![]() |
קרא לי בפרונט סקוואט שבתחתית הבנתי שיש לי 5 שניות להגיע לשירותים או שאני צובע את התחתונים, זה היה החזרה הכי מהירה בחיים שלי, טסתי עם המוט למעלה ורצתי לשירותים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב אתה באמת דומה קצת לקובה של שבת.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח |
ציטוט:
|
קרה לי באימון בטן שיצא לי נוד בכל עליה, איזה שלוש פעמים רצוף, לא יודע אם האחרים שמעו אבל אני נקרעתי מצחוק ולא הצלחתי לסיים את האימון בטן כי כל פעם שנסתי להתחיל פשוט צחקתי.
וגם בלג פרס יצא לי אולי איזה 2 אנשים יסתכלו עליי אבל שטויות |
בס"ד
לי היה סיפור אחר קצת, זה היה לפני שנה. (הייתי 3 חודש בחדר כושר, אבל סתם לא רציני במיוחד). זה הייה סקווט, עם משקל כבד (בשבילי) וכל החברים ראו איך אני עובד. אבל ממש כשהייתי למטה נקראו לי המכנסיים לשניים - ואוו.. זה היה מצחיק סוף הדרך (פדיחה רצינית) |
ציטוט:
גמלי נקרע המכנס באמצע סקוואט חח אבל המשכתי תאימון זה לא היה קרע כל כך רציני :) |
חח זה מזכיר לי פעם משהו שקרה לי..
אני מתאמן עם mp3 אז אני לא שומע שום דבר.. קיצרר היה לי איזה אימון שלא יודע מה אכלתי לפניי היה לי נאדים רצח חצי מהאימון אני רק מפליץ..... עכשיו בראשונה נתתי ממש בקטנה לוודא שזה לא עושה רעש.. קיצרר חצי מהאימון אני משחרר וזה בידיעה שזה בלי רעש... ואזז לפני שהפלצתי שוב חשבתי לעצמי רגע אני עם אוזניות.. הורדתי לשנייה את האוזנייה שחררתי קטנה ושמעוו אבל מזה שמעו..... חח לקחתי את הרגליים שלי ועזבתי את המכון :d |
גם לנו קרה אחד מתאמן לחיצת כתפים בישיבה מדבר עם חבר שלו מפמפם ומפליץ הרים את כל הריפוד של הספה
|
די יא מסריחים חלאס להגיב באשכול הזה.... פתחתי אותו בתור בדיחה זמנית זה כבר פאסה להגיב פה עכשיו שהפלצתם באימון... :)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ