![]() |
היד שלך בחיים לא 32 ...היא אולי 29-30 מקקקסיייממוווםםם
|
אחלה בטן וחזה שפר ידיים יש קצת שינוי.
בהצלחה! |
היד שלי 33 אני יצלם וישלח לכם...
היום מדדתי.... |
חחחח עלק 33
משהו פה מוזר אחי היד שלי 33 וקצת והיא נראת הרבה יותר גדולה משלך.. לא יודע אולי עם שריר יש לך איזה משהו שמגדיל אותה הרבה.. לא רואים שיש בה הרבה מסה בגלל זה |
ציטוט:
|
מה זה משנה אם לא נראה לכם שהוא אומר אמת אתם לא חייבים לבאס תבן אדם
הוא מתאמן בשביל עצמו לא בשבילכם |
יאלה איך אני לא סובל אנשים שלא מאמינים...
אני יפתח פוסט השבוע למי שלא האמין{: |
אחי באמת עליתה . אבל לחברי הפורום ובכלל ששמים תמונות לפני ואחרי תישתדלו להיות באותה פוזה בכל תמונה של לפני ואחרי כדי שניראה באמת את השינוי .
|
אני לא רואה ממש הבדל בין הלפניי לאחריי...
:huh:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ROFL :cry_1: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאקקקק בונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם אשכרה מתוכחים פה על אם יש לו יד 32 או לא חחחחחחחחחחחחחחחח הויכוח הוא, האם הוא על תת תזונה או לא לפותח הפוסט, 3 חודשים זה קצת זמן גבר, תמשיך ובהצלחה בהמשך דרכך .. תאכל חזק |
ציטוט:
יש מספיק מושפעים שמפרסמים פה תמונות שלהם בחוטיני וחשים את עצמם על כל ה60 קילו שלהם תרדו עליהם לא על אחד שסך הכל העז לעלות תמונה למרות מהשחטת שחיפים שהולכת פה. אה אם כבר משחטת שחיפים יש לי סיפור נחמד , מישהו מכיר את eliteballa מtnation? קיצר השחיף הזה פרסם תמונה שלו עם נעל ושאל מה האחוז שומן שלו , הנושא הזה יש לו מעל מיליון צפיות עכשיו עשו שמה קאלט מסביב לבן אדם , הוא רצה לתבוע את החברה. |
ציטוט:
|
כן אחי תביא גם לי לינק
נקרעתי ממה שאמרת אחי על השחיף הזה eliteballa
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ