ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Full Body Workout - בחיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=6750)

shikoLM 10-03-07 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
תגיד אתה רציני?
אני בקושי אוכל פחממות ... אתה רוצה תיפול לי האמה באמצע לחיצת חזה?

בחיטוב העדיפות היא לקצץ בנפח ולא בעצימות.

Bullet 10-03-07 19:16

ציטוט:

תגיד אתה רציני?

מה הקשר לא אוכל פחממות ותיפול לך האמה, בעבודה כבדה אתה משתמש במאגרי ATP וקריאטין, לא בפחממות :disgust: .

Nadav19 10-03-07 22:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
מה הקשר לא אוכל פחממות ותיפול לך האמה, בעבודה כבדה אתה משתמש במאגרי ATP וקריאטין, לא בפחממות :disgust: .

אני מדבר על סבירות גבוהה לפציעות .. אולי לא התבטאתי נכון.

Bullet 10-03-07 22:41

ציטוט:

אני מדבר על סבירות גבוהה לפציעות .. אולי לא התבטאתי נכון.

הסבירות לפציעות באה מזה שאתה לא מתאושש בזמן, בגלל שיותר קשה להתאושש בחיטוב. ממש לא נראה לי שאם אתה אוכל פחממות יש פחות סיכוי להפצע בזמן האימון. מה הקשר למה שאתה אוכל? אתה לא עושה חיטוב קיצוני, כל עוד אתה מתאושש ואין לך DOMS באימון מהאימון הקודם אתה לא תפצע אם תעבוד עם טכניקה נכונה.

THE_JUGGERNAUT 11-03-07 21:40

ציטוט:

תגיד אתה רציני?

רציני מאוד:jockey:

כמו שאמרו מקצצים בנפח ולא בעצימות

אני לא מדבר איתך על לעשות 5-6 סטים של 5 חזרות.....לפי מיטב ידיעתי, טווח חזרות נמוך "שומר" הרבה יותר טוב על השריר מהטווחים הגבוהים

Moshe 11-03-07 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THE_JUGGERNAUT
רציני מאוד:jockey:

כמו שאמרו מקצצים בנפח ולא בעצימות

אני לא מדבר איתך על לעשות 5-6 סטים של 5 חזרות.....לפי מיטב ידיעתי, טווח חזרות נמוך "שומר" הרבה יותר טוב על השריר מהטווחים הגבוהים

אבל גורם פחות לריקון מאגרי הגליקוגן ....
אישית נדב אני עובד ABC , חמש פעמים בשבוע וכמו שאתה יודע אני בחיטוב ABCXAB אני עושה , שבוע אחרי זה אני ממשיך פשוט מאיפה שהפסקתי , ואני עובד בטווח חזרות 10-12 ,עם 3-4 סטים , יש גם סטים של דרופסטים מטורפים שיוצא לי 50 חזרות רצופות ,הכל במטרה לרוקן את הגליקוגן לגמרי (לא שיש הרבה ,כן..)
שיהיה בהצלחה.

THE_JUGGERNAUT 11-03-07 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
אבל גורם פחות לריקון מאגרי הגליקוגן ....

נכון, אבל אם אתה לא בדיאטה דלת פחמימות שהמטרה שלה לדלל קליקוגן (אתה בטח מכיר כאלה) אז זה לא כזה משנה, חוץ מהעניין שתשרוף קצת פחות קלוריות

שוב, לדעתי, לתתת דגש על 10-12 בלי טווח חזרות נמוך בכלל בחיטוב זה טעות

Moshe 11-03-07 22:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the_juggernaut
נכון, אבל אם אתה לא בדיאטה דלת פחמימות שהמטרה שלה לדלל קליקוגן (אתה בטח מכיר כאלה) אז זה לא כזה משנה, חוץ מהעניין שתשרוף קצת פחות קלוריות

שוב, לדעתי, לתתת דגש על 10-12 בלי טווח חזרות נמוך בכלל בחיטוב זה טעות

אז כל התוכניות אימונים שגיל מרכיב לאנשים , אתה אומר שזה טעות?
ומה זה בשבילך דיאטת דלת פחמימות? אנ יעל 130-40 גרם ביום , ויום אחד אני עושה דילול בחצי אוכל חצי מהכמות הזו ויום לאחר מכן העמסה , עם התוכנית אימונים הזו , עובד בובה...
מה גם שאני לא אפרט בכלל כמה סטים לכל פלג גוף וחזרות (סתם בשביל הדוגמה 20 סטים לרגליים טווח חזרות 10-12 כולל דרופסטים).
זה הכל עניין של ניסוי וחקר על אותו בן אדם על אחד יעבוד טוב על השני לא , שוב זה בחיים לא יהיה מדע מדוייק ואם יהיה פעם לא נראה לי שנהייה בחיים

THE_JUGGERNAUT 11-03-07 22:13

ציטוט:

אז כל התוכניות אימונים שגיל מרכיב לאנשים , אתה אומר שזה טעות?
ומה זה בשבילך דיאטת דלת פחמימות? אנ יעל 130-40 גרם ביום , ויום אחד אני עושה דילול בחצי אוכל חצי מהכמות הזו ויום לאחר מכן העמסה , עם התוכנית אימונים הזו , עובד בובה...
מה גם שאני לא אפרט בכלל כמה סטים לכל פלג גוף וחזרות (סתם בשביל הדוגמה 20 סטים לרגליים טווח חזרות 10-12 כולל דרופסטים).
זה הכל עניין של ניסוי וחקר על אותו בן אדם על אחד יעבוד טוב על השני לא , שוב זה בחיים לא יהיה מדע מדוייק ואם יהיה פעם לא נראה לי שנהייה בחיים

בגלל זה אמרתי כבר, לדעתי :jockey:

Bullet 11-03-07 22:26

ציטוט:

אין דבר כזה ניסוי וחקר על בן אדם ספציפי בלי ניסוי וטעיה, וניסוי וטעיה מכיל בתוכו טעיה...
בחיטוב אסור לטעות כי אז אתה מאבד שריר יקר.

Nadav19 12-03-07 06:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אין דבר כזה ניסוי וחקר על בן אדם ספציפי בלי ניסוי וטעיה, וניסוי וטעיה מכיל בתוכו טעיה...
בחיטוב אסור לטעות כי אז אתה מאבד שריר יקר.

אסור לטעות, אבל עדיין יש טעויות - שמהן לומדים להבא.

זזתי להרביץ שייק :ph34r:

Exhibit 12-03-07 14:11

מעניין ביותר.. אני גם מעוניין להתחיל עכשיו חיטוב :>
יש לך תפריט אכילה שבנית לעצמך דרך מאמרים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ