![]() |
תשאל את ע1שר no troll הוא יסביר לכם
|
ציטוט:
|
BigWolf
תוכיח לי שיש אלוהים. |
ציטוט:
ליצן מרקד,תוכיח לי שאין אלוהים. |
ציטוט:
הבן אדם הזה לא יודע לכבד אף אחד, כי לאף אחד אין כוח ורצון לשמוע את הדברים שיוצאים לו מהפה. ודרך אגב, כשאתה מביא טענה, אתה צריך להוכיח אותה. כלומר חובת ההוכחה עליך לגבי אם יש אלוהים או לא. (אני אישית מאמין שיש, רק לא בצורה שכולם חושבים) אני אומר אוחנה אלוהים, תוכיח אחרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבן אדם מכבד אותך,ואת כל חבריך בפורום ואני לא ראיתי אותו בהודעה אחת מנסה להתקיל אותך,להשפיל,להעליב,להתחכם איתך. כלום. הוא כיבד אותך וענה לך בצורה יפה,עניינית,וברמה גבוהה. אני יודע מה אתה חושב. יש אלוהים אבל מעניין לו ת'תחת אם אנחנו מתפללים או לא. אוחנה אלוהים? אוחנה ימות בסופו של דבר. ובאמת,סאבזירו אין לי שום סיבה לריב איתך,אני מנסה לדבר איתך בצורה רצינית,תרגיש חופשי להגיב לזה באיזה דרך שתבחר. |
ציטוט:
ואת זה שיש אלוהים תספר ל6 מיליון יהודים שנהרגו בשואה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כאילו עונש על כל החטאים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה ילד ממש חכם(ציניות- למקרה שתנסה להתחכם אתה יודע), פשוש!:no: |
אני אומר כל אחד זה האלוהים של עצמו.. כל הקטע של השואה שזה בעצם כיפור על חטאים או וואטאבר זה בולשיט אחד גדול.. מי שרוצה שיאמין במה שבא לו אני לא פוסל אני פשוט אומר עם היה אלוהים [או לפחות אחד מתחשב ..] הרבה דברים לא היו קורים.. עמוק בפנים כל דתי יודע את זה.. פשוט מפחדים לומר מה שהם חושבים.
|
וסאבזירו לא יודע מה נפל עליי אבל אני אסכים איתך הפעם, באמת זה צבוע לומר [אפילו בעקיפין] יש אלוהים ללא ספק- ולומר על העם שלנו שהם היו חוטאים והיה מגיע להם למות, מה עשה תינוק בן שנה שהכניסו לתנור של תפוחי אדמה ראבק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יייייייייי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ