ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   ווואוו!!! מאור זרזד במר עולם (https://israelbody.com/showthread.php?t=68529)

ניגרי ענק 09-11-10 18:31

נכנס לעשיריה ואף יותר מזה, זה בהחלט מכובד לתחרות שנייה באירופה. כמו שאמרתי מאור בתחילת הדרך, עתיד אדיר לפניו.

מנטור 09-11-10 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1039021)
נכנס לעשיריה ואף יותר מזה, זה בהחלט מכובד לתחרות שנייה באירופה. כמו שאמרתי מאור בתחילת הדרך, עתיד אדיר לפניו.

התחרות באירופה אבל זו לא אליפות אירופה אלא אליפות העולם. המקום הוא תשיעי בעולם

KALINA 10-11-10 03:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1038883)
אני מציע שאחרי התחרות כל הבילדרים היקרים ייכנסו לאוקטגון ויפתחו אחד לשני את הצורה:)

חיפשתי אותך בארוע של אוגטגון היום כדי להגיד שלום-לא מצאתי...כל החיים מול החשב?

Antonator1 10-11-10 03:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1039187)
חיפשתי אותך בארוע של אוגטגון היום כדי להגיד שלום-לא מצאתי...כל החיים מול החשב?

ואצל בני קוגן במכון:)

אני נהנה מלראות mma ומכבד את המתחרים הישראלים שנלחמו בנוקיה - אבל מבחינת אטרקטיביות, הלוחם הכי מפורסם שם, ג'ף מונסון - ההישג הכי גדול שלו בקריירה היה להפסיד לצ'אק לידל חח

למרות שריקו רודריגז, עוד בחור שהיה אתמול בנוקיה - ניצח (!) בזמנו את רנדי קוטור ואת אנדריי ארלובסקי. אבל זה היה לפני בערך 10 שנים חח - ארלובסקי היה אז שום כלום בזירה העולמית ורנדי קוטור רק נכנס לMMA

KALINA 10-11-10 11:42

מה אתה בא להגיד? כי אתה יודע,יש את אלה אם חברות,ויש את אלא שיעדיפו לראות את זה ביופורן ..:)

hypertrophy 10-11-10 11:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1039216)
מה אתה בא להגיד? כי אתה יודע,יש את אלה אם חברות,ויש את אלא שיעדיפו לראות את זה ביופורן ..:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני משתין פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לעניין...כל המתחרים התארחו אצלנו במלון שהחדר כושר שלי נמצא בו...אמרו לי שהם באו להתאמן אצלנו ראיתי רק את אחד המאמנים שלהם אצלנו...ואלוהים באה איתם בחורה מהצוות....חלום חיי ומותק של בחורה.. :)

KALINA 10-11-10 12:20

אני אומר שאם אתה אוהב את הספורט ורוצה לקדם אותו,אז תקדם אותו-תתחרה,תעזור באירגון,תן חסות ו/או שלפחות לך תקנה כרטיס,הכסף הזה באירגון נורמלי הולך למתחרים ומעלה רמה של התחרות...
אבל לא,נראה את זה ביו יטוב אח"כ...120 ש"ח יקר..
זה מהארוע אתמול
http://i55.tinypic.com/2e2jt6h.jpg

Antonator1 10-11-10 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1039216)

אם אתה משווה את האירוע הזה לחברה - אז זו חברה די כונפה (באופן יחסי כמובן):) במקרה הזה עדיף לראות יופורן איכותי (קרבות ufc של התותחים בתחום). אבל בכללי, אירוע די מרשים, אין מה להגיד, רק שהמתחרים עצמם ברמה שלא באמת תביא את כל חובבי הספורט לנוקיה. בענף אני תומך בכל שאני משלם סכום לא קטן בכלל כל חודש למאמן האיגרוף התאילנדי הטוב בארץ בשביל להתאמן אצלו - ומרגיש שזה שווה כל גרוש.

Scylla 10-11-10 17:57

בלי קשר לנושא, באגרוף תאילנדי (ואצל תאילנדים) עושה רושם שהלוחם האידיאלי צנום זריז וחזק באופן יחסי, איך גוש ענק כמוך מסתדר?

קפטן שלד 10-11-10 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1039329)
בלי קשר לנושא, באגרוף תאילנדי (ואצל תאילנדים) עושה רושם שהלוחם האידיאלי צנום זריז וחזק באופן יחסי, איך גוש ענק כמוך מסתדר?

על קטגוריות משקל שמעת? :confused::confused::confused::confused::confused:

KALINA 10-11-10 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1039313)
אם אתה משווה את האירוע הזה לחברה - אז זו חברה די כונפה (באופן יחסי כמובן):) במקרה הזה עדיף לראות יופורן איכותי (קרבות ufc של התותחים בתחום). אבל בכללי, אירוע די מרשים, אין מה להגיד, רק שהמתחרים עצמם ברמה שלא באמת תביא את כל חובבי הספורט לנוקיה. בענף אני תומך בכל שאני משלם סכום לא קטן בכלל כל חודש למאמן האיגרוף התאילנדי הטוב בארץ בשביל להתאמן אצלו - ומרגיש שזה שווה כל גרוש.

זה הארוע הכי נוצץ בתחום שהתקיים אי פעם בארץ,למה לא לתמוך? בחיית,עם אתה באמת אדפט נלהב ,אבל מסיבות כל שהם לא מצליך להגיע להשגים בתחום,האם הדרך היחידה שלך לתרום לתחום שאתה אוהב-זה לשפוך ארס בפורומים? אתה יודע שאתה משפיע פה על מוחות לא מפותחים של כל אותם ילדים שכן תופסים ממך גורו-תותך -על בחסד עליון...תחשוב למי אתה שם רגליים...צריך לכתוב פה שמות של אנשים שהרימו את הארוע?
אתה יודע שהם לא אוליגרכים,זהכל בא באמת מאהבה אמיתית לתחום....

daniel maron 10-11-10 22:06

היה שם גם קרבות מואי תאי? עם אליה גראד לא היה בתאילנד היום היה מעביר סמינר או משהו..

KALINA 10-11-10 22:10

היה רק mma בכלוב

daniel maron 10-11-10 22:23

אני מת שיביאו את החברה מהwwe לארץ, למרות שזה מבוים וכו' אבל זה יפה..

KALINA 10-11-10 22:29

את הילדדדדדדד

Antonator1 10-11-10 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1039402)
זה הארוע הכי נוצץ בתחום שהתקיים אי פעם בארץ,למה לא לתמוך? בחיית,עם אתה באמת אדפט נלהב ,אבל מסיבות כל שהם לא מצליך להגיע להשגים בתחום,האם הדרך היחידה שלך לתרום לתחום שאתה אוהב-זה לשפוך ארס בפורומים? אתה יודע שאתה משפיע פה על מוחות לא מפותחים של כל אותם ילדים שכן תופסים ממך גורו-תותך -על בחסד עליון...תחשוב למי אתה שם רגליים...צריך לכתוב פה שמות של אנשים שהרימו את הארוע?
אתה יודע שהם לא אוליגרכים,זהכל בא באמת מאהבה אמיתית לתחום....

בקשר להישגים - אני לא כזה ותיק (אפילו לא במשקולות) - כדי לחרוץ גורלות. אבל בינתיים אני אישית מרוצה מההישגים שלי. על מי שארגן את האירוע אין לי מלה רעה אחת להגיד - בשביל אירוע mma ראשון מסוגו בארץ ההפקה באמת התעלתה על כל הציפיות. יחסי הציבור (שהיו באמת ברמה הכי גבוהה שיש), מקום, מתחרים מחו"ל (זניחים ככל שיהיו) - אפילו בכדורגל הפקות כאלו לא תמיד מתאפשרות בארץ, נקווה שהרמה תעלה:) לאירוע הבא אני מבטיח לך אישית לבוא חח

ח1צן 10-11-10 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1039416)
אני מת שיביאו את החברה מהwwe לארץ, למרות שזה מבוים וכו' אבל זה יפה..

ואת הברביות? ומיקי מאוס? ובראץ?

daniel maron 10-11-10 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ח1צן (הודעה 1039427)
ואת הברביות? ומיקי מאוס? ובראץ?

חח כן גם אותם.. :boxing:
אתה בא למופע כדאי לקבל שואו והאבקות זה אחלה שואו.. אבל נכון אולי אני ילד מה רע חחח
אנשים היו משלמים הרבה כסף לראות חבורת גורילות דופקות כיסאות בראשים אחד של השני

KALINA 10-11-10 23:58

משדרים את הארוע מאתמול עכשיו בערוץ 55

ח1צן 11-11-10 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1039438)
חח כן גם אותם.. :boxing:
אתה בא למופע כדאי לקבל שואו והאבקות זה אחלה שואו.. אבל נכון אולי אני ילד מה רע חחח
אנשים היו משלמים הרבה כסף לראות חבורת גורילות דופקות כיסאות בראשים אחד של השני

אנשים נורמליים עד פיגור שכלי קל מעל גיל 12 לא היו משלמים שקל בשביל לראות חבורה של מוזרקים מכוערים עושים בכאילו :no::no::no::no:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ