. |
ציטוט:
|
אני מזהיר את כל החבר'ה שמספימים בפוסטים האחרונים ללא הרף.
אתם קרובים לקבלת באנים. אין בעיה של חופש הביטוי ותגידו מה שבא לכם, יש צורה ויש דרך. מעבר לזה, אם כל פוסט יגרר לויכוח הטיפשי הזה של bb vs pl אז אפשר לסגור את הפורום. אנחנו לא ניסגור את הפורום, אז האופציה השניה היא לחתוך את הבעיה מהשורש. שוב אני חוזר, אנחנו בעד חופש הביטוי, אבל תתצמדו לנושא ותפסיקו לעורר פרובקציות בכוונה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ