![]() |
אין כלכך מה להגיב, תראה, מה שחושבים עליך האמר - הצעות :
תבנה תוכנית אימונים חדשה, תעלה אותה ואנחנו נעזור לך לשפר אותה. לא רוצים לפגוע בך ומקוווים שלא הורדנו את המוטיבציה ואת הבטחון העצמי שלך, תמשיך להעלות תמונות ואל תתבאס, אבל בנתיים אתה לא עובד נכון..... תמשיך לעבוד בצורה נכונה = תראה תוצאות יפות. מקווים שלא פגענו בך, הרי למען האמת רצית תגובות אמיתיות או שיקריות ? ושוב, אם איכשהו נעלבת או נפגעת מהביקורות - אני אישית מצטער ואני בטוח שגם כולם ! בהצלחה בהמשך אחי ! |
דווקא רואים גנטיקה טובה בחזה, אבל הגוף בכללי דורש עוד המון עבודה.
|
יש משו ! אבל אתה צריך לעשות מסה לכמה זמן !
|
להפך, אני ציפיתי לתגובות קשות כי ידעתי כבר די הרבה זמן שאני לא ממש מתקדם.
המוטיבציה רק עלתה, וכמו שאמרתי, אני יבנה לי תכנית ויעלה אותה בקרוב. תודה רבה! :) |
בהצלחה
:bye1: |
חזה בסדר וגם ידיים שפר שאר גוף!
בהצלחה! :][: |
תודה חבר'ה! הנה תוכנית שאיתן בנה לי:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=17387 אל תתדאגו לרגליים ובטן בנתיים, רק תגידו לי מה אתם חושבים על התכנית! |
דבר ראשון אחי אם אתה לא מפקיד על סדר בארוחות שלך ועל תזונה נכונה בחדר כושר אין לך מה לחפש חוץ מגירבוצים!
תבנה לעצמך תוכנית אימונים או תבקש ממישהו מומחה (גיל גרנות ההמלצה של רוב הפורום פה ושלי:jockey: ) ותפריט תזונה בנוסף כעקרון אתה צריך להעלות מסה כפי שאתה רואה שכולם אומרים לך.. בהצלחה! |
תשקיע יותר בתזונה ואימונים ורואים גם שאתה מתפתח יחסית מאוחר לגילך בקושי יש לך כמה פלומות בבית השחי
|
אני באמת לא מבין, איך אנשים בגובה שלי וניראים בהרבה יותר רזים ממני שוקלים יותר ממני
:|:| |
כל אחד והמבנה שלו :|
שכחתי לשאול, מה לא בסדר בתכנית שהמאמן נתן לי? אני רוצה פירוט להבין יותר מה לתקן. |
סוס
|
מה סוס
|
גבר אולי עד עכשיו לא היית רציני?
|
מאסיבי ביותר!
מה עם תמונות רגליים ? |
אני קרוב לשנה לקחתי את זה ממש רציני.
אני לא מבין מה לא בסדר בתכנית, אבל אני מת לפתח את החזה וכתפיים כי זה החלקים היותר יפים בגוף. ובקשר לרגליים, אני לא מפתח רגליים כחיזוק או משהו, בעיניי זה ממש מכוער אז אני פשוט לא עובד על זה רציני כמו פלג עליון :) |
לפותח השרשור תתחיל להתאמן ותחזור לפה עוד שנה
|
:| אל תגידו שאני לא נראה אחד שמתאמן, אתם מגזימים.
רואים עלי צורה ושרירים, אבל כנראה אין לי תכנית מספיק טובה בשביל להתחזק משמעותית. =\ |
תתחיל לקרוא מאמרים בקשר לתזונה נכונה ואימון נכון.
|
תתאמן , תאכל קיצר
לא יודע כמה התאמנת א אני לא יכול לומר אם יש בסיס |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ