![]() |
איזה פציעה ארוכה הייתה למרטינז?
וכמה קאטלר שקל? 2 פאונד יותר משנה שעברה לא עוזר לי |
הזוכה ב 202 קווין אינגליש, תארו לעצמכם שהתנין הזה שוקל על הבמה פחות מ 90 קילו!
http://contests.flexonline.com/image...arge/88136.jpg |
|
|
מישהו מתכוון לענות לי?
|
אישית אני מעדיף את פיל הית', הרבה יותר אסתטי, מותן יותר צרה - לעומת קאטלר שהוא כנראה המר אולימפיה עם המותן הכי רחבה בכל הזמנים. זה לא שלא מגיע לו, פשוט ההעדפה האישית שלי היא אנשים בסגנון פיל הית', דקסטר...
|
גם אני חושב שפיל הית ניראה יותר טוב...לדעתי...
|
ציטוט:
אין מצב.. מה הגובה שלו ?! |
אני מתבאס כל פעם מחדש שקווין אינגליש מנצח,משהו בגוף שלו פשוט נראה מוזר.
|
ציטוט:
נכון הוא גדול... נכון הוא מגיע מוכן אבל במקרה הזה זה לא מצדיק את הניצחון! אל תשכחו שבנוסף להכל מדובר גם בתחרות יופי... הזוכה ל202 לפי דעתי הוא קוראה או הנרי. |
ציטוט:
כל מי שמופיע בקטגוריה של ה 202 ליברה שוקל מן הסתם פחות מ 90 קילו על הבמה. אני מניח שאף אחד מהם לא גבוה כי אז הם לא היו נראים מספיק מאסיביים. יש מתחריםפ מדהימים בקטגוריה הזאת, אני אחפש לכם עוד תמונות, משקל לא תמיד קובע - מזכיר שוב את ימגישי שסיים במקום ה 10 המכובד במשקל הפתוח. |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
ראיתם את הבטן של שאר המתחרים? כולל פיל וכולל דקסטר וכמובן קאי! לכולם יש כרס gh! צריך לתת פרס לג'אי על זה שהוא הצליח להגיע לאיפה שהוא הגיע עם בטן שטוחה! |
^^^ יש משהו בדבריך.
|
אצל דקסטר זה עוד נראה בסדר ,פיל מתחיל להגזים עם הזלילה של הgh, כנ"ל קאי..
פיל מתאמן מגיל 22 והוא בן 30 סגן מר אולמפיה! הבחור הזה פשוט לא יאומן קאי גרין הפריק הגנטי בן 35 ומתאמן עוד כשפיל היה בחיתולים.. קאטלר מתאמן מגיל 14 והוא בן 37.. פיל זה חייזר אני מתערב איתכם... |
ציטוט:
לא מוצא פגמים מוזרים בגוף שלו.. ניגרי, שאלה קצת לא קשורה, איפה ברנדון קורי בכל העניין ? הוא מתחרה ב-202 ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
א. הוא לא מספיק גדול והרגליים שלו מאוד חלשות ב. הוא לא הצליח להכנס לאוליפיה השנה... אולי שנה הבאה(מקווה בשבילו שלא, כי הוא יושפל) זמנו יגיע... |
ציטוט:
http://pics.musculardevelopment.com/...5C4895wtmk.JPG |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ