![]() |
נכנס לעשיריה ואף יותר מזה, זה בהחלט מכובד לתחרות שנייה באירופה. כמו שאמרתי מאור בתחילת הדרך, עתיד אדיר לפניו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני נהנה מלראות mma ומכבד את המתחרים הישראלים שנלחמו בנוקיה - אבל מבחינת אטרקטיביות, הלוחם הכי מפורסם שם, ג'ף מונסון - ההישג הכי גדול שלו בקריירה היה להפסיד לצ'אק לידל חח למרות שריקו רודריגז, עוד בחור שהיה אתמול בנוקיה - ניצח (!) בזמנו את רנדי קוטור ואת אנדריי ארלובסקי. אבל זה היה לפני בערך 10 שנים חח - ארלובסקי היה אז שום כלום בזירה העולמית ורנדי קוטור רק נכנס לMMA |
מה אתה בא להגיד? כי אתה יודע,יש את אלה אם חברות,ויש את אלא שיעדיפו לראות את זה ביופורן ..:)
|
ציטוט:
אני משתין פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לעניין...כל המתחרים התארחו אצלנו במלון שהחדר כושר שלי נמצא בו...אמרו לי שהם באו להתאמן אצלנו ראיתי רק את אחד המאמנים שלהם אצלנו...ואלוהים באה איתם בחורה מהצוות....חלום חיי ומותק של בחורה.. :) |
אני אומר שאם אתה אוהב את הספורט ורוצה לקדם אותו,אז תקדם אותו-תתחרה,תעזור באירגון,תן חסות ו/או שלפחות לך תקנה כרטיס,הכסף הזה באירגון נורמלי הולך למתחרים ומעלה רמה של התחרות...
אבל לא,נראה את זה ביו יטוב אח"כ...120 ש"ח יקר.. זה מהארוע אתמול http://i55.tinypic.com/2e2jt6h.jpg |
ציטוט:
|
בלי קשר לנושא, באגרוף תאילנדי (ואצל תאילנדים) עושה רושם שהלוחם האידיאלי צנום זריז וחזק באופן יחסי, איך גוש ענק כמוך מסתדר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע שהם לא אוליגרכים,זהכל בא באמת מאהבה אמיתית לתחום.... |
היה שם גם קרבות מואי תאי? עם אליה גראד לא היה בתאילנד היום היה מעביר סמינר או משהו..
|
היה רק mma בכלוב
|
אני מת שיביאו את החברה מהwwe לארץ, למרות שזה מבוים וכו' אבל זה יפה..
|
את הילדדדדדדד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בא למופע כדאי לקבל שואו והאבקות זה אחלה שואו.. אבל נכון אולי אני ילד מה רע חחח אנשים היו משלמים הרבה כסף לראות חבורת גורילות דופקות כיסאות בראשים אחד של השני |
משדרים את הארוע מאתמול עכשיו בערוץ 55
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ