ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה מעניינת על מתאגרפים (https://israelbody.com/showthread.php?t=68429)

shual 02-11-10 16:43

למה כולם חושבים שאבקות זה איזה משהו קסום שמפתח את הגוף בשניות, האבקה הזאת היא כולה תוספת מהירה וקלה. ואפשר להגיע לתוצאות יפות בלי האבקות האלה אין כמו אוכל טבעי ואמיתי חאלס עם כל החארטות.

Scylla 02-11-10 22:26

לא יכול להגיד לך בוודאות לגבי אגרוף אבל אין סיבה שספורטאי ברמה מקצוענית לא יקח אבקות, זה לא משנה בכלל באיזה ספורט הוא עוסק אלא אם כן אתה מחשיב שחמט לספורט. יש לי חברים בכדורעף ובכדוריד שאלו שני ענפי ספורט שמאסת שריר אפילו יכולה לפגום ביכולות האתלטיות בענף, ובשניהם דחפו להם בכוח אבקת חלבון. אז באגרוף אני מניח שהמצב לא שונה וזה שאתה רואה ילדים בני 11 הולכים לחוג אחה"צ ומשחקים זה לא אומר שזה אגרוף מקצועני.

subzero1122 02-11-10 22:33

*אפקות

moo 02-11-10 22:59

כל ספורטאי מקצועי לוקח "חומרים משפרי ביצועים"
צא מהסרט רוקי

ואתה גם כנראה לא תהיה ספורטאי מקצועי, אולי חובבן

Antonator1 03-11-10 02:04

:boxing:Whatever he hits - he destroys

eminemfan 03-11-10 02:09

בקרוב תעלה בספורט 5+ gold סדרה דוקו' על מייק טייסון .ממליץ.

subzero1122 03-11-10 14:24

השופט בן ז1נה

Ballantine 06-11-10 23:26

בתור אחד שמתאגרף , אני יכול להגיד לכם ש...
1.מתאגרפים לא לוקחים שום דבר או מתאמנים בחדר כושר,בסך הכל עיניין של שכיבות סמיכה,מתח,מקבילים+אכילה. למה לא חדר כושר? כמו ששמתם לב מישהו שמתאמן בחדר כושר והוא גדול ,לא יכול לזוז מהר ובאגרוף אתה לא זז מהר 3 שניות אתה על הרצפה. אבל תמיד יש יוצא מן הכלל , אני מדבר על הכלל.
2.זה המכנס מורם גבוה וזה מדמה לך רגליים ארוכות,בלי קשר מתאגרפים חייבם גם לאמן רגליים (זריזות,פרופורציה,כוח)
3.אין כזה דבר גנטיקה משותפת כל אחד והגנטיקה שלו ,סתם זה נראה לך ככה.
4.לכולם יש טרפזים בגלל שהידיים מורמות למעלה בהגנה,תשים לב שלכולם יש גם כתפיים ..
מי שחולק על דעתי שילך להזדיין וזהו מקווה שעזרתי,זה התשובות כל דבר אחר פשט לא נכון..

dattto 06-11-10 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ballantine (הודעה 1038224)
1.מתאגרפים לא לוקחים שום דבר או מתאמנים בחדר כושר.... בלהבלהבלה

טוב אחי

hypertrophy 06-11-10 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ballantine (הודעה 1038224)
1.מתאגרפים לא לוקחים שום דבר או מתאמנים בחדר כושר,בסך הכל עיניין של שכיבות סמיכה,מתח,מקבילים+אכילה. למה לא חדר כושר? כמו ששמתם לב מישהו שמתאמן בחדר כושר והוא גדול ,לא יכול לזוז מהר ובאגרוף אתה לא זז מהר 3 שניות אתה על הרצפה. אבל תמיד יש יוצא מן הכלל , אני מדבר על הכלל.
2.זה המכנס מורם גבוה וזה מדמה לך רגליים ארוכות,בלי קשר מתאגרפים חייבם גם לאמן רגליים (זריזות,פרופורציה,כוח)
3.אין כזה דבר גנטיקה משותפת כל אחד והגנטיקה שלו ,סתם זה נראה לך ככה.
4.לכולם יש טרפזים בגלל שהידיים מורמות למעלה בהגנה,תשים לב שלכולם יש גם כתפיים ..
מי שחולק על דעתי שילך להזדיין וזהו מקווה שעזרתי,זה התשובות כל דבר אחר פשט לא נכון..

אני הולך להזדיין....
אין לך מושג על מה אתה מדבר ועוד התבטאות כזאת ואתה טס מפה

אעלק מתאגרף....אולי מאוגרף

ובקשר למתאמני חדר כושר שהם גדולים בגלל זה לא יכולים לזוז מהר...אתה מוזמן לבוא מחר לספורטק בת"א לאימון פוטבול ותראה איך אני ורן נתקל אותך עוד לפני שתשים לב שהכדור הגיע לידיים שלך

איש הלילה 07-11-10 01:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1038240)
אני הולך להזדיין....

ובקשר למתאמני חדר כושר שהם גדולים בגלל זה לא יכולים לזוז מהר...אתה מוזמן לבוא מחר לספורטק בת"א לאימון פוטבול ותראה איך אני ורן נתקל אותך עוד לפני שתשים לב שהכדור הגיע לידיים שלך

שכחת לכתוב לו בכותרת "טיפשות ברמה שמסכנת את הציבור".

קפטן שלד 07-11-10 01:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איש הלילה (הודעה 1038257)
שכחת לכתוב לו בכותרת "טיפשות ברמה שמסכנת את הציבור".

:clap:

Scylla 07-11-10 04:06

כל ענף ספורט יש המון תועלת בחדר כושר, לאו דווקא תוכנית של היפרטרופיה או כוח אלא יש מה שנקרא אימונים פונקציונליים, וזה חיוני והכרחי לכל ספורט...

moo 07-11-10 10:27

ציטוט:

אני הולך להזדיין....

חחחחח
גדול יאיר

-=ALX=- 07-11-10 14:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1038269)
כל ענף ספורט יש המון תועלת בחדר כושר, לאו דווקא תוכנית של היפרטרופיה או כוח אלא יש מה שנקרא אימונים פונקציונליים, וזה חיוני והכרחי לכל ספורט...

בכל ענף ספורט שמערב התגברות על התנגדות חיצונית גבוהה...

עבור טניס שולחן למשל אין הרבה תועלת בעבודת כח

טלסביון 07-11-10 15:04

ציטוט:

אני הולך להזדיין....

: פפפפפ. לא יכולת לכתוב את זה יותר טובd

Ballantine 10-11-10 10:28

רשמתי שדיברתי על הכלל ותמיד יש יוצא מהכלל, אז מה אתם יוצאים עליי בלינץ'...

Ballantine 10-11-10 10:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1038269)

כמו שאתה אומר לאו דווקא היפורפרופיה או כוח,יש מה שנקרא אימונים פונקציונליים אז האימונים הפונקציונלים זה שכיבות סמיכה מתח מקבילים ואימונים זריזות +האגרוף + אכילה נכונה , בשביל זה הם לא צריכים את החדר כושר ...המאמן שלי עושה את מה שרשמתי והוא ענק,שכיבות סמיכה הוא עושה 10 סטים כפול 30 חזרות , חצי דקה מנוחה, מתח 10 סטים כפול 15 חצי דקה מנוחה , מלא מקבילים ומלא אימונים קשים סיבולת וזריזות,..והוא לא מתקרב לחדר כושר...מתחרה בחו"ל מקצועני...

subzero1122 10-11-10 15:05

ציטוט:

אני הולך להזדיין....

הלווווווווווווווווווווווו שחקןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

taland36 15-07-16 01:41

בואו נתחיל מהתחלה
1. רוב המתאגרפים כן לוקחים אבקות חלבון, גיינרים וכול'
2. תסתכל על Eric Esch ותענה לי
3. אני בחיים לא ראיתי דמיון בין הגוף של טייסון ושל קליי
4. מייק טייסון בגיל 14 שקל 70 קילו ולא 80, לאחר גיל 18 הוא לקח סטרואידים הוא אמר את זה גם שהוא דיבר על וולדימיר קלציקו ואגב מייק טיסוון היה1.80
5.אגרוף באיגרוף בא מהטרפז uמהכתפיים ומהיד אחורית בגלל זה כל אלה נורא מפותחים אצלם עקב העבודה על שק איגרוף

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ