![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
:ok: אוהב אותך אחי. |
הוא גם תיאר את המצב כאילו אין בארץ עוד אפילו בודיבילדר נורמלי אחד, לא הזכיר ולו במלה אחת את מאור, אלון צוקרמן, סטס, מישל ואחרים...
|
ציטוט:
עם היית משקיע תנשמה שלך במשו ולמזלך ללא שום תמיכה מהמדינה היית יוצא לחו"ל ומתחיל סוף סוף להצליח לא היית גאה בעצמך ורוצה שיעריכו אותך? |
ראיתי את כל הסרטון (למרות שלקח לו המוןןןןן זמן עד שאפשר היה לראות עד הסוף). מעניין.
אכן הציג תמונה נכונה, גם אם טיפה מוגזמת של סצנת פיתוח הגוף בארץ... לא לשכוח שזה היה בסה"כ חלק זניח ביותר מהראיון. בסה"כ שווה צפיה וזה עדיין כבוד גדול לישראל שאחד משלנו זכה לחשיפה כזו. הרגה אותי הבורות המוחלטת של המראיין שמייצגת את הטיפשות של האמריקאים בכלליות - שואל את עמית ספיר "האם יש בכלל ספורט בישראל? האם יש קבוצות ספורט כלשהן?..." הוא בטח חושב שהכול כאן מדבר ואנשים רוכבים על גמלים. אהבתי גם את הקטע שהוא מספר על איך שהכיר שם את אשתו באינטרט, נפגשו והוא עבר לגור מארהב לקנדה בגללה. |
אמריקאים זה עדר,יש שמועה אז כולם רצים איתה.
בחו"ל חושבים שישראל זה כמו אפריקה. |
צדק בכל מילה.בחור אינטיליגנטי ואיכותי.אולי שכספי יעזור לו שם עם ספונסרים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ומה אינטרס של המדינה ?
|
ציטוט:
ואת האמת מי שמצליח בארץ בענף הזה ועוד יוצא לחו"ל זה באמת כבוד..בלי ספונסרים בלי כסף ובלי דברים אחרים שבארהב הרבה יותר קלים להשגה ואיכותיים וזולים. |
האנטרס של הספונסורים לתמוך בענף-הוא אינטרס כלכלי פרופר- לקדם את המוצר שלהם. בודיבילדר שלא מוכן לעבוד בישביל הספונסר לא יזכה בתמיכתו. מצחיק שיש לנו כמה דמויות בתחום שלא מוכנים לעשות מה שברנצ' עושה בישביל מאסלטצ' וסטס לאופטימום...
תמונות יפות זה לא מספיק בישביל שספונסר יפתח בישבילך את הלב ואת הכיס. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב קראתי ביום שישי שאיגוד השחמט הישראלי זוכה בהקצבה של 2.5 מיליון שקל לשנה (!) לא פחות. אז למה שהכסף שלי יממן כמה רקבונות שמזיזים גילופי עץ על לוח משובץ? |
ציטוט:
כי פיתוח גוף לא מעניין אף אחד. פיתוח גוף הוא לא ספורט, ואף אחד לא צריך לממן לכם תסייקלים. אני לא רואה שהמדינה מממנת את תחרות מלכת היופי או תחרות תספורת לגמלים, למה שיממנו פיתוח גוף? פיתוח גוף מעניין פה בלחץ 100 אנשים במדינה, זה שיש כמה ילדים בני 15 שמאוננים על תמונות של קולמן וכותבים בפורומים, לא אומר שהם קשורים לענף איכשהו, כי משום מה בתחרויות הקיקיוניות של איגודי פיתוח הגוף בארץ באה כמות של אנשים שיכולה להכנס במונית שירות, ההפקה נראת כמו פארטיה ויש בלחץ 1 ורבע מתמודדים בכל קטגוריה, למה שיתקצבו בושה וחרפה שכזאת? אין בדברים האלה כל כוונה לגרוע מהמתחרים בפיתוח גוף, פשוט אתם חברים באירגונים של אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן שווארמה בבלומפילד, ולכן לעולם לא תראו שקל מהקצבה כלשהי. מי שחושב ששחמט לא מעניין אף אחד, יתפלא לדעת כמה ישראלים יוצאים לתחרויות בחו"ל, כמה אירועי שח מט מארגנים בארץ (בכיכר רבין היה אחד לפני שבועיים בדיוק שארך כל הלילה). בכל מקרה, מאחר ופיתוח גוף הוא לא ספורט, ותקלטו כבר שהוא לא ספורט, אין לכם בכלל מה לרוץ ולבכות על זה שאין הקצבות מהמדינה. |
ציטוט:
להשקיע בשחמט-זה להשקיע בחינוך וכלכלה.. ד"א התקשר ספונסר שלי interactive nutrition והעניק לי 3 כרטיסים vip בשווי 1000 ש"ח לארוע בנוקיה-לי לתמר ולאיתיאל,ע"מ שנוכן להמיג את המותג בקרב לוחמי ואוהדי mma :d:d:d |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם השרי ביטחון והרמטכ"לים היו יודעים לנהל מלחמות כמו ששחקני שח מט מנהלים משחק אולי לא היינו נראים ככה. "פישלנו, יצאנו למלחמה, היו כוונות טובות, אבל חרא רמטכ"ל. סיפור ישראלי קלאסי" -ניקולה קובלובה. |
ציטוט:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1136054.html |
שחמט זה כן ספורט?
העניין הוא שטומי לפיד היה היושב ראש שלהם, ועכשיו זה אביב בושינסקי. תעשו לבד את ההקשרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ