![]() |
הקטרגורייה הכבדה השנה באי אף בי בי הייתה אחת הקשות בשנים האחרונות שבדרך כלל השתתפו שם מתחרה 1-2 באו השנה 5 מתחרים שכולם אחד אחד חזקים כל הכבוד להאשם שלקח שלישי, למרות שלפניי התחרות הייתה לי הרגשה השנה הוא ייקח את אלוף האלופים או לפחות את הקטגורייה, מעניין אותי לראות תמונות של אדון חפיז שדיבר שהוא הולך לקחת את התחרות בהליכה, (זה לא חכם לבוא ולדבר לפניי תחרות),
בשנים האחרונות בifbb מנצח מתחרה שבא ממשקל בינוני וגונב את ההצגה, לפני 3-4 שנים היה אפשר לדעת לפניי התחרות מי כנראה ייקח אני מתכוון למתחרים ברמה של ליאור גולדשטיין ואלון צוקרמן שהיה אפשר כבר לדעת מה יהייה גורל התחרות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי חאפיז הגיע מטורף, אבל אין מה לעשות, נפל עליו מתחרה בעל רקורד אירופי גדול, מדובר בתותח ברמה בינלאומית שזכה בתחרויות של חו"ל, מה אפשר לעשות? ככה זה פיתוח גוף, הרבה פעמים בסופו של דבר צריך גם תזמון וקאסט מתאים. קח לדוגמא את סאפי שהתחרה ב 82 בנאבא, הבנאדם בא השנה בשייפ מדהים, מה יעשה שנפל עליו אלברט? אתה יכול להתכונן שנה ולעשות הכל ובסוף לקבל קאסט בלתי אפשרי. אלה החיים וזה הספורט. |
ציטוט:
ישראל אחי אתה תותח ואין עם זה שום ויכוח עשיתה שינוי מטורף מהתחרות שעברה. וכמו שהאשם אמר לאחד שלא נוגע בממתקים אתה נראה מעולה.! מזל טוב אחי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה סותר את עצמך כתבת עליו כתבה הוצאת אותו גיבור ישראל ואלוף האלופים ועכשיו אתה אומר אי אפשר לדעת מה הקאסט שעולו מולו???תגיד אתה עדיין תמשיך לקחת הימורים כאלה כי לדעתי זה לא תפקידו של כתב....זה עבודה ל"סופרמן"....הכל ברוח טובה אחי ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ