![]() |
וואו,באמת תותח. הגב מרשים מאוד. אבל רק שיזוף לא יזיק.
:):):):) מה אתם כולכם מדברים,יש לי 5000 שקלים ואמא הזאתי לא מרשה להוציא אותם על גיינרים,קריאטין,כל הדברים האלה. לא מרשה לי יותר מליטר חלב ביום,לא מרשה לי להשמין יותר מדיי (אנלא צוחק). אבל יאללה בקטנה,העיקר נותנים ת'נשמה לא ככה? |
חח כן השיזוף יבוא ..ותודה אחי!
כמו שאמרתי לאוריין, דבר עם ההורים שלך תסביר להם את המטרות שלך ואפילו קח אותם לישראלבודי לקבל הסבר על תוספי תזונה שירגעו ויבינו מה אתה עושה.. שתדע לך לפעמים דאגה באה מחוסר ידע.. |
לא אמרת את זה לי p: אבל אין אמא שלי חושבת שאני מרים 10-20 קילו כבר כי היא שאלה כמה אני מרים אמרתי 40 קילו (אפילו שזה לא היה נכון כי הרמתי 80 בערך) התחילה להתחרפן עוד שניה חח... ונמאס כבר לשקר לה תאמת.. והם לא תומכים בכלל לא מבחינת אוכל לא מבחינת אימונים
רבאק היא צריכה לשמוח שאני מתאמן חזק במקום שאני יעשן ושיתה כול היום חח.. |
ציטוט:
|
אני לא מאמין שמא שלכם לאמסכימה להרים מישקולת מה זה הדבר הזה אמא שלי עושה סקווט 260 קג 5x5 והיא בת 50
|
תתחיל תתחיל להאמין
|
ציטוט:
|
הא...ודרך אגב.....אי אפשר ליראות את התמונות!
|
[quote=Deadlift;1013218]וואו,באמת תותח. הגב מרשים מאוד. אבל רק שיזוף לא יזיק.
:):):):) מה אתם כולכם מדברים,יש לי 5000 שקלים ואמא הזאתי לא מרשה להוציא אותם על גיינרים,קריאטין,כל הדברים האלה. לא מרשה לי יותר מליטר חלב ביום,לא מרשה לי להשמין יותר מדיי (אנלא צוחק). אבל יאללה בקטנה,העיקר נותנים ת'נשמה לא ככה?[/ אמא שלי לא ידעה ,אחי הייתה לי מעבדה מוחבאת בחדר קריאטינים חלבונים no מה שאתה לא רוצה אמא שלי מצאה חשבה זה סטרואידים ניסיתי להסביר לה על כל דבר אין לא עוזר כמו קיר אבל היא החליקה את זה ועבר....למרות שהיא אומרת לי שהיא חושבת שאני נראה כבר יותר מדי ומדי פעם שיש פיצוצים בבית האיום הראשון זה להפסיק את החדר כושר...חח אין מה לעשות אחשלי הכל לטובה... |
אמא שלי לא ידעה ,אחי הייתה לי מעבדה מוחבאת בחדר קריאטינים חלבונים no מה שאתה לא רוצה אמא שלי מצאה חשבה זה סטרואידים ניסיתי להסביר לה על כל דבר אין לא עוזר כמו קיר אבל היא החליקה את זה ועבר....למרות שהיא אומרת לי שהיא חושבת שאני נראה כבר יותר מדי ומדי פעם שיש פיצוצים בבית האיום הראשון זה להפסיק את החדר כושר...חח אין מה לעשות אחשלי הכל לטובה...[/quote]
:):):):) יאללה איתך,אמא שלי מנקה ת'חדר מלא,אין כבר איפה להחביא... חשבתי אפילו להחביא במקום מסויים בחדר כושר,אולי בלוקר! רעיון טוב לא? בן כמה אתה בכלל ? |
ציטוט:
בן כמה אתה בכלל ?[/quote] בלוקר זה טוב אני בן 15 |
אחי אתה חייב חיטוב גבר
אבל אחלה מסה |
כל הקטנים שופכים את הלב פה עם עלילות אמא
|
ציטוט:
|
כולה אבקת חלבון תסבירו לאימהות שלא יעשו רעש
|
ציטוט:
|
תמשיך ואל תוותר בסוף זה ישתלם :)
|
עריכה
|
50cent-אני בחיטוב כרגע דווקא על 13-14 א"ש.. יורד עוד קצת ומתחיל מסה על הזין שלי רק לתפוס מסה בשנים האלה..
מסה ארוכה ואיכותית.. ביינתים אירובי אירובי אירובי חחחחח |
חחחחחחחחחחח הרגתם אותי איזה ילדים מחביאים אבקות חלבון מה זה סגריות שאתם מחביאים מההורים שלכם?:):):):)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ