![]() |
ציטוט:
2. פחמימות הם המפתח ביצירת סוג 2. 3. שומן וכולסטרול יכולים להעלות את הHDL (עוד יתרון של ביצים) ואת כמות הכולסטרול הכללי, אבל האחראי היחידי לעלייה בLDL מהסוג הבעייתי, הוא פחמימות בלבד. (כאמור, שני סוגים שידועים לנו לגבי סוגי נשאי הכולסטרול מסוג LDL. הגדולים והלא מזיקים במצב של התחמצנות העורק, והקטנים והדחוסים אשר קטנים מספיק בשביל לחצות את דופן העורק במצב של מחלה שלו.) 4. בגלל שהארגון ה"בריאות" הזה מתבסס בהמלצותיו על היפותזות שהם מיושנות, שקריות מבסיסן, מגמתיות, (כמו הLipid Hypothesis הליצני) ומכיוון שאם הם לא היו גורסות בצורה כזו היה נפגע להם המימון הממשלתי. אם מעניין אותך לדעת יותר על הקשר בין ממשל להמלצות בריאותיות הייתי ממליץ להתחיל בסרט FATHEAD, שהוא דוקומנטרי מעולה על הנושא הזה. 5. הייתי ממליץ על תזונה שקרובה ככל היותר לתזונה פלאוליטית (Paleo Diet). בתור תזונאי אני בטוח שאתה מכיר אותה |
יש באתר הראשי מאמר על כולסטרול תקרא אותו מדברים שם על ביצים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וההמלצה היא לביצים עשירות באומגה 3. ואומגה 3 יכולה בפני עצמה להשפיע על פרופיל השומנים והסוכר בדם. כמו שאני רואה את זה, הדיאטה הזו לא שונה כל כך מההמלצות לצריכת ביצים של ארגוני הבריאות. בברכה גל ציון-פור |
מה נשמע גל?:)
אני זוכר שראיתי מחקר שרמת הכולסטרול שאנחנו אוכלים מבחוץ לא משפיע על רמות הכולסטרול שלנו. אני לא רואה שום בעיה בלאכול כמות גדולה של ביצים ביום אם הבנאדם הוא בריא. דרך אגב אם כבר דיברתם על פז, הוא גם דיבר איתנו על זה ואמר שזה כבר סוג של מיתוס שאסור לאכול הרבה ביצים ביום. |
מה המצב אחי?
תקפוץ מדי פעם, משעמם לי בסנטר... אני מכיר ומבין את הבעייתיות בכל הנושא של אכילת ביצים. אתה בעצמך הדגשת "אם הבנאדם הוא בריא". כרגע, בתור איש מקצוע שממליץ לאוכלוסיה הרחבה, אני חייב להיצמד להמלצות של ארגוני הבריאות. תאר לך מה יקרה אם מישהו יאכל 5-6 ביצים שלמות ביום, ואח"כ יסתבר שיש לו נטייה לסוכרת, היפרכולסטרולמיה וכד'? אני לא יודע בוודאות ש"הבנאדם הוא בריא". חוץ מזה, אף פעם לא הבנתי למה בן אדם צריך לאכול יותר משתי ביצים שלמות ביום? זה כדי להיות "cool" כאילו?! בכל מקרה, אני ממשיך בהמלצותי כי אני מאמין בהן, וחושב שאין סיבה רצינית לאכול יותר מ-2 ביצים שלמות ביום. שיהיה שבוע נפלא גל |
ציטוט:
This is absolutely false. You've provided links to two epidemiological studies (read: total crap) which contradict each other and fail to support your statements here, which means that one of the following is true: 1. You don't know English. 2. You don't understand the research you read and just repeat what the health organizations have to say. 3. You use the fact that the kids here satisfy conditions 1,2 and just state whatever you like. I bet it's all three. |
ציטוט:
בכיף אחי.. אני גם ככה מתכנן על קריאטין(ולא לא amped =]), הבנתי שאתה מתכוון לאנשים שאין לנו יכולת לדעת אם הם בריאים או לא , אני מסכים איתך. אני אוכל 4 ביצים זה cool או שזה עדיין לא מספיק? |
ציטוט:
|
גל,
בנאדם אוכל יותר מ 2 ביצים ביום מסיבה אחת: בזמן חיטוב אופציות המזון מאוד מוגבלות (חזה עוף, גבינה, טונה, ביצים) לכן יוצא שאוכלים "הרבה" מאותו סוג מזון. בכל תקופה אחרת בחיים, שהיא לא חיטוב, אני מסכים איתך. השאלה היא האם אכילה של 3 ביצים ביום, לפרקי זמן של 3 חודשים בשנה, בשילוב של 200דק' אירובי בשבוע... באמת יכולה להזיק לאדם ממוצע? |
ציטוט:
תסלח לי אם לא אגיב לשטויות שרשמת כאן. בברכה גל ציון-פור |
ציטוט:
עד שיוכח אחרת... בברכה גל ציון-פור |
ציטוט:
Oh, but you just did. Thank you for proving my point. |
ציטוט:
בוגד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
במקום לחפש דוגמאות, אני מציע רעיון מהפכני - לחשוב בעצמך.
|
כל עוד בן אתה בריא , אין לך רגישות לכולסטרול או משהו כזה אפשר לצרוך 5-6 ביצים בכיף...
במיוחד אם אתה בן אדם שמתאמן אז בכלל אין בעיה SUGARZAZA רציתי רק לתקן אותך,שומן רווי מעלה LDL (זה נאמר בלי קשר, פשוט רשמת רק פחמימות מעלות וזה הפריע לי טיפה ), לא שזה משנה פה לשאר האנשים פה שאומרים חלמון זה רעל אסור יותר מ2 ועוד כל מיני אל תזרקו סתם תחקרו טיפה תנושא ואחרי זה תגיבו . מאמר על כולסטרול: http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 |
ציטוט:
יש לך הוכחה חותכת שכמות הביצים שאתה אוכל ולא מזיקה לך, לא תזיק גם לי? נראה לי הבנתי איזה ביצים אתה אוכל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ