![]() |
ציטוט:
ככה - קודם כל מה שרשמתי תורם בהחלט. גם אם זה לא תורם לך אישית זה יכול ותורם לאחרים. 2. מדריך אדיוט. 3. כנ"ל. 4. אני לא מבין איך החלטת שהוא לא טמבל ומבין עניין אם אומר לך לא לעשות סקוואט (תקרא עוד פעם את מה שרשמתי קודם על כל ה-functional bullshit - ולאור זה הבן אדם לא סתם טמבל אלא טמבל מוחלט). 5. הנה, הראתי לך שהוא טמבל. מקווה שהתגובה הזו לא מתפרשת בעניך כתגובה ילדותית אך למעשה המציאות היא מאד פשוטה והיא כפי שהצגתי הרגע. בהצלחה. |
ציטוט:
חוץ מזה אם עשו מחקר על מישהו כשהוא עשה hb עם 300 קילו ולא הייתה לו בעיה בכלל נראה לי שכל מי שעובד במכון עם משקלים נמוכים בהרבה בLB יכול להיות רגוע שלא יתפוצצו לו המיניסקוסים ולא יקרעו לו הרצועות |
ציטוט:
בקשר להיותו טמבל, אני קיבלתי את הרושם שהבן אדם פשוט למד דברים מסויימים שהם לא נכונים והוא דווקא מוכן לשנות את דעתו אבל רוצה סימוכין. אני אישית חושב שהמאמרים שהבאתי לו מספיקים ואם הוא באמת רוצה לדעת יותר, הוא מוזמן לחפש בדיוק כמוני בגוגל. אם כמו שהשלד אומר באמת אין מחקרים, אז הוא לא הולך לשנות את דעתו. |
ציטוט:
במילים אחרות, אולי באמת יש משהו בזה שסקוואט מזיק לברכיים. 2. בנוגע לגב, לא ידעתי את זה. חשבתי שסיבוב אגן הוא תוצאה של גב תחתון שמאבד כיווץ. אני בינתיים אשאר במשקלים נמוכים יחסית ואעלה סרטונים בשבוע הקרוב כדי שתתנו דעתכם על הטכניקה. |
תשמע, אני לא אומר שכל המדריכים טמבלים.
הבעיה (ובתור מדריך אני אומר לך) זה שרוב המדריכים פה בארץ לא מוכנים לחשוב מחוץ לקופסה - שהקופסה במקרה הזה זה מה שלמדו אותם בקורס, וחוץ מאותו חומר הם לא מוכנים לקבל שום דבר אחר כי זה לא מהמרצים שלהם. עכשיו, בקשר להיותו טמבל - תראה, אני לא אומר שהוא טמבל בגלל מה שהוא למד או לא למד אלא בגלל שהוא מתנגד לביצוע סקוואט מכל סוג ואופן שהוא. בשביל זה חייבים להיות טמבלים. |
ציטוט:
|
אני היחידי שחושב שפשיטות במכונה עושות הרבה יותר כאבים מסקוואט? הכאבי ברכיים היחידים שהיו לי זה בגלל הפשיטות שמעמיסות לא פחות משקל במנוף יותר משמעותי על הברך שנושאת לבד בכל העומס (אם ההגיון שלי עובד נכון) ולי אישית זה עשה פה ושם כאבים לעומת עכשיו שאני עובד 3 פעמים בשבוע מעל 100 קילו וטפו טפו הכל תקין.
|
ציטוט:
|
הטכניקה שלי בסקוואט סבירה
ובדדליפט אני לא חושב על כלום חוץ מלהוציא את הבטן על החגורה ולהרים את המשקל ובכל זאת אף מדריך לא אמר לי אף פעם שאני עושה משהו לא נכון, מקסימום שעשו זה לשאול אותי מה אני עושה, לא הרבה שם ראו סומו דדליפט בחייהם. |
למה אתה לא עושה קלאסי?
|
ציטוט:
|
למה אתה חושב?
|
כי יש לי שנתיים ניסיון עם כל אחד?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ