ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקוואט מלא - עכשיו המאמר (https://israelbody.com/showthread.php?t=66518)

KakiKakiKaki 17-08-10 04:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי heavyduty (הודעה 1014501)
אתה אומר שהתרגיל קשור להזרקה? סלח לי אבל התשובה שלך זה לא רציני, ואני לא יודע מאיפה אתה מביא את הידע הזה.

בוא נמתין למביני עניין בנושא

צודק, בוא נחכה לג'יי קאטלר שיסביר לנו למה הוא עושה רבעים.

HeavyDuty 17-08-10 05:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kakikakikaki (הודעה 1014508)
צודק, בוא נחכה לג'יי קאטלר שיסביר לנו למה הוא עושה רבעים.

אמרתי מביני עניין יש בארץ מספיק אנשים לא צריך את ג'יי זה עדיף מלנחש ניחושים...

KakiKakiKaki 17-08-10 05:28

איזה בילדרים מהפורום ראית עושה סקוואטים?
רק מאור זרדז שעשה רבע, והסיכוי שהוא יגיב פה שואף לאפס.

HeavyDuty 17-08-10 05:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kakikakikaki (הודעה 1014510)
איזה בילדרים מהפורום ראית עושה סקוואטים?
רק מאור זרדז שעשה רבע, והסיכוי שהוא יגיב פה שואף לאפס.

למה אתה חושב שאם לא ראית אז הם לא עושים אתה עוקב אחריהם?

מה יש לך להפסיד בין כה וכה אין לנו תשובה לזה כרגע

HeavyDuty 17-08-10 23:34

אני רואה שלאף אחד אין תשובה רצינית בעניין עד כה.

לכן לא נותר אלא לקרוא מפה לכותב המאמר שיסביר ויוכיח את ידיעותיו הלא מובנות האם הוא משכיל יותר מהבודיבילדרים והפאוורליפטרים בתחום שהם כידוע מבצעים גם חצאי סקאווטים באימונים.

או שיבואו ילדים מפוקפקים עם חצי שריר באצבע וימשיכו ללגלג על מעשיהם של המקצוענים ויטענו שהם טועים, זוהי שטות לפקפק בידע שלהם בתחום במיוחד בארה"ב.

לכתוב מאמר זה יפה אבל תתייחס לכל העניין בכללותו ואל תתעלם מנתונים נוספים שיכולים לשנות את המסקנות או לבלבל את הקורא כמו שקרה עכשיו.

לדעתי כל עוד אין תשובה רצינית לשאלה הזאת אין להתייחס ברצינות למאמר ולכותב שלו.

אחרי הכל הרי כל אחד יכול לכתוב ולהגיד מה שהוא רוצה ולא לכל אחד יש את היכולת להתמודד עם הטעיות של מאמרים לכן חשוב ללמוד ממקורות שאתה בטוח בהם ואנשים שהוכיחו בשטח את טענותיהם.

hypertrophy 18-08-10 00:37

אוקיי אז ככה

בודיבילדים עושים חצאי סקוואט לפעמים בגלל כמה אפשרויות-פציעות/טווח תנועה מוגבל/יכולת להעמיס יותר משקל שתתן גירוי גדול יותר לסיבים אשר גם ככה מוזנים מהחומרים המוזרקים
מין הסתם...בודיבילדר שאמור להשיג מאסה גבוהה ככל הניתן בין התחרויות יעדיף שיטת העמסת משקל כזאת על פני לעצור הכל ולהתחיל לעשות סמולוב כי המטרה היא להיות כמה שיותר גדול

פאוור ליפטרים עובדים על חלקי תנועות ברמות המתקדמות לא תמיד אלא בחלוקה בתקופות האימונים ע"מ לשפר נקודות חלשות בסקוואט שלהם
הם יעבדו על סקוואט מלא ברוב הזמן כשאימונים מסוימים יוקדשו לשיפור הנקודות החלשות האלו
מובן?

KakiKakiKaki 18-08-10 02:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1014697)
אוקיי אז ככה

בודיבילדים עושים חצאי סקוואט לפעמים בגלל כמה אפשרויות-פציעות/טווח תנועה מוגבל/יכולת להעמיס יותר משקל שתתן גירוי גדול יותר לסיבים אשר גם ככה מוזנים מהחומרים המוזרקים
מין הסתם...בודיבילדר שאמור להשיג מאסה גבוהה ככל הניתן בין התחרויות יעדיף שיטת העמסת משקל כזאת על פני לעצור הכל ולהתחיל לעשות סמולוב כי המטרה היא להיות כמה שיותר גדול

פאוור ליפטרים עובדים על חלקי תנועות ברמות המתקדמות לא תמיד אלא בחלוקה בתקופות האימונים ע"מ לשפר נקודות חלשות בסקוואט שלהם
הם יעבדו על סקוואט מלא ברוב הזמן כשאימונים מסוימים יוקדשו לשיפור הנקודות החלשות האלו
מובן?

קבל פ"פ

hypertrophy 18-08-10 02:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kakikakikaki (הודעה 1014715)
קבל פ"פ

?
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ ?

KakiKakiKaki 18-08-10 02:48

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ
או
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
או
יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייי

hypertrophy 18-08-10 02:50

לקחת לי את כל האופציות

KakiKakiKaki 18-08-10 02:53

אני אמסור ל0בזיר1 להמציא אות חדשה.

Melamed 18-08-10 09:17

אי אפשר להיכנס ללינק..

HeavyDuty 20-08-10 00:09

ציטוט:

אוקיי אז ככה

מין הסתם...בודיבילדר שאמור להשיג מאסה גבוהה ככל מתהניתן בין התחרויות יעדיף שיטת העמסת משקל כזאת על פני לעצור הכל ולהתחיל לעשות סמולוב כי המטרה היא להיות כמה שיותר גדול

מובן?

תודה על התגובה

אם כן שנינו מסכימים שחצאי סקאווט יעילים יותר למטרות מסוימות רק לא הבנתי למה המאמר פוסל את זה

אתה אומר שחצאי סקוואט יעילים יותר למסה אז אני מבין מזה שחצאי סקוואט מומלצים גם למתאמנים שרוצים לעלות במסה. הבנתי אותך נכון?

pala 20-08-10 01:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי heavyduty (הודעה 1015091)
תודה על התגובה

אם כן שנינו מסכימים שחצאי סקאווט יעילים יותר למטרות מסוימות רק לא הבנתי למה המאמר פוסל את זה

אתה אומר שחצאי סקוואט יעילים יותר למסה אז אני מבין מזה שחצאי סקוואט מומלצים גם למתאמנים שרוצים לעלות במסה. הבנתי אותך נכון?

לא הבנת נכון
טוב מאוחר ואין לי כוח לחפור, לא שאני כזה מומחה

subzero1122 20-08-10 02:52

ציטוט:

אוקיי אז ככה

מובן?

לא מדויק, יאיר.

הם עושים חצאים כי הם לאטחים שמזריקים כמויות עצומות של חומרים. ככל שיש לך יותר חומרים ככה התלות בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט יורדת. היתרון הגדול ביותר של סקוואט, דדליפט וכו' הוא ההפרשה ההורמונלית, ולבילדרים שמזריקים כל כך הרבה זה הופך לפחות ופחות חשוב

מתאמן טבעי נשען על הסקוואטים, הדדליפטים ושאר המשיכות\לחיצות מהסיבות האלה, לכן התכניות של טבעיים בנויות ומבוססות על סקוואטים, דדליפטים וכו' (בעצימויות ונפחים משתנים מן הסתם), לעומת בילדרים, שעושים תכניות abcdefg עם יום נפרד לשריר הברכיו-ראדיאליס האימתני.

לגבי פאוורליפטרים, עבודה עם סקוואטים חלקיים היא לא הדבר הכי נפוץ, למרות שזה קיים.
פאוורליפטרים משתמשים בעיקר בתרגילי עזר כדי לשפר נקודות חלשות (glute ham raise, gm, לחיצה צרפתית וכו' וכו' וכו').

בכל מקרה, לכל מטרה, בכל יום ובכל שעה עדיף סקוואט מלא.

subzero1122 20-08-10 03:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי heavyduty (הודעה 1014476)
לא הבנתי נוצר בלבול

לפי המאמר הזה סקוואט 90 מעלות לא טוב.
אז למה יש בודיבילדרים ופאוורליפטרים שמבצעים חצי סקאווט הם טיפשים או מה?

שמישהו יענה זה קריטי להבין כי המאמר הזה מתמקד בעיוורון מוחלט על סקוואט מלא מבלי להתייחס לעובדה שישנם מקצוענים שמבצעים סקוואט חלקי. לא ברור העניין

שמישהו ישפוך אור בנושא, תודה

אותי לימדו בבצפר שכל האנשים הגונים וטובים, אז למה רוצחים????????? ולמה אונסים???
מהההההההה, יש בעולם אנשים רעים???????????????????? פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

באדיבילדר שמבצע חצי סקוואט זה דבר שבשגרה. אתה מוזמן לראת אימונים של באדיבילדרים, האימון כולל שלל צ'יטינג, רבעי תנועות ועוד כל מיני דברים שנועדו להרוס את התרגיל, להקל על המתאמן, ובעיקר להיות גברררררר ולהצטלם עם 300000000 קילו למגזין כלשהו כשאתה עושה רבע תנועה, והילד בבית שקורא אומר קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה סוס

פאוורליפטר שמבצע חצי סקוואט? מממממ לא הכי נפוץ לעבוד על חלקי תנועה, אבל יש גם כאלה.
בעיקרון פאוורליפטרים עובדים בעומק שאותו דורשים בארגון.
יש הרבה אירגונים ליצניים שהשופטים בהם מעבירים דברים שהם לא סקוואטים מלאים (אם כי בטח ובטח יותר מלאים ממה שהבילדר הממוצע עושה)

HeavyDuty 21-08-10 23:43

שלום סאבזרו

אתה אומר שהם עושים חצאי סקאווט בשביל הפוזה והתמונות? נשמע לא אמין אבל אשמח לראות מקורות מידע אמינים שמדברים על זה.

יאיר אומר אחרת ממך לדעתי אתה צריך לנהל תויכוח הזה איתו הוא אומר בין היתר שחצאי סקאווט נותנים גירוי שרירי גבוה יותר וכו' מהסיבה שניתן להעמיס יותר משקל.
ואני מצטט "יכולת להעמיס יותר משקל שתתן גירוי גדול יותר לסיבים".

בכל מקרה יש לי נטייה ללמוד יותר מיאיר מכמה סיבות שאצלו ידועות ואצלך בינתיים לא ידועות:
הוא מאמן מוסמך לומד את תחום הבודיבילדינג ומקושר לישראלבודי שזה אומר שיש לו את מי לשאול.

וחוץ מזה ת'אמת עד עכשיו רק התבלבלתי יותר.

Scylla 22-08-10 04:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי heavyduty (הודעה 1015638)
שלום סאבזרו

אתה אומר שהם עושים חצאי סקאווט בשביל הפוזה והתמונות? נשמע לא אמין אבל אשמח לראות מקורות מידע אמינים שמדברים על זה.

יאיר אומר אחרת ממך לדעתי אתה צריך לנהל תויכוח הזה איתו הוא אומר בין היתר שחצאי סקאווט נותנים גירוי שרירי גבוה יותר וכו' מהסיבה שניתן להעמיס יותר משקל.
ואני מצטט "יכולת להעמיס יותר משקל שתתן גירוי גדול יותר לסיבים".

בכל מקרה יש לי נטייה ללמוד יותר מיאיר מכמה סיבות שאצלו ידועות ואצלך בינתיים לא ידועות:
הוא מאמן מוסמך לומד את תחום הבודיבילדינג ומקושר לישראלבודי שזה אומר שיש לו את מי לשאול.

וחוץ מזה ת'אמת עד עכשיו רק התבלבלתי יותר.

אני מאוד מעריך את יאיר, אבל זה שהוא מאמן מוסמך זה לא אומר כלום ויש מאמנים שאני יודע הרבה יותר מהם (יותר נכון רובם), כל אחד כאן באתר לומד את התחום, זה לא אומר שלומד את הדברים הנכונים, לגבי מקושר לישראלבודי... גם בחברה הזאת יצא לי להתקל בלי ללכלך בעובדים עם השקפות מעוותות על איך צריך להתאמן ולאכול.

KakiKakiKaki 22-08-10 04:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1015675)
אני מאוד מעריך את יאיר, אבל זה שהוא מאמן מוסמך זה לא אומר כלום ויש מאמנים שאני יודע הרבה יותר מהם (יותר נכון רובם), כל אחד כאן באתר לומד את התחום, זה לא אומר שלומד את הדברים הנכונים, לגבי מקושר לישראלבודי... גם בחברה הזאת יצא לי להתקל בלי ללכלך בעובדים עם השקפות מעוותות על איך צריך להתאמן ולאכול.

צודק לגמרי.

HeavyDuty 22-08-10 05:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1015675)

אוקיי ומה דעתך בעניין החצאי סקאווטים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ