![]() |
ציטוט:
|
לך תישן לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טבעי עלק חעעחעחעחעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
הם טבעיים בערך כמו שהחזה של פמלה אנדרסון טבעי... נו באמת. אי אפשר להגיע למסה כזו עם אחוז שומן כזה גבוה בלי "תוספים".
|
אני מכיר חצי מהחברה שם, אפילו כמה באופן אישי.... ואני אומר לך בוודאות שהם לא טבעיים.....
ג'ף תוען שהוא טבעי, ממש קשה להאמין לו אבל כשרואים אותו הוא נראה בנאדם הוגן ויש נתייה להאמין לו.. אבל בחיית, איזה פוסט של זיבולי מוח, פותח הפוסט תפסיק לעשות העתק הדבק של איזה זבל שאתה מוצא באינטרנט אנחנו לא מפגרים ואל תנסה ללמד אותנו משהו....... |
ציטוט:
אף אחד לא ילך ויצהיר שהוא מזריק .. זה לא ייתן לו כלום.. אבל להתכחש לזה זה כבר סיפור אחר. :yup: |
הם באמת מצפים שמישהו יקנה את הבולשיט הזה ?!
אף לא אחד טבעי שם. |
ציטוט:
|
אתה ממש תמים זה גובל בטיפשות
|
חברים תעזבו את הבחור בשקט.
מה שכן, באמת הגיע זמן שאנשים יהיו יותר ריאלים. אגב אפשר להגיע להישגים נהדרים גם בלי חומרים, אני אתן שוב את הדוגמאות של אופיר בכר, יוסי מזרחי, עומר לנדאו, ואפילו ליאור סנטו, תאמינו או לא. לגבי כל אחד מהשמות האלה אני יכול להגיד לכם באחריות שהם שוללים שימוש בחומרים, כל אחד מטעמיו - ועדיין מציגים רמה יוצאת מהכלל. אבל הח'ברה שהבאתם בתמונות זה סיפור אחר לגמרי. בשביל להחזיק כזו כמות של בשר באחוז שומן נמוך צריך להידקר מידי פעם (לעיתים קרובות), אלה החיים. |
ליאור סנטו אני לא מאמין אבל כוול השאר בהחלט כן.לפותח הפוסט לא טיבעיים ולא נעליים
|
מני אני מבטיח לך שסנטו כרגע טבעי לגמרי, למרות שזה באמת לא יאומן, אני חותם עליו.
מה שכן הבחור חי באדיבילדינג מהבוקר עד הלילה מבחינת תזונה, כל התוספים האפשריים, ואני מדבר על כל מה שקיים כמעט - ואימונים טובים. אגב יש עליו לחץ חברתי במטרה לגאול אותו מבתוליו... אבל לפחות בינתיים הוא טבעי כמו קוטג' של תנובה. |
לא רק שהפוסט הזה מלא שטויות, יש גם טעות בתיוג של אחת התמונות
זה לא ג'ון הנסן,זה אדי מיוזן, שדוקר גם דוקר את הטוסיק ומתחרה npc ברמה גבוהה. |
ציטוט:
:):):):) ההוא שם יש לו יד יותר מ50 והוא חושב שהוא טבעי....... |
ציטוט:
לפני שנכנסתי אמרתי לעצמי.. "יאלה, בוא נראה מה היא ההודעה הצינית של היום" עכשיו זה בדוק.. גם אלוהים טועה מדי פעם. |
ציטוט:
|
יודע יודע. סנטו נקניק גדול, הבעיה שהוא צנוע מידי.
|
אם הם טבעיים וכמו שאביב אומר גם ליאור סנטו,אז אני ארטיק
|
בודיבילדר "טבעי" זה, כדורגל בלי כדור !
בודיבילדר "טבעי" זה, נכה בלי עגלה" ! בודיבילדר "טבעי" זה אינטרנט, בלי מחשב ! בקיצור חלאס כבר, טבעי יראה תמיד עלוב לעומת אחרים על הבמה ! טמימות - טיפשות, אמרו נכון מאוד מעלי. |
מישהו יכול לתת תמונות של סנטו נראה במה מדובר
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ