![]() |
ציטוט:
|
אם זה מה שאתה רוצה לישמוע אז.....איזה סוס אתה אחי איזה גב רחב ועבה וענקי סוס אחושרמוטה,ידיים מפלצתיות כמה ההיקף 50?!ושמע גם יש לך אמות יותר גדולות משל פראנק!!!!!!
The hummer הביא לך ביקורת לעניין,אם אתה לא מקבל אותה זאת בעייה שלך.... |
ציטוט:
|
Mike the strike וmr .mos
שתיכם על הזין שלי ... ישתי שמוקים ... |
ציטוט:
|
[quote=maorsaidy1233;1028706]Mike the strike וmr .mos
שתיכם על הזין שלי ... ישתי שמוקים ...[/QUOTE בואנה יא מלקק עורלות לא צחקתי עלייך צחקתי ממה שהוא אמר...תרגיע את עצמך או שאני מחייג למוקד עברייני המקלדת ואז יגידו אותך להורים.. תינוק. |
שב בשקט ותמשיך לינשוך כריות לפני שאתה מקלל פה את כל הפורום,לך תחפש לך פורום אחר,אתה רוצה ת'גובות ולשמוע שאתה סוס,כנס לfxp כולם יתחילו לאונן על התמונות שלך.
|
[quote=mike the strike;1028726]
ציטוט:
ורבתי כבר עם בן אדם בן 30 ... אתה בטח גם יודע ג'וגיטסו ברזיאלי או קונג פו ? מה שאני למדתי ולא תדע עוד 40 שנה "יבדאבילדר" מסכן שכמותך... עם כל ה"גודל" שלך אתה שווה לזין שלי .... אז כוס אימא שלך :):):):) בת :):):):) ואתה רוצה להמשיך מפה תתן את המספר ואני לא עברין מקלדת ואני גם יכול להוכיח את זה ... תנועה אחת שלך ואתה מרותק על הרצפה איך אני איתך? "בריון " שכמותך ... חתיכת אפס שמוק עלוב |
פורום של קוקסינלים ....
|
ציטוט:
|
[quote=maorsaidy1233;1028817]
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כולכם על הזין שלי כל הפורום הזה של הבני זונות הזה
|
שמע יא מושפל מעפן אתה בוכה כי אנשים מאחורי מקלדת אמרו לך תאמת
"רבתי עם בן 30" וואו איזה גבר סתםפ ילד אפס מעפן ילד חרא איזה תגובות אתה חושב שתקבל? סוס? מצויין? אמרו לך ביקורת בונה אתה יותר גרוע מאלדר אזולאי |
ציטוט:
כולם פה משחקים אותה אלוווווווווהים חתיכת אפסים |
בואנה סתום תפה שך יא בן :):):):) עוד פעם אחת אתה תקלל פה מישהו
טרול עבריין מקלדת מסריח יאללה סע סע מפה טמבל אחושרמותה! |
ציטוט:
אה לא בעצם 3 מילים. |
ציטוט:
|
הבאק דאבל בייספס שלך נחמד, ידיים חלשות, חסר את הפיק בבייספס, גב חסר הרבה בשר ועובי.
|
ציטוט:
חחחסליחה שזילזלתי בך,ג'קי צ'אן..מה שאתה לומד עכשיו אחיך הספיק כבר לשכוח אם באמת בא לך להראות מה אתה יודע בוא יום רבעי לקרית אונו ל"מכון מירון" לאיגרוף תאילנדי ליד הסניף של מכבי צעיר,ותחפש את "קיסר המדריך" =] ואז תגיד שאתה מישראל בודי =] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ