ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקווט אחרי דד-ליפט? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67546)

Jueizk 21-09-10 11:08

בנוגע ל ss, בהסבר של התוכנית למי היא מיועדת כתוב:

ציטוט:

לפי ריפטו מתחיל זה מתאמן שלא צבר מספיק ניסיון ומשקל על המוט, ויכול להשתקם באופן מלא מהאימון הקודם שלו בפחות מיומיים.
אני לא מתאושש באופן מלא מהאימון ביומיים.
אחרי יומיים אני עדיין מרגיש טוב את השרירים.

בגלל שאני עושה תוכנית ab 4 פעמים בשבוע, יוצא בשבין אימון לאימון על אותו שריר עוברים פעם 3 ימים ופעם 4 ימים.

בפעמים שעוברים 4 ימים אני בהחלט משתקם באופן מלא - אני מרגיש כמו חדש ויכול להרים משקלי שיא שלי.
בפעמים שעברו רק 3 ימים מהאימון הקודם (כלומר באימון השני באותו שבוע) אני מרגיש יותר חלש מבאימון הראשון של השבוע, ומצליח לעשות פחות חזרות על אותו משקל (בתרגילים מסויימים אני לפעמים אפילו שם קצת פחות משקל).

וזה כשאני אוכל כל יום 2 גרם חלבון לקילו (אני שוקל כרגע 77, על 1.85), ונראה לי אוכל מספיק בסך הכל (אני בכללי לא בן-אדם שאוכל מעט מידי, להפך, לפני שנה וחצי היו עלי 20 קילו שומן יותר מהיום...כך שהבעיה אצלי זה לא לאכול יותר מידי), וישן 8 שעות כל לילה.

איש הלילה 21-09-10 11:43

אם אתה רק התחלת לבצע סקוואט ודדליפט מן הסתם שאתה מתאמן מתחיל. מאוד מתחיל אפילו.
גם בלחיצות אני מניח שאתה מתחיל ("להרגיש" את השרירים זה לא מדד, וגם ככה אתה עובד בתוכנית גרועה כנראה).

תתחיל ss.

Cuba 21-09-10 11:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jueizk (הודעה 1022467)
בנוגע ל ss, בהסבר של התוכנית למי היא מיועדת כתוב:

אני לא מתאושש באופן מלא מהאימון ביומיים.
אחרי יומיים אני עדיין מרגיש טוב את השרירים.

בגלל שאני עושה תוכנית ab 4 פעמים בשבוע, יוצא בשבין אימון לאימון על אותו שריר עוברים פעם 3 ימים ופעם 4 ימים.

בפעמים שעוברים 4 ימים אני בהחלט משתקם באופן מלא - אני מרגיש כמו חדש ויכול להרים משקלי שיא שלי.
בפעמים שעברו רק 3 ימים מהאימון הקודם (כלומר באימון השני באותו שבוע) אני מרגיש יותר חלש מבאימון הראשון של השבוע, ומצליח לעשות פחות חזרות על אותו משקל (בתרגילים מסויימים אני לפעמים אפילו שם קצת פחות משקל).

וזה כשאני אוכל כל יום 2 גרם חלבון לקילו (אני שוקל כרגע 77, על 1.85), ונראה לי אוכל מספיק בסך הכל (אני בכללי לא בן-אדם שאוכל מעט מידי, להפך, לפני שנה וחצי היו עלי 20 קילו שומן יותר מהיום...כך שהבעיה אצלי זה לא לאכול יותר מידי), וישן 8 שעות כל לילה.

אתה לא מתאושש באופן מלא בגלל שהתוכנית שלך עם נפח עצום..
ודומס זה לא מדד להתאוששות .. בss אני כבר התרגלתי לשרירים תפוסים ברגלים..

בכל מקרה אתה מתאמן מתחיל אתה תצריך נפח נמוך.. Ss היא התוכנית בשבילך תקרא את המאמר ותראה את הdvd אה כן ותקרא תספר

SmokingSnake 21-09-10 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jueizk (הודעה 1022465)
אני לא מתכוון להמשיך לעשות את כל התרגילים האלו, זה מה שעשיתי עד עכשיו (כמו שכתבתי, סקוואט התחלתי לעשות רק לפני שבועיים, ואני עדיין לא שם משקל משמעותי כי אני עוד לא שולט בטכניקה, ודד-ליפט עשיתי שלשום פעם ראשונה בחיים), בשביל זה אני מתייעץ...

ואני לא מתחיל ממשקל עבודה, סקוואט אני כרגע מתחיל ממוט ריק.

תתחיל סקוואט מוט ריק, דדליפט 40 קילו:ok:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jueizk (הודעה 1022467)

תאכל יותר פחמימות ותשבור שיאים, אם הכל בסדר אתה תעלה 7-8 קילו ותרגיש הרבה יותר חזק.
20 קילו שומן מאוד קל לעלות, תנסה לעשות את זה 10 קילו שריר 10 קילו שומן(בSS זה אפשרי בהחלט)

אנשים שוכחים את הימים שהם היו NOVICE והיו צריכים כל אימון לעלות 2.5 או 5 קילו, אתה בא לפעמים גמור מת תפוס וצריך לשבור שיא, שוכחים לפעמים כמה זה קשה כל אימון שלישי להגיע לכשל
לא יודע על תוכניות מתקדמות אבל התכנית הזאת מאוד קשה

Jueizk 21-09-10 14:14

אני מן הסתם לא רוצה לחזור להיות שמן.

אני לא ממהר לשום מקום, אין לי בעיה לעלות יותר לאט אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל לעלות נקי.

moo 21-09-10 15:02

לא מתחילים עם מוט ריק
באימון ראשון עושים סט אחד של 5 עם משקל מסויים נמוך
אחר כך באותו אימון מעלים משקל לעוד סט של 5...

עד שמגיעים למשקל שהטכניקה מתחילה להתקלקל קצת או שההרמה נהית איטית ביחס לקודמות
ואז מורידים קצת משקל ועושים עוד 2 סטים של 5

ככה אתה מוצא את המשקל ההתחלתי בכל הרמה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ