![]() |
מזל טוב אחי היקר!
בהצלחה! |
אימון 2-
סקוואט קל 105 לשתי חמישיות - בכיף, מרגישים קצת את החלודה והעייפות מהסקוואטים האחרונים. פרס 60 לחמישיה - קליל, יותר מבדר"כ. דדליפט - סט שלישי 130~ לחמישיה עף כמו אוויר, הייתי בטוח שאת ה145~ לחמישיה אני גם אעיף בקלות במיוחד עם קצת רבאק וחגורה, אבל משום מה היה די קשה, לא קרוב לכשל אבל יחסית קשה. אולי בגלל שלא ישנתי טוב ביומיים האחרונים, יהיה בסדר. זהו. יצאתי בהרגשה רעננה מדי... קשה להסביר. |
|
חחחחח
|
יפה מאוד המפצל מרעננה.
|
העם דורש סרטונים פצלן!
|
כפר סבא לא רעננה.
אני די אנטי סרטונים, אבל צעד ראשון הבאתי מצלמה למכון. נראה מחר אולי לצלם. צריך גם לחשוב איפה למקם את המצלמה. |
ציטוט:
אבל הבנתי שזה כלי מצוין לראות טכניקה ועומק במקום לספר סיפורים על זויות דו מימדיות וחוסר יכולת לאמוד את העומק ביקומים מקבילים. אני לא אומר שאני לא מאמין לך, לא אמרת דברים בומבסטיים כמו hadash. סתם מעניין לראות סקוואט של מישהו שהתעסק נטו בפיצולים עד עכשיו. סך הכל הסקוואטים של רוב אנשי הלילה די דומים, תמיד מעניין לראות עוד דברים. |
אני יודע שיש כלי מצויין אין כאן ספק, זה סתם מפדח לעשות את זה במכון מלא. מצד שני אני צורח ונהיה צרוד מרוב צרחות בסטים כבדים אז אני מניח שאת הפדיחות כבר עשיתי...
|
ציטוט:
תעשה 3 סטים חימום סט ראשון 5חזרות, שני 3חזרות שלישי 1/2 חזרות. |
ציטוט:
|
כן, במאדקו זה לא חימום
4 סטים של פירמידה 5 חזרות על סט. |
במדקאו הסטים בדדליפט הם הנפח, לא החימום, ככה שמן הסתם אתה צריך לבצע אותם.
|
אופיר אני גם התפדחתי בהתחלה לצלם בפלאפון אבל זה הדבר שהכי שיפר לי את הטכניקה, ראיתי איפה אני טועה וככה ידעתי לשפר
|
זה נכון שזה הנפח אבל אתה לא תתקדם ככה בדדליפט.
חוץ מזה למה הוא צריך נפח בדדליפט ? |
ככה התוכנית בנויה
|
נכון, בכל זאת זה סתם יעקב אותו.
|
ציטוט:
|
שאר התכנית לא גרועה רק החלק של הדדליפט
|
טוב בוא לא נכנס למה נכון ומה לא, בשלב זה אני אעדיף להקשיב לאדון סטאר.
אימון 3- סקוואט (הפעם צילמתי) הלך די סבבה, ה144 לשלישיה היה קשה אבל אני מעריך שאני אצליח חמישיה ביום ראשון כל עוד שום דבר לא ישתבש, הבעיה היא שחסר לי מעט עומק וגם שצילמתי את הסטים הקלים יותר זה היה דומה למרות שניסיתי לרדת נמוך, צריך לחשוב מה עושים עם זה. http://www.youtube.com/watch?v=JONj80GLnbE בנץ' - 100 לשלישייה - היה בסדר גמור, לא הזכיר את הקושי המוזר שהיה ביום ראשון. בנט אובר- לא זוכר כמה לשלישיה קרוב ל90 אני מניח, קליל מאוד. מה שכן יצאתי בל1ט ושכחתי את הסטים ל8 חזרות בבנץ' ובסקוואט. לא נורא. אחרי זה תרגילי עזר לכבוד הסופ"ש - מתח 15*3 - הסט האחרון הצלחתי בקושי בקושי, מעריך שאני עושה די נקי, אומנם לא לאט ועוצר למטה אבל משתדל לרדת עד הסוף ו"לקפוץ" כמה שפחות. קדמית - 2 סטים עם דאמבלים לא מעניין במיוחד אחורית - 2 סטים עם כבל לא מעניין במיוחד רן אמר לי לעשות מתח בימים של הבנט אובר, חשבתי אולי להעיף את האחורית והקדמית באימון האחרון ולעשות קדמית ומקבילים ביום של הדדליפט, מה דעתכם? כי יצא לי אימון ארוך ונראה לי מיותר 3-4 תרגילי עזר באימון. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ