ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   נאור זיו מתחרה ב tampa pro (https://israelbody.com/showthread.php?t=66300)

dmiftah 20-07-10 18:00

מזל טוב לו! זה לא משנה באמת המקום שהוא לקח,עצם העובדה שהוא הגיע למעמד כזה להתחרות בחו"ל זה כבר כבוד עצום!!

לא יודע למה,אבל לא עולה לי האתר..
ואנטון,באיזו קטגורייה אתה מתכנן להתחרות עוד חודש?

dethMAN 20-07-10 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 1008004)
תקשיב שניה יה שופט מתחרה בודיבילדר משבית שמחות בן אדם חרא שלא מפרגן אפילו לאמא שלו ...תקשיב יה חסר מוח אתה יודע מה זה מוקדמות אז תחשוב שכמו שיש במר ישראל מוקדמות אז בtampa pro (שים לב לשם)יש מוקדמות ואותם אחד עשרה הם הכי טובים ויש א העניין של הניקוד שההפרש בין מקום למקום יכולה להיות נקודה אחת בלבד....אז לפני שאתה פולט שטויות כמו שאמרתי לך בפעם הבאה תחקור תראה תמונות ואפילו תפרגן ותשתדל לא לזרות מלח על הפצעים..
נ.ב תתחיל להרגיע שלא תמצא את עצמך משוטט בפורומים של הומואים שלדעתי שם אתה תשתלב יותר טוב אבל כמובן זו רק דעתי אתה לא חייב לקבל אותה אם אתה לא רוצה...:disgust::disgust::disgust:

אפשר לבקש ממך להפסיק להתבטא ככה ולאיים על אנשים? זה לא עושה לך טוב במיוחד בתור מתחרה פה בפורום שיש לך מעריצים. תחשוב טיפה לפני שאתה תוקף אנשים.

אנטון הסביר לו בצורה בוגרת את החשיבות של התחרות הזאת בארצות הברית למתחרה ישראלי, לא צריך להוסיף אש למדורה.

מקווה שתקבל ביקורת בצורה חיובית ולא תתנפל עליי גם.
יום טוב.

KALINA 21-07-10 09:40

אנטון מתחרה בעד 90 ואנטון לא בא לחנך או להסביר שום דבר לאף אחד,כי הוא בדיאטה והוא מבין טוב מאד את המתחרים שלא מתאפקים להגיב לגולשים שלא בעניינים.
כל אחד יש לו זכות לבטא את עצמו ואת המהות והצורה הוא בוחר לבד.

KALINA 21-07-10 09:41

אנטון מתחרה בעד 90 ואנטון לא בא לחנך או להסביר שום דבר לאף אחד,כי הוא בדיאטה והוא מבין טוב מאד את המתחרים שלא מתאפקים להגיב לגולשים שלא בעניינים.

dmiftah 21-07-10 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1008332)

למה אתה מדבר אל עצמך בגוף שלישי??
כל עוד יש תירוץ לראות את המאמן הענק,נבוא לתחרות לעודד :):):):) :)

איאל 26-07-10 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי happyhour (הודעה 1007995)
עורב - על מה בדיוק מזל טוב?
על זה שהוא הגיע כמעט אחרון....לא נראה לי שהוא מבסוט מזה.

עמית ספיר לא אמור גם להתחרות שם?

למה לא רואים אותו ברשימת ה 202?
http://www.flexonline.com/2009_tampa...eries/news/859

נאור חברה כן מרוצה ועוד איך מרוצה ..זו תחרות של מקצוענים והוא מרוצה ושמח כי נכנס להיות אחד מהם ומפה ימשיך להתקדם והלצליח ..והוא עשה הכל שם בזכות עצמו ובלי טובה של אשר והשם שלו כבר בין המקצוענים ומשם השמיים הם הגבול ..רק חבל ומאד חבל שלא יוכל עכשיו להתחרות ב נאבא ואם יגיע לארץ רק ב ifbb יוכל להתחרות

ruhl 26-07-10 13:30

גם בifbb בארץ הוא לא יכטל להיתחרות,מקתוען לא יכול להיתחרות עם חובבנים....

ברק_איפרגן 27-07-10 01:02

כל הכבוד לנאור הוא התחרה נגד מתחרים חזקים מאוד , אני בטוח שהוא ישיג מקומות גבוהים יותר בעתיד .

ניגרי ענק 27-07-10 08:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל (הודעה 1009688)
נאור חברה כן מרוצה ועוד איך מרוצה ..זו תחרות של מקצוענים והוא מרוצה ושמח כי נכנס להיות אחד מהם ומפה ימשיך להתקדם והלצליח ..והוא עשה הכל שם בזכות עצמו ובלי טובה של אשר והשם שלו כבר בין המקצוענים ומשם השמיים הם הגבול ..רק חבל ומאד חבל שלא יוכל עכשיו להתחרות ב נאבא ואם יגיע לארץ רק ב ifbb יוכל להתחרות

אני רואה פה בשורה לכל מי שמרגיש "שבוי" של האדון הנכבד פריג': אפשר להתקדם בלי טובות מהאיש הזה.
אני מכיר ספורטאים שאשכרה עשו אצל פריג' עבודות שירות כמו לסייע לו לסחוב ציוד לבמה ולתלות פוסטרים, כדי שאולי פעם הוא יועיל לעזור להם בחו"ל.
אמנם אין כל רע בהתנדבות ועזרה לאיגוד וולונטרי (למרות שיש לי הרבה סימני שאלה בנושא הזה) אבל במקרה הזה לא רק שהם לא זכו להקרת תודה, אלא קיבלו במקום צעקות והשפלות - אפילו מול אנשים.
לא אגיד שמות כדי לא להעליב חלילה מישהו, אבל מי שקורא פה יודע שהדברים בדוקים.

האדמור 08-08-10 06:07

מזל טוב נאור! כל הכבוד על ההתקדמות! עלה והצלח! יש כבוד!

Mr_Nos 08-08-10 15:49

יפה מאוד אני מאמין שהבחור עוד יעבוד ויקח גם תחרויות עלה והצלח!

zivv 09-08-10 05:02

מזה מה קרה לטרפזים שלו ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ