ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סימן שהתחזקתי !!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=68288)

OverPower 28-10-10 21:38

אנטון, בלי לנסות להתנגח (כי לא ממש אכפת לי מה אתה חושב על בילדרים), אבל זה לא קצת אירוני שבתור אחד שצוחק על בילדרים יש לך בחתימה תמונת פוזה בלי חולצה?

Antonator1 28-10-10 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower (הודעה 1035590)
אנטון, בלי לנסות להתנגח (כי לא ממש אכפת לי מה אתה חושב על בילדרים), אבל זה לא קצת אירוני שבתור אחד שצוחק על בילדרים יש לך בחתימה תמונת פוזה בלי חולצה?

גם ללוחמי סומו (הלכתי על הקיצוניות המוחלטת השנייה חח) יש כאלו, אין פה מה להתרגש, מה שבאמת חשוב במקרה הזה הוא ההתנהלות היומיומית בהקשר של כל הנושא הזה. שמע, אני מאד מעריך בילדרים ברמות הגבוהות בעיקר על הדברים שהם דווקא לא הפן הפיזי עצמו והאימונים - אלא יותר על חיטוב, ייבוש והתנהלות כללית על מנת להתקדם מעבר לסתם הרמת משקולות במכון. אני בעצמי עברתי חיטובים ודיאטות, ואני מתאר לעצמי כמה קשה זה ברמות המתקדמות יותר. הבילדרים שמעצבנים אותי הם בעיקר חברה' צעירים (לפעמים לא כל כך צעירים) שחיים בסרט רע מאד שהם אוטוטו מרעידים את עולם פיתוח הגוף בסערה ופוסלים תוך כדי כך הרבה ענפי ספורט אחרים. אני עברתי את זה ואני ראיתי את זה גם אז וגם אחרי זה על לא מעט אנשים - וזה פשוט, בשפה העממית - מעלה את הפיוז, אין מה לעשות. typical gym idiots מה שנקרא, שאין בבעלותם ולו חולצה אחת עם שרוולים ומתלבשים למכון כמו שילוב של מאנפרד הברל ולי הייני בתוספת מיטב קולקציות הקיץ של ישראלבודי וגולדס ג'ים, סלח לי על הביטוי - מזיינים במח על טונה במים והפרדת חלמונים מחלבונים (שלא לדבר על תוספים - שאגב אין לי כלום נגד אף אחד ממוצרי המזון האלה ישירות) מתהלכים כמו טווסים במכון וחושבים שהם על גג העולם תוך התחקות אחר תכונות האופי ההזויות שארנולד מציג בפאמפינג איירון. נשמע מוכר? בהסתכלות על פורום ישראלבודי מבחוץ נוצרת תמונה די ברורה ועצובה של מה שתיארתי פה.

אדיר53 28-10-10 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BigWolf (הודעה 1035174)
בס"ד

עשית לי את הערב !!! ענק !!! (אומנם לא חשבתי בכיוון הזה, אבל אתה הצלחת להפתיע)[

:clap:

אספר לכם משהו אמיתי שהתרחש ממש איתי הערב.

נגמר לי החזה טר1ל (חחח) היום. החנויות כבר סגורות, מה עושים ? - פתחתי את המקפיא שלי וראיתי כנפיים של עוף. אמרתי לעצמי, ואי, איך לא מתאים עכשיו... נו טוב, נדליק ציק צאק את המנגל ונריץ 7-8 כנפיים

אז הדלקתי את המדורה (במנגל) וראיתי - ואי ! - עוד 5 דקות מניין של תפילת מעריב בבית הכנסת, ואני רעב "מת" !

אמרתי...

"אבא יקר שבשמים, אתה רואה שאני מאוד רעב, אבל בגלל שרצית, אני יעזוב את הכל וילך לבית הכנסת, כי זה רצונך, אבל אבא יקר... בבקשה תעשה כך שכשאני יגיע, כל הגחלים יהיו מוכנים היטב, כי אני ממש ממש רעב

חזרתי מבית הכנסת - איזה גחלים ואיזה נעליים, האש לא נתפסה בגחלים בכלל, ואמרתי לעצמי, "אבא אבא - אם זה רצונך... מה אני יעשה - לא מגיע לי היום"

ואז...

הגיע אלי איזה שכן - לא דיברנו איתו יותר מ 6 חודשים !!! - ומה הוא אומר לי ?! - "אחי.. (כן ממש כך אמר "אחי") בדיוק נשארו לי פה גחלים "מהירים" - למה לך... הנה תוך דקה יהיה לך מנגל

וכך היה !!!

תוך 1-2 דקות, הכנפיים שלי כבר היו על המנגל !

אבינו שבשמים - אני אוהב אותך !!!!!!!!!!!!!!!

"קרוב ה' לכל קוראיו, לכל אשר יקראוהו באמת"

חחחחחחחחחחחחח איזה גברר

subzero1122 29-10-10 03:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1035595)
גם ללוחמי סומו (הלכתי על הקיצוניות המוחלטת השנייה חח) יש כאלו, אין פה מה להתרגש, מה שבאמת חשוב במקרה הזה הוא ההתנהלות היומיומית בהקשר של כל הנושא הזה. שמע, אני מאד מעריך בילדרים ברמות הגבוהות בעיקר על הדברים שהם דווקא לא הפן הפיזי עצמו והאימונים - אלא יותר על חיטוב, ייבוש והתנהלות כללית על מנת להתקדם מעבר לסתם הרמת משקולות במכון. אני בעצמי עברתי חיטובים ודיאטות, ואני מתאר לעצמי כמה קשה זה ברמות המתקדמות יותר. הבילדרים שמעצבנים אותי הם בעיקר חברה' צעירים (לפעמים לא כל כך צעירים) שחיים בסרט רע מאד שהם אוטוטו מרעידים את עולם פיתוח הגוף בסערה ופוסלים תוך כדי כך הרבה ענפי ספורט אחרים. אני עברתי את זה ואני ראיתי את זה גם אז וגם אחרי זה על לא מעט אנשים - וזה פשוט, בשפה העממית - מעלה את הפיוז, אין מה לעשות. Typical gym idiots מה שנקרא, שאין בבעלותם ולו חולצה אחת עם שרוולים ומתלבשים למכון כמו שילוב של מאנפרד הברל ולי הייני בתוספת מיטב קולקציות הקיץ של ישראלבודי וגולדס ג'ים, סלח לי על הביטוי - מזיינים במח על טונה במים והפרדת חלמונים מחלבונים (שלא לדבר על תוספים - שאגב אין לי כלום נגד אף אחד ממוצרי המזון האלה ישירות) מתהלכים כמו טווסים במכון וחושבים שהם על גג העולם תוך התחקות אחר תכונות האופי ההזויות שארנולד מציג בפאמפינג איירון. נשמע מוכר? בהסתכלות על פורום ישראלבודי מבחוץ נוצרת תמונה די ברורה ועצובה של מה שתיארתי פה.

בגלל זה הקמנו את פורום אימוני כוח יייייייייייייייייייי

BigWolf 29-10-10 03:23

ציטוט:

גם ללוחמי סומו (הלכתי על הקיצוניות המוחלטת השנייה חח) יש כאלו, אין פה מה להתרגש, מה שבאמת חשוב במקרה הזה הוא ההתנהלות היומיומית בהקשר של כל הנושא הזה. שמע, אני מאד מעריך בילדרים ברמות הגבוהות בעיקר על הדברים שהם דווקא לא הפן הפיזי עצמו והאימונים - אלא יותר על חיטוב, ייבוש והתנהלות כללית על מנת להתקדם מעבר לסתם הרמת משקולות במכון. אני בעצמי עברתי חיטובים ודיאטות, ואני מתאר לעצמי כמה קשה זה ברמות המתקדמות יותר. הבילדרים שמעצבנים אותי הם בעיקר חברה' צעירים (לפעמים לא כל כך צעירים) שחיים בסרט רע מאד שהם אוטוטו מרעידים את עולם פיתוח הגוף בסערה ופוסלים תוך כדי כך הרבה ענפי ספורט אחרים. אני עברתי את זה ואני ראיתי את זה גם אז וגם אחרי זה על לא מעט אנשים - וזה פשוט, בשפה העממית - מעלה את הפיוז, אין מה לעשות. Typical gym idiots מה שנקרא, שאין בבעלותם ולו חולצה אחת עם שרוולים ומתלבשים למכון כמו שילוב של מאנפרד הברל ולי הייני בתוספת מיטב קולקציות הקיץ של ישראלבודי וגולדס ג'ים, סלח לי על הביטוי - מזיינים במח על טונה במים והפרדת חלמונים מחלבונים (שלא לדבר על תוספים - שאגב אין לי כלום נגד אף אחד ממוצרי המזון האלה ישירות) מתהלכים כמו טווסים במכון וחושבים שהם על גג העולם תוך התחקות אחר תכונות האופי ההזויות שארנולד מציג בפאמפינג איירון. נשמע מוכר? בהסתכלות על פורום ישראלבודי מבחוץ נוצרת תמונה די ברורה ועצובה של מה שתיארתי פה.

בס"ד

תראה, אתה מסתכל על המצב בפורום, ובכלל, מנקודת מבט של "בעל ניסיון", אבל יש חברה צעירים שאין להם עדיין ניסיון, וכמובן שאפשר להבין את ההתלבות שלהם. השאלה שוב (שאלת השאלות) מאיפה זה מגיע. ולפי עניות דעתי יש מקום לעודד חברה כאלו לשאול, להתנסות, ולבסוף ללמוד ולהבין טוב יותר את התחום.

בעיני, במטרה של הפורום בראש ובראשונה זה יצירת "הזדהות", וב"ה הפורום עושה זאת בצורה יוצאת מן הכלל

subzero1122 29-10-10 03:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1035660)
בס"ד

תראה, אתה מסתכל על המצב בפורום, ובכלל, מנקודת מבט של "בעל ניסיון", אבל יש חברה צעירים שאין להם עדיין ניסיון, וכמובן שאפשר להבין את ההתלבות שלהם. השאלה שוב (שאלת השאלות) מאיפה זה מגיע. ולפי עניות דעתי יש מקום לעודד חברה כאלו לשאול, להתנסות, ולבסוף ללמוד ולהבין טוב יותר את התחום.

בעיני, במטרה של הפורום בראש ובראשונה זה יצירת "הזדהות", וב"ה הפורום עושה זאת בצורה יוצאת מן הכלל

הוא צודק בכל מה שהוא אומר.

No Troll 29-10-10 03:40

ציטוט:

אכן כל מילה פה מוכרת.
מסכים איתך.

Antonator1 29-10-10 12:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1035660)
בס"ד

לשאול בהחלט אפשר, אבל אנשים מהסוג הזה לא רוצים לשאול, הם רוצים לקרוא מאמר בשבוע של איזה מקצוען שנמצא על תפריט חומרים פרמצבטיים של בית חולים קטן שעל הדרך מנסה לעשות כמה ג'ובות בכתיבת מאמרים מטעים למתחילים. הבעיה היא לא תמיד הידע נטו, יותר הגישה.

BigWolf 30-10-10 19:40

בס"ד

אתה צודק!
למה לפי דעתך אנשים לא רוצים לקבל את הגישה הנכונה? ומה היא בעצם הגישה הזאת?

subzero1122 30-10-10 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1036099)
בס"ד

אתה צודק!
למה לפי דעתך אנשים לא רוצים לקבל את הגישה הנכונה? ומה היא בעצם הגישה הזאת?

הגישה הנכונה היא להפסיק לגנוב כסף מהמדינה!
להפסיק להיות בטלנים!
להפסיק להביא 19 אלף ילדים לכל משפחה כדי שיחיו בעוני!
להפסיק עם האפליה של עדות מינים וגזעים בגלל הדת!

והכי חשוב, לעוף כבר מהמדינה כי עשקתם לנו תצורה!!!

njfgn jg 30-10-10 20:02

אתה מדבר כאילו הוא מייצג את כל עדת המאמינים בפורום.

BigWolf 30-10-10 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1036102)
הגישה הנכונה היא להפסיק לגנוב כסף מהמדינה!
להפסיק להיות בטלנים!
להפסיק להביא 19 אלף ילדים לכל משפחה כדי שיחיו בעוני!
להפסיק עם האפליה של עדות מינים וגזעים בגלל הדת!

והכי חשוב, לעוף כבר מהמדינה כי עשקתם לנו תצורה!!!

בס"ד

צודק נשמה. גם אני חושב שהאוכלוסיה הערבית בארץ, גורמת לנו נזק כבד מאוד.

Scylla 31-10-10 03:49

אני מרגיש צורך עז להדגיש ש"סימן שהתחזקתי - התחלתי ללכת לבית כנסת" היה בציניות גמורה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ