ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תשובה ספורטאי nabba להנהלת האיגוד (https://israelbody.com/showthread.php?t=67285)

dethMAN 02-09-10 18:22

תומך בך אנטון. חזק ואמץ על ההחלטה.

dmiftah 02-09-10 18:28

החלטה באמת אמיצה של כל המתחרים לעזוב את האיגוד.
מי שאמר שהכסף הגדול טמון בחשיפה לציבור. אני לא יכול לא להסכים למשפט הזה,כל מילה בסלע.

אם אני לא טועה גם אמרו בנאבבא שהתחרות תהיה משודרת בספורט 1 ובספורט 2 וישודרו קטעים מהתחרות בחדשות שעה 6 של ערוץ 22,עברו כבר שבועיים וכלום לא שודר ולא דובר,משמע לא מיחסים שום חשיבות לספורט הזה בארץ

Dr. Muscle 03-09-10 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1018471)
הגיע הזמן. לדעתי צריכה להעשות עבודת שיווק יסודית איך לחשוף את הציבור לתחום, לעשות אירועים, מופעי ראווה וכו' וכו'... הכסף טמון בחשיפה לציבור. רק לפני שבוע פגשתי מישהו שלא מודע שקיים ספורט שנקרא פיתוח גוף ולא היה לו מושג מה זה, בחור בן 24 משכיל, ואם קיימים עוד אנשים כאלה המצב קשה.

פיתוח גוף זה ספורט איזוטרי בכל העולם , ביחס לגודל ולרמה של המדינה שלנו - אין כאן צידוק לפיתוח גוף מקצועי. אם יקום מישהו ברמה עולמית ויהיה בטופ העולמי זה יהיה מקצוע של ממש ויש לו מכאן קרש קפיצה (אז יצטרך להתחרות שנה אחת בifbb מה זה משנה) . אני משער שמרבית האנשים לא מודעים לזה שמודע כזה ספורט...

לגבי האיגודים - אם יקום איגוד חדש שיתייחס למתחרים בכבוד הראוי ויהיה נקי יותר מדובר בשיפור משמעותי. הבעיה הגדולה היא שגם ככה אין המ-ון מתחרים ברמה גבוהה במדינתנו הקטנה וחבל שיתפצלו על פני 3 תחרויות. בשורה התחתונה כל הפילוגים והפוליטיקה מחלישים עוד יותר ספורט שממש בקושי יש לו זכות קיום.

KALINA 03-09-10 19:26

צפוי כבוד הנשיא אמנון נמעל את הפורום שלו וזה מונע מהקהל התומכין ו/או המתנגדים להחלתה להתבטאות. מתקשר בלי סוף לאנשים ברשימה ומסביב ומטריד אותם..טיפה כבוד עצמי...
אגב,אהבתי תשובה של גדי באי מייל

subzero1122 03-09-10 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 1018596)
פיתוח גוף זה ספורט איזוטרי בכל העולם , ביחס לגודל ולרמה של המדינה שלנו - אין כאן צידוק לפיתוח גוף מקצועי. אם יקום מישהו ברמה עולמית ויהיה בטופ העולמי זה יהיה מקצוע של ממש ויש לו מכאן קרש קפיצה (אז יצטרך להתחרות שנה אחת בifbb מה זה משנה) . אני משער שמרבית האנשים לא מודעים לזה שמודע כזה ספורט...

לגבי האיגודים - אם יקום איגוד חדש שיתייחס למתחרים בכבוד הראוי ויהיה נקי יותר מדובר בשיפור משמעותי. הבעיה הגדולה היא שגם ככה אין המ-ון מתחרים ברמה גבוהה במדינתנו הקטנה וחבל שיתפצלו על פני 3 תחרויות. בשורה התחתונה כל הפילוגים והפוליטיקה מחלישים עוד יותר ספורט שממש בקושי יש לו זכות קיום.

פיתוח גוף זה לא ספורט, בגלל זה הוא "ספורט אזוטורי"

כמו בכדורגל, ספורט נמדד לפי חשיפה וקהל
חשיפה אין, קהל בטח אין

90 אחוז מהפורום חכם בלדבר פה, וכשיש תחרות כל אחד ישר רץ עם תירוצים למה הוא לא יכול לבוא
עוד משהו שאתם לא לוקחים בחשבון שה"ספורט" הזה, שכבר אמרתי שהוא לא ספורט, דורש השקעה של הרבה כסף. בשביל לשחק כדורגל צריך שער וכדור, בשביל בילדינג צריך חומרים והרבה אוכל וזה עולה הרבה מאוד כסף, בטח כשרוב האוכלוסיה המתחרה של הבילדינג נמצאת בפריפריה

moo 03-09-10 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1018682)
פיתוח גוף זה לא ספורט, בגלל זה הוא "ספורט אזוטורי"

כמו בכדורגל, ספורט נמדד לפי חשיפה וקהל
חשיפה אין, קהל בטח אין

90 אחוז מהפורום חכם בלדבר פה, וכשיש תחרות כל אחד ישר רץ עם תירוצים למה הוא לא יכול לבוא
עוד משהו שאתם לא לוקחים בחשבון שה"ספורט" הזה, שכבר אמרתי שהוא לא ספורט, דורש השקעה של הרבה כסף. בשביל לשחק כדורגל צריך שער וכדור, בשביל בילדינג צריך חומרים והרבה אוכל וזה עולה הרבה מאוד כסף, בטח כשרוב האוכלוסיה המתחרה של הבילדינג נמצאת בפריפריה

סבזירו, שכירות של מגרש כדורגל שאתה מכנה "שער + כדור" עולה המון כסף
שלא נדבר על המועדוני כדורגל שזה גם משכורות, ארנונה, חשמל, מים, ביטוח.....

אז סייקל ואוכל לכל הבילדרים זה יוצא יותר זול מלהחזיק קבוצת כדורגל אחת

Dr. Muscle 03-09-10 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 1018687)

נדמה לי שפספסת את מה שיש בדבריו. בבאדיבילדינג נדרשים הוצאות גדולות למי שרוצה להכנס לספורט הזה, לעומת כדורגל שמרבית הספורטאים צומחים מהרחוב - משחקים כדורגל בכדור סמרטוטים בגטאות של סאו פאולו וכו'.
מכיוון שבאדיבילדינג כבאדיבילדינג דורש הוצאות כה כבדות, לא הרבה אנשים הם באדיבילדרים (הרבה אנשים מתאמנים אבל יש הבדל מהותי) - וזה חלק מהסיבה למה הספורט הזה לא פופולארי.

JAY!!! 04-09-10 05:49

שמעו זה הולך לזעזע את עולם הבאדיבילדינג!

Philip1123 04-09-10 09:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 1018689)
נדמה לי שפספסת את מה שיש בדבריו. בבאדיבילדינג נדרשים הוצאות גדולות למי שרוצה להכנס לספורט הזה, לעומת כדורגל שמרבית הספורטאים צומחים מהרחוב - משחקים כדורגל בכדור סמרטוטים בגטאות של סאו פאולו וכו'.
מכיוון שבאדיבילדינג כבאדיבילדינג דורש הוצאות כה כבדות, לא הרבה אנשים הם באדיבילדרים (הרבה אנשים מתאמנים אבל יש הבדל מהותי) - וזה חלק מהסיבה למה הספורט הזה לא פופולארי.

לא מסכים בכלל שזו הסיבה...
כמו שכבר אמרו זה לא באמת ספורט.
וגם אם תקרא לזה ספורט, בואו נודה בזה, זה לא ממש מעניין. הרבה יותר מעניין, מרגש לשחק מול קהל של אלפים, להבקיע גול, להלחם בכל דקה על המגרש שבו קוראים מיליון דברים בו זמנית, מאשר לעלות על במה ולעשות במשך כמה דקות כמה פוזות חובה ובכך נגמר העניין. אין בזה אותו ריגוש, סיפוק, ובוודאי שזה הרבה פחות מעניין ומאתגר.

אמרון 04-09-10 10:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip1123 (הודעה 1018718)
לא מסכים בכלל שזו הסיבה...
כמו שכבר אמרו זה לא באמת ספורט.
וגם אם תקרא לזה ספורט, בואו נודה בזה, זה לא ממש מעניין. הרבה יותר מעניין, מרגש לשחק מול קהל של אלפים, להבקיע גול, להלחם בכל דקה על המגרש שבו קוראים מיליון דברים בו זמנית, מאשר לעלות על במה ולעשות במשך כמה דקות כמה פוזות חובה ובכך נגמר העניין. אין בזה אותו ריגוש, סיפוק, ובוודאי שזה הרבה פחות מעניין ומאתגר.

איזה שטויות אולי פה בארץ זה לא הכי מעניין אבל תראה בחול אתה רוצה להגיד שהאולימפיה זאת לא תחרות מעניינת/מרגשת/מספקת/מאתגרת?

KALINA 04-09-10 10:45

קודם אל באמת תתחילו לפחות להגיע לתחרויות. אז תרשמו שטויות בפורום. ההודעה מופנת לאלו שלא מגיעים

subzero1122 04-09-10 11:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 1018687)

אתה מדבר על משהו אחר בכלל
ההשוואה היא בין אם אתה רוצה להיות כדורגלן לבין בילדר
כדורגלן מהדרג הנמוך בארץ עושה 40-50 אלף דולר לעונה, כמה בילדר עושה כאן? 200 שקל לתחרות...

אמרון - גם בחו"ל תחרויות בילדינג הן בתחתית סדר העדיפויות. אתה שוכח שבארה"ב יש לך כמה מאות מיליונים של תושבים. היא מרגשת\מאתגרת וכו' למי שזה מעניין אותו, כל השאר בכלל לא יודעים שזה קיים

קפטן שלד 04-09-10 13:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1018725)
איזה שטויות אולי פה בארץ זה לא הכי מעניין אבל תראה בחול אתה רוצה להגיד שהאולימפיה זאת לא תחרות מעניינת/מרגשת/מספקת/מאתגרת?

פיתוח גוף בארה"ב בא אחרי:
פוטבול,בייסבול,כדורסל,הוקי,כדורגל,מרוצים מוטוריים,רכיבה על סוסים,דייג,באולינג,קליעה למטרה,סקי,רוגבי ואני יכול להמשיך... פשוט שם יש לך כמות אוכלוסין מטורפת אז אתה בטוח תמצא נתח שמעניין אותם.

Mr_Nos 04-09-10 13:09

אקיצור אלי האנה הזה שחיף .

subzero1122 04-09-10 13:24

כמה הזוכה של מר אולימפיה מקבל? צ'ק של 150 אלף דולר, לא? (ואולי האמר...)
אז קחו בחשבון שב: Mls (כדורגל), nba, nfl, mbl, nhl וכל שאר התאחדויות הספורט הגדולות והקטנות, שחקנים בקצה הרוטציה מקבלים 150 אלף דולר לחודש.

למרות שבכל מקרה אני לא חושב שצריך להזכיר בילדינג בנשימה אחת עם ענפי הספורט האלה, כי בילדינג זה לא ספורט, ולכן גם אין מקום להשוואה.

tiron2010 04-09-10 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1018760)
כמה הזוכה של מר אולימפיה מקבל? צ'ק של 150 אלף דולר, לא? (ואולי האמר...)
אז קחו בחשבון שב: Mls (כדורגל), nba, nfl, mbl, nhl וכל שאר התאחדויות הספורט הגדולות והקטנות, שחקנים בקצה הרוטציה מקבלים 150 אלף דולר לחודש.

למרות שבכל מקרה אני לא חושב שצריך להזכיר בילדינג בנשימה אחת עם ענפי הספורט האלה, כי בילדינג זה לא ספורט, ולכן גם אין מקום להשוואה.

זה ספורט ראווה כל אחד בא ומציג מה שיש לו...הבעיה עם הספורט הזה שצריך מימון רציני כידי להיות הכי טוב ולא לכולם יש.לעומת זאת כדורגל אתה צריך רק כדור...חוץ מזה מה יותר מענין בשביל רוב האוכלוסיה-לראות בחור על מטר 80 עם 140 קילו של שריר עושה פוזות של שרירים או לראות משחק של ברצלונה?תחשוב לבד

אמרון 04-09-10 14:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1018754)
פיתוח גוף בארה"ב בא אחרי:
פוטבול,בייסבול,כדורסל,הוקי,כדורגל,מרוצים מוטוריים,רכיבה על סוסים,דייג,באולינג,קליעה למטרה,סקי,רוגבי ואני יכול להמשיך... פשוט שם יש לך כמות אוכלוסין מטורפת אז אתה בטוח תמצא נתח שמעניין אותם.

בסדר בוא נגיד שבחול הספורט הזה הרבה יותר אהוב ואני דיברתי יותר על העניין של המעניין הוא אמר שלבוא לתחרות אין ריגוש וזה לא מעניין כמו משחק כדורגל אז אני נתתי השוואה על האולימפיה ותחרויות אחרות שלדעתי יש קהל לא קטן שירצה לראות את התחרויות האלה ומאד נהנה

arbel2 04-09-10 15:20

סתם תהיה שעלתה לי
אם סטאס וורה מורחקים מהאיגוד,והספורטאים שלמעלה פרשו מן האיגוד,זה לא יהיה מתבקש להוריד את התמונות שלהם מהקבוצה של נאבבא בפייסבוק? אם סטאס וורה לא חלק מהאיגוד יותר,זה לא לעניין שהאיגוד ימשיך לפרסם את עצמו בעזרת דמותם.

KALINA 04-09-10 22:42

ארבל,איפה אתה מתחרה בשנה הבאה? :)

arbel2 04-09-10 23:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1018835)
ארבל,איפה אתה מתחרה בשנה הבאה? :)

איפה שהמנטור הרוסי שלי יגיד לי :)
שמועות אומרות שיש משהו במאי...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ