![]() |
מזל טוב לו! זה לא משנה באמת המקום שהוא לקח,עצם העובדה שהוא הגיע למעמד כזה להתחרות בחו"ל זה כבר כבוד עצום!!
לא יודע למה,אבל לא עולה לי האתר.. ואנטון,באיזו קטגורייה אתה מתכנן להתחרות עוד חודש? |
ציטוט:
אנטון הסביר לו בצורה בוגרת את החשיבות של התחרות הזאת בארצות הברית למתחרה ישראלי, לא צריך להוסיף אש למדורה. מקווה שתקבל ביקורת בצורה חיובית ולא תתנפל עליי גם. יום טוב. |
אנטון מתחרה בעד 90 ואנטון לא בא לחנך או להסביר שום דבר לאף אחד,כי הוא בדיאטה והוא מבין טוב מאד את המתחרים שלא מתאפקים להגיב לגולשים שלא בעניינים.
כל אחד יש לו זכות לבטא את עצמו ואת המהות והצורה הוא בוחר לבד. |
אנטון מתחרה בעד 90 ואנטון לא בא לחנך או להסביר שום דבר לאף אחד,כי הוא בדיאטה והוא מבין טוב מאד את המתחרים שלא מתאפקים להגיב לגולשים שלא בעניינים.
כל אחד יש לו זכות לבטא את עצמו ואת המהות והצורה הוא בוחר לבד. |
ציטוט:
כל עוד יש תירוץ לראות את המאמן הענק,נבוא לתחרות לעודד :):):):) :) |
ציטוט:
|
גם בifbb בארץ הוא לא יכטל להיתחרות,מקתוען לא יכול להיתחרות עם חובבנים....
|
כל הכבוד לנאור הוא התחרה נגד מתחרים חזקים מאוד , אני בטוח שהוא ישיג מקומות גבוהים יותר בעתיד .
|
ציטוט:
אני רואה פה בשורה לכל מי שמרגיש "שבוי" של האדון הנכבד פריג': אפשר להתקדם בלי טובות מהאיש הזה. אני מכיר ספורטאים שאשכרה עשו אצל פריג' עבודות שירות כמו לסייע לו לסחוב ציוד לבמה ולתלות פוסטרים, כדי שאולי פעם הוא יועיל לעזור להם בחו"ל. אמנם אין כל רע בהתנדבות ועזרה לאיגוד וולונטרי (למרות שיש לי הרבה סימני שאלה בנושא הזה) אבל במקרה הזה לא רק שהם לא זכו להקרת תודה, אלא קיבלו במקום צעקות והשפלות - אפילו מול אנשים. לא אגיד שמות כדי לא להעליב חלילה מישהו, אבל מי שקורא פה יודע שהדברים בדוקים. |
מזל טוב נאור! כל הכבוד על ההתקדמות! עלה והצלח! יש כבוד!
|
יפה מאוד אני מאמין שהבחור עוד יעבוד ויקח גם תחרויות עלה והצלח!
|
מזה מה קרה לטרפזים שלו ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ