ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   הפיתרון לכל בעיות התפריט שלכם: גרנולה! (https://israelbody.com/showthread.php?t=67782)

Jueizk 06-10-10 12:33

תודה!

באיזה מאכלים יש בכלל גלוקוז חוץ מענבים?

והאם יש עוד סוכרים נפוצים באוכל חוץ מארבעת אלו (גלוקוז, סוכרוז, פרוקטוז ולקטוז)? איזה?

גל ציון-פור 06-10-10 12:35

תקרא את המאמר על פחמימות שבאתר: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
אולי זה יעזור
בברכה
גל ציון-פור

Jueizk 06-10-10 14:09

תודה רבה.

kalcarman 06-10-10 16:13

מעדיף ש"ש..

האדמור 09-10-10 05:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1027789)
:clap::clap:

כל מילה בטון.
כל הקונספציה הזאת של מאסה מלוכלכת ו"במאסה זה לא כזה משנה", קרסה לגמרי.
פעם גם אני האמנתי בשטות הזאת, בגלל זה הייתי צריך 5 חודשים של חיטוב בשתי התחרויות האחרונות שלי.
אין שום צורך לדחוף קלוריות מזבל, וסוכר הוא זבל.
אני שיניתי את הגישה מקצה לקצה, ורואה פיזית את התוצאות, לא בתיאוריה.
אני נמנע לגמרי מאכילת שטויות, אני עושה הרבה אירובי - גם במאסה - והינה חודשיים כמעט אחרי התחרות אני חטוב רצח עם וורידים על הבטן, במצב כמעט תחרותי, ועליתי 11 קילו, בעוד שבעבר שבועיים אחרי תחרות לא היו לי אפילו עקבות של חיטוב.
כמובן שיש דברים נוספים שאותם אני עושה שלא ניתן לפרט בפורום מסחרי, אבל העקרון הוא אותו עקרון: אין טעם להשמין סתם.

מסכים איתך בהחלט!!! אין טעם להשמין יותר מידי! לא משתולל בכלל בכל השבוע, עושה צ'יט בסופ"ש למשך 24 שעות, אוכל מה שבא לי כל 4 שעות והכל בסדר.

No Troll 09-10-10 06:42

שטויות
אתם מזלזלים ב"שטויות וג'אנק" כשקודם כל הביטויים האלה לא קיימים.

אני אוכל כל יום 3 חבילות אוראו עם 4 ליטר חלב (כבר קרוב לחצי שנה) וזה עוזר לי להתחזק ולגדול.
כמובן שאני לא צריך להוסיף שאני לא נמנע משום דבר כמו גלידה/פיצה וכו' וכו'.

executioner 09-10-10 08:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גל ציון-פור (הודעה 1026995)
וזאת הטעות שלך ושל עוד כמה שחושבים כמוך.
זה שאתה במסה, לא אומר שאתה יכול לאכול סוכר פשוט בכל הזדמנות.
נכון שמדי פעם זה לא נורא (כולנו בני אדם), אבל כדרך חיים ובאופן יומיומי, זה לא מומלץ בכלל.
תסתכל על התפריט של כמעט כל ספורטאי/באדיבילדר ותבחין במשהו מאוד דומה ביניהם: אין כמעט סוכר שולחני (סוכרוז) וגלוקוז בתפריט שלהם.
ובכל זאת הם מגיעים לרמות הגבוהות ביותר, או שאולי בזכות זאת?
נקודה למחשבה.

בברכה
גל ציון-פור

א. מעניין אותי לדעת על כמה תפריטים אתה הסתכלת? <---זו התגובה הלא מזלזלת
ב. אתה מתכוון לדבר הזה שהם לוקחים וזה לא כ"כ חוקי בתור ה"משהו מאוד דומה ביניהם"?? <---אפשר לטעון לזלזול אני לא רואה בעיה:4:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1027789)
:clap::clap:

כל מילה בטון.
כל הקונספציה הזאת של מאסה מלוכלכת ו"במאסה זה לא כזה משנה", קרסה לגמרי.
פעם גם אני האמנתי בשטות הזאת, בגלל זה הייתי צריך 5 חודשים של חיטוב בשתי התחרויות האחרונות שלי.
אין שום צורך לדחוף קלוריות מזבל, וסוכר הוא זבל.
אני שיניתי את הגישה מקצה לקצה, ורואה פיזית את התוצאות, לא בתיאוריה.
אני נמנע לגמרי מאכילת שטויות, אני עושה הרבה אירובי - גם במאסה - והינה חודשיים כמעט אחרי התחרות אני חטוב רצח עם וורידים על הבטן, במצב כמעט תחרותי, ועליתי 11 קילו, בעוד שבעבר שבועיים אחרי תחרות לא היו לי אפילו עקבות של חיטוב.
כמובן שיש דברים נוספים שאותם אני עושה שלא ניתן לפרט בפורום מסחרי, אבל העקרון הוא אותו עקרון: אין טעם להשמין סתם.

מאזן קלורי, אני לא מוסיף מילה מעבר.

גל ציון-פור 09-10-10 10:38

א. לא הסתכלתי- בניתי. והרבה...
ב. אין שום קשר לחומרים לא חוקיים, אם זו כוונתך.
ג. לא הבנתי משהו אחד בשאלות שלך, לאן אתה חותר?

Mr_Nos 09-10-10 10:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי No Troll (הודעה 1029610)
שטויות
אתם מזלזלים ב"שטויות וג'אנק" כשקודם כל הביטויים האלה לא קיימים.

אני אוכל כל יום 3 חבילות אוראו עם 4 ליטר חלב (כבר קרוב לחצי שנה) וזה עוזר לי להתחזק ולגדול.
כמובן שאני לא צריך להוסיף שאני לא נמנע משום דבר כמו גלידה/פיצה וכו' וכו'.

:bow:

gai6989 09-10-10 11:44

איך אני אוהב את האשכולות האלה

executioner 09-10-10 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גל ציון-פור (הודעה 1029623)
א. לא הסתכלתי- בניתי. והרבה...
ב. אין שום קשר לחומרים לא חוקיים, אם זו כוונתך.
ג. לא הבנתי משהו אחד בשאלות שלך, לאן אתה חותר?

זה סיפור שונה לגמרי, כמה מהספורטאים שלך הם ספורטאים שהגיעו להשיגים בתחום שלהם ברמות הגבוהות ביותר(בבמה הבינלאומית). וכמה אתה יודע על תפריטים של ספורטאים ממדינות אחרות?

BigWolf 09-10-10 20:24

בס"ד

אני אישית מכיר את גיל. הוא אדם מאוד מקצועי, וענייני. מעבר לכך שלפי עניות דעתי, צריך שגם "מעביר הביקורת" יהיה בעל השגים כלשהם. ז"א אם אתה סתם בחור נחמד מהרחוב שהגיע כמה חודשים לחדר כושר, או קרא כמה מאמרים, זה עדיין לא נותן רשות להעביר ביקורת או לזלזל.

"שאל אביך ויגדך זקנך ויאמרו לך"

עוד נקודה למחשבה.

גל ציון-פור 09-10-10 22:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי executioner (הודעה 1029737)
זה סיפור שונה לגמרי, כמה מהספורטאים שלך הם ספורטאים שהגיעו להשיגים בתחום שלהם ברמות הגבוהות ביותר(בבמה הבינלאומית). וכמה אתה יודע על תפריטים של ספורטאים ממדינות אחרות?

עדיין לא ירדתי לסוף דעתך.
האם אתה רומז שתפריטים של ספורטאים מחו"ל מפוצצים בסוכר פשוט?
אשמח לדעת מה ההיגיון שעומד מאחורי זה...
בברכה
גל ציון-פור

executioner 09-10-10 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גל ציון-פור (הודעה 1029844)
עדיין לא ירדתי לסוף דעתך.
האם אתה רומז שתפריטים של ספורטאים מחו"ל מפוצצים בסוכר פשוט?
אשמח לדעת מה ההיגיון שעומד מאחורי זה...
בברכה
גל ציון-פור

לא. אתה מנסה דמגוגיה בתור דרך להתחמק מהשאלות שלי? לא יעבוד לך. אתה יכול להתעלם זה יראה יותר טוב או פשוט לענות עליהן.
בברכה
הפלילי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwolf (הודעה 1029784)
בס"ד

אני אישית מכיר את גיל. הוא אדם מאוד מקצועי, וענייני. מעבר לכך שלפי עניות דעתי, צריך שגם "מעביר הביקורת" יהיה בעל השגים כלשהם. ז"א אם אתה סתם בחור נחמד מהרחוב שהגיע כמה חודשים לחדר כושר, או קרא כמה מאמרים, זה עדיין לא נותן רשות להעביר ביקורת או לזלזל.

"שאל אביך ויגדך זקנך ויאמרו לך"

עוד נקודה למחשבה.

בסד"ר

אתה מכיר אותו כל כך טוב שגם כשהשם שלו כתוב אתה לא יודע מה הוא:(
בלי שום קשר למי אני, אם אני נחמד או לא, מאיפה הגעתי, מה קראתי ומה לא וכמה חודשים התאמנתי אני לא חושב שאני צריך להתייחס אליך ברצינות. העובדה שאתה אומר לי שאין לי רשות להעביר ביקורת וזלזול מזלזלת בי, אתה חושב שאתה טוב יותר ממני?
אולי נשנה לך את השם לליצן הראשי של ישראלבודי. אני מציע שתחזור לספר שאתה כל כך אוהב לצטט ותלמד להיות בן אדם, אז תלך לאינטרנט ותקרא על מוסר כפול. תסיק מסקנות ותחזור להגיב כמו שאתה מגיב.
אתה מנסה לייצג משהו ואתה עושה את זה על הצד הגרוע ביותר, חבל...

Jueizk 10-10-10 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי executioner (הודעה 1029864)

:lol::lol::lol:

BigWolf 10-10-10 00:38

בס"ד

תקשיב אח יקר. הכל ברוח ט-ו-ב-ה ! אתה מבין ?! למה אתה מחפש את המלחמה והריב ? תהיה נחמד והעולם יהיה נחמד אליך. תן כבוד, ותקבל כבוד חזרה. רק כך זה עובד.

executioner 10-10-10 06:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BigWolf (הודעה 1029911)
בס"ד

תקשיב אח יקר. הכל ברוח ט-ו-ב-ה ! אתה מבין ?! למה אתה מחפש את המלחמה והריב ? תהיה נחמד והעולם יהיה נחמד אליך. תן כבוד, ותקבל כבוד חזרה. רק כך זה עובד.

ב0"ר

אני מחפש שאנשים כמוך יעצרו ויחשבו לפני שהם לוחצים על "שלח תגובה" כי חוץ משטויות אתה לא אומר כלום. איך הסקת שאני מחפש כבוד ושיהיו נחמדים אלי? אתה ממש מלא בעצמך, אה?
חבל שאתה לא מפנים מה שאני כותב לך. אולי אם אני אגיד לך שרוח האלוהים כתבה את ההודעות דרכי תקשיב...:disgust:

גל ציון-פור 10-10-10 08:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי executioner (הודעה 1029864)
לא. אתה מנסה דמגוגיה בתור דרך להתחמק מהשאלות שלי? לא יעבוד לך. אתה יכול להתעלם זה יראה יותר טוב או פשוט לענות עליהן.
בברכה
הפלילי

בסד"ר

בלי שום קשר למי אני, אם אני נחמד או לא, מאיפה הגעתי, מה קראתי ומה לא וכמה חודשים התאמנתי אני לא חושב שאני צריך להתייחס אליך ברצינות. העובדה שאתה אומר לי שאין לי רשות להעביר ביקורת וזלזול מזלזלת בי, אתה חושב שאתה טוב יותר ממני?
אולי נשנה לך את השם לליצן הראשי של ישראלבודי. אני מציע שתחזור לספר שאתה כל כך אוהב לצטט ותלמד להיות בן אדם, אז תלך לאינטרנט ותקרא על מוסר כפול. תסיק מסקנות ותחזור להגיב כמו שאתה מגיב.
אתה מנסה לייצג משהו ואתה עושה את זה על הצד הגרוע ביותר, חבל...

אה... עכשיו הבנתי את כוונתך. :eek:
(לא מצאתי את הסמל של הטרול, אז שמתי את זה)
בפעם הבאה שאתה מנסה להעביר מסר, לפחות תעשה זאת בצורה ישירה ומנומקת ולא בדרך של שאלות וניסוחים מזלזלים.
ואני עדיין חושב שמאסה מלוכלכת זו טעות, זו דעתי ואפשר לקבלה או לחלוק עליה (בדרך מנומסת..).
שיהיה המון בהצלחה
גל

executioner 10-10-10 17:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גל ציון-פור (הודעה 1029966)
אה... עכשיו הבנתי את כוונתך. :eek:
(לא מצאתי את הסמל של הטרול, אז שמתי את זה)
בפעם הבאה שאתה מנסה להעביר מסר, לפחות תעשה זאת בצורה ישירה ומנומקת ולא בדרך של שאלות וניסוחים מזלזלים.
ואני עדיין חושב שמאסה מלוכלכת זו טעות, זו דעתי ואפשר לקבלה או לחלוק עליה (בדרך מנומסת..).
שיהיה המון בהצלחה
גל

מה לעזעזל משנה איך אני מעביר את המסר?! אתם תכתבו הכל ואני מתכוון הכ-ל רק כדי להתחמק מהנושא עצמו.

ולנושא מר ציון-פור, אני אהיה טרול ענייני. הנה סרטון שיעניין אותך:
http://espn.go.com/video/clip?id=4210030

ללא ספק, הבן אדם שמן והתזונה שלו פוגעת לו ביכולת...

lebronI 10-10-10 19:41

אני הייתי בטוח שהעקרון המנחה במסה זה לדחוף לדחוף ולדחוף אוכל.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ