ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תבינו איזה אנשים הולכים לחדר כושר! (https://israelbody.com/showthread.php?t=6815)

d-undertaker 11-03-07 21:58

חחח איזה ילדה באה אליי אומרת לי שיש לי שרירים ענקיים אז איזה שחיף בא אליי עושה לי זה לא שרירים אמיתיים זה שרירי דמה :s

SiX PACK 11-03-07 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
קיצר צמחוניים אומרים תמיד , בשר זה רצח ונתפלים אל כל מי שאוכל בשר ( אולי לא נתקלת בזה) כמו קרציות

אז זה סתם משהו להעליב אותם :\ או לגלות צמחוניים , תחשוב אתה עובר עם חולצה מלאה במשפטים כאלה שמעליבים סוגים שונים של אנשים וחבר מצלם את התגובות שלהם
(אגב זה לקוח מאיזה נושא בפורום אחר באמת מגיבים לזה לפחות באר"הב)

או נגיד ללכת לקבוצה של פמיניסטיות , עם "טסטוסטרון , הופך בני אדם לבני אדם נעלים מהחצי השני"
תחשוב מה תהגובה שלהם?

וזה בדרך כלל אנשים שמוצאים במכון , זה נחמד לעשות חולצת אימון כזאת =\

(והנושא על אנשים מעצבנים במכוני כושר מילא)

הבנתי אותך... אני דווקא כן מכיר ת'צמחוניים האלה שחושבים שהם עשויים מסויה.. יש כתובות שלהם על כל ירושלים (בשר = רצח) ויש לי גם אחת בעבודה... וכן אני מודה, זה באמת כיף לעשות פרובוקציות לפעמים...

Eli 11-03-07 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
איזה אחד אמר לי היום בביה"ס (ותקשיבו טוב) - "זה לא שרירים אמיתיים אבל, נכון? זה הכל סטרואידים"

מה ענית לו?

עצוב שזה המצב. אנשים לא מסוגלים לקבל את זה שבזמן שהם מגרבצים מול הטלוויזיה, אנשים אחרים עושים משהו עם הגוף שלהם. גדול = סטרואידים או גנטיקה, כנראה שניהם. לא יתקבל על הדעת שבן אדם נאבק מול המתכת שבוע אחרי שבוע ובגלל זה הוא גדול וחזק. טוב, כנראה עדיף לקחת את זה בהומור.

Shauder 11-03-07 22:23

אבל זה טוב שיש שחיפים =)

Bullet 11-03-07 22:24

עזבו... זה עוד כלום. היה יום ספורט ועשיתי הכי הרבה שכיבות שמיכה בכתה (67) ועשיתי גם 18 מתח כשבד"כ אני לא עובר את ה10, וישר האשימו אותי בחומרים :cry_1:

SiX PACK 11-03-07 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
עזבו... זה עוד כלום. היה יום ספורט ועשיתי הכי הרבה שכיבות שמיכה בכתה (67) ועשיתי גם 18 מתח כשבד"כ אני לא עובר את ה10, וישר האשימו אותי בחומרים :cry_1:

אני יגיד לך למה אתה לא עובר את העשר, כי במכון אתה יודע שיש לך עוד כמה תרגילים על הראש ולא מתאים לפרק למתח תצורה אז אתה לא עובד עד כשל מוחלט, גיליתי את זה על עצמי גם, כשמשעמם ויש לידי איפה להטפס אז אני מביא אותה גם ב 18-20 חזרות שבחדר כושר אני מבצע רק 13 ויוצא עם פרצוף אדום... ככה זה...

arbel2 11-03-07 22:37

תזכרו את זה, אם כולם היו כמונו , לא היינו כל כך מיוחדים :)

ohadhost 11-03-07 22:38

איזה מסטול.

Leo 11-03-07 22:40

אה מכירים את אלה , שמפוחדים ומנסים להוכיח את עצמם?

פעם ניסיתם להביא להם איזה מבט עצבני ישר לתוך העיניים? בם אשכרה מאבדים ששיווי משקל :\ (גם אני הייתי כזה כשהתחלתי )

Psychopath 11-03-07 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני יגיד לך למה אתה לא עובר את העשר, כי במכון אתה יודע שיש לך עוד כמה תרגילים על הראש ולא מתאים לפרק למתח תצורה אז אתה לא עובד עד כשל מוחלט, גיליתי את זה על עצמי גם, כשמשעמם ויש לידי איפה להטפס אז אני מביא אותה גם ב 18-20 חזרות שבחדר כושר אני מבצע רק 13 ויוצא עם פרצוף אדום... ככה זה...

חשבתי שאתה יכול דווקא יותר.. אתה במשקל שלי והרבה יותר גדול ממני .. מוזר

SiX PACK 11-03-07 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
חשבתי שאתה יכול דווקא יותר.. אתה במשקל שלי והרבה יותר גדול ממני .. מוזר

הכל טלוי במטרה אחי, אפשר לשפר את זה...

כעכרון מטח כשה לי לעבור את ה 20 לא יודע למה...

igorek 11-03-07 23:16

אני פשוט אימצתי לעצמי גישה לחיים שעשתה אותי פשוט אדם שמח והיא לשים זין, פשוט כמשמעו.
אני מתרכז בעצמי, לא במה שאחרים חושבים עליי ואת האמת אם למישהו יש בעיה עם איך שאני נראה ובמה שאני עוסק יכול למצוץ לי כי זה מעניין לי את הזין מה שאחרים חושבים.
תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם נקלעים לשיחת חירטוטים עם מישהו.

NIRAN 12-03-07 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
אני פשוט אימצתי לעצמי גישה לחיים שעשתה אותי פשוט אדם שמח והיא לשים זין, פשוט כמשמעו.
אני מתרכז בעצמי, לא במה שאחרים חושבים עליי ואת האמת אם למישהו יש בעיה עם איך שאני נראה ובמה שאני עוסק יכול למצוץ לי כי זה מעניין לי את הזין מה שאחרים חושבים.
תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם נקלעים לשיחת חירטוטים עם מישהו.

בדיוק!
just fuck off...

Amit 12-03-07 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שיאלההההההההההההה איך אני שונא את האנשים האלה והם טאחלס מקנאים אז הם באים אלייך בעוד תירוץ מסריח

"אולי אני שחיף ורזה אבל יש לי זין ואני יכול לזיין" מתלהבים :):):):) עשו מכל בודיבילדר נטול זיונים אני מוסגל לרצוח אנשים כאלה ובד"כ הם איזה 20 קילו ניצולי שואה ודרעקים שלא ראו דמבלים בחיים שלהם

:):):):) תאמין לי שאני שונא יותר
שתבין יש אנשים שממש צוחקים עליי עושים לי לך לך להתנפח או שהם חיים בסרט שיש לי ביצים קטנות ואני הולך לקבל הרעלת חלבונים בכלל יש איזה אחת מפגרת כל פעם שהיא רואה אותי היא צועקת כמה אסטרואידים אתה אוכל ביום:S
אבל בסה"כ זה מצחיק הם צוחקים עליי ואני צוחק עליהם

gman 12-03-07 01:43

חחחחח מזכיר לי את הדיון על המוזרים למיניהן בחדר כושר...
לנו במכון יש איזה אחת שמנה גמדה שמסתובבת ומנסה לעשות כל מיני תרגילים על כל מיני מכשירים.
היא פשוט עוברת מכשיר מכשיר ומנסה לעשות בו משהו...
אם כבר מישהו פ הזכיר סבתות, יש איזה סבתא אחת שבכל מכשיר עושה בסביבות ה100 חזרות...פעם היא תפסה את הפולי,שאלתי כמה יש לה עוד והיא אמרה רק סט אחד...פ'סדר אני מחכה...היא עושה 10 חזרות...15...20...אחרי 5 דקות היא סוף סוף הלכה...

HHHEELLBBOOYY 12-03-07 01:43

ציטוט:

שיאלההההההההההההה איך אני שונא את האנשים האלה והם טאחלס מקנאים אז הם באים אלייך בעוד תירוץ מסריח

"אולי אני שחיף ורזה אבל יש לי זין ואני יכול לזיין" מתלהבים :):):):) עשו מכל בודיבילדר נטול זיונים אני מוסגל לרצוח אנשים כאלה ובד"כ הם איזה 20 קילו ניצולי שואה ודרעקים שלא ראו דמבלים בחיים שלהם

חחח גלעד עשית לי תיומית:blush:

Leo 12-03-07 15:19

ציטוט:

מזכיר לי , מכמה חברה ששמעתי פעם במכון שלי:
"כמה שיותר אתה דוחק ( לחיצת חזה ) ומרים(יד קדמית) ככה הזין שלך יותר קטן וזה בשביל לפצות על כך"

...אני לא יודע מה הם חושבים אבל לפי כל ההערכות שלי חייב להיות ממש ענקי.
ולהם כנראה זה לוקח את כל הקולריות בגלל זה הם כאלה שחיפים.

YNZ 12-03-07 15:51

הכי מעצבן שאנשים באים נותנים לך מחמאות איזה גוף אחי או איזה חמור ..
ואז תמיד יש תאנשים ששומעים ומקנאים אז הם זורקים אה, סתם מנופח ..
כאילו מה אני אוויר סאמאק X:

Gangsta 12-03-07 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מזכיר לי , מכמה חברה ששמעתי פעם במכון שלי:
"כמה שיותר אתה דוחק ( לחיצת חזה ) ומרים(יד קדמית) ככה הזין שלך יותר קטן וזה בשביל לפצות על כך"

...אני לא יודע מה הם חושבים אבל לפי כל ההערכות שלי חייב להיות ממש ענקי.
ולהם כנראה זה לוקח את כל הקולריות בגלל זה הם כאלה שחיפים.

shittttttttt
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיייייייייייים!!! חחחחח
כמה שחיפוניסטים יכולים להיות מפגרים! זה פשוט לא יאמן

אבל אני דווקא לוקח את זה כמחמאה שאומרים לי "מה אתה על סטרואידים?" וכאלה...
רק מה..שלא יגידו להורים שלי משו בסגנון הם עוד יחשבו באמת.. ורק זה מה שחסר לי! חחח

Bodybuilder 12-03-07 16:11

תמיד חש את השחיף שמתחיל לחשב לך מתי הוא יגיע לגוף כמו שלך וכ"ו

1 עושה לי כמה זמן מתאמן ?
אני עושה שנתיים אים מנוחות
בן כמה
אני:16
אז הוא עושה לי : אני מתאמן חצי שנה,עוד שנה וחצי אני יעבור אותך :):):):)

אבל תחלאס הדבר אחי מצחיק זה :
ניכנסתי פעם לעיריה היו לי סידורים שמה,אישה 1 עושה לי אתה עושה ספורט ?
אני אומר לה : כן
איזה ספורט שואלת האישה
אני:חדר כושר (עים היתי אומר בודיבילדינג היא לא היתה מבינה אותי)

פתאום היא שואלת : כמה אתה מרים ???

אני אומר לה באיזה תרגיל ?

אישה : לא בכללי כמה את מרים ?

כמאט איתעצבנתי אליה :crazy:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ