![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Ran7 - לא אחי וגם בסוף לא הייתי שם שכחתי את הכרטיס בבית אז הלכתי לטיאלוי שם |
ציטוט:
|
אליאב זה לא הולך ככה, לא מחליטים להתחרות "על הדרך".
תחרות זה עניין רציני, צריך הכנה של חודשיים לפחות, ובמקרה שלי לא פחות משלושה, אולי גם ארבעה חודשים. ואגב הודעה לכולם: התחרות לא תתקיים השבת, אלא שבת הבאה, חוזר שנית: לא השבת אלא שבת הבאה17 למארס 15:00 בקלאב הוטל טבריה. |
אביב -משהו שרציתי לשאול אותך על הדרך...אני יודע שבעבר עשית איזה תחרות והאית חטוב...ואמרת שלא עשית אירובי כלל.החילוף חומרים המהיר עשה את העבודה. האם גם בתחרות האחרונה שלך לא עשית אירובי?
|
זה נכון אחי, במר צפון לפני שנתיים לא עשיתי אירובי, אין לי מושג איך התחטבתי ככה, אבל יש לציין שלא הייתי ממש שמן לפני כן כי העליה שלי אז הייתה מתונה מאוד.
איזה קטע, היום דיברתי על זה עם השותף שלי. ובכל מקרה, בתחרות האחרונה עשיתי 3 חודשים אירובי, וקיבלתי חיטוב הרבה יותר משמעותי. אני מחזיק היום בדעה שבחיטוב - כל חיטוב - חייבים לעשות אירובי ולא לבלף. |
אביב יא סוס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שלפי המצב בנוער שהיה שם שנה שעברה יש לי סיכוי להתברג אל ה-3 הראשונים (בנוער כן?)... מילא זה היה מר ישראל הייתי מבין שצריך הכנה מסודרת ואי אפשר להשתחל ככה פתאום ולעשות שטויות אבל כמו שיואב אמר זה קבוצת אנשים באוף סיזון אז מן הסתם נראהלי שגם הם לא מתכוננים לזה מי יודע מה בטח שלא 4 חודש לפני |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אליאב בחור מוכשר עם פוטנציאל אדיר לעתיד, אבל לבוא ולהתייחס לתחרות - גם אם היא אזורית - כחלטורה - זה לא במקום.
להגיד לו: אתה בטוח ברביעה או בחמישיה או אני לא יודע מה - זה לעשות זילות של כל העסק הזה. תחרות היא דבר שמתכוננים אליו, יש חיטוב לעשות יש ייבוש לעשות שזו טכניקה שלמה, ומה עם צבע מקצועי, וגילוח? מה עם להכין רוטינה לעשות עליה חזרות וללמוד את הפוזות (בהנחה שאנחנו מדברים על תחרות ראשונה)?? כל זה דורש ארגון מראש, הכנה מתאימה. אם מישהו מכאן ירצה להתחרות באמת, הוא יקבל ממני את כל העזרה שאפשר, ואני מניח שגם גילי ישמח לעוד נציגים, בתנאי שיהיו אנשים רציניים. |
שיהיה בהצלחה לכולם!
|
ציטוט:
אני מדבר על הכל בהנחה שיבואו מתחרים בנוער באותו מצב כמו שנה שעברה ותסכים איתי שאני נראה יותר טוב מכולם שם? (שוב, בנוער...) מבחינת צבע האמת שאני עדיין לא מבין בכל העסק , מבחינת פוזות סמוך עליי שאני מתרגל את זה היטב בבית עם מוזיקה והכל... ואפשר לומר שהפוזינג שלי די טוב אפילו... בכל מקרה אני סתם זרקתי את מה שאמרתי באוויר לראות תגובות פה אני לא באמת התכוונתי לעלות... |
ההנחה לא נכונה.
תמיד צריך לבוא הכי טוב שאפשר ולא להגיד אולי אחרים לא יגיעו מוכנים. אל תבזבז את הקרדיט שיש לך, ולא מומלץ "לזרוק סתם" - תהייה רציני וייקחו אותך ברצינות. אני חושב שיש לך גנים נהדרים ואתה נראה נדיר לגילך, אפילו הראיתי למישהו לפני שבוע תמונות שלך ושל מקס והבאתי אתכם דוגמא לשניים שיכולים לשחק אותה בעתיד, אז תיקח את הדברים בשיא הרצינות ואם בא לך תחרות, תכין את עצמך מראש בתיאום עם מישהו מנוסה (רצוי שזה יהיה גילי) ותן בראש. בהצלחה גבר. |
ציטוט:
הנחתי שבמר צפון אף אחד לא יגיע בשיאו כי כולם מעדיפים למשוך עוד את האוף סיזון עד מר ישראל (ולפי מה שהבנתי, כל טובי הבאדיבילדרים יהיו במר ישראל מה שאומר שבמר צפון המצב לא יהיה שיא) |
ציטוט:
:):):):) איך אני אוהב את התגובות שלך אחי דבר איתי..מה איתך מתקדם טוב הא ?:jockey: |
ציטוט:
א: אני מתחרה רק בנאבא. ב: בכלל לא בטוח שאתחרה השנה - יכול מאוד להיות שאני אתכונן לשנה הבאה. ג: מר צפון יתקיים בשבת הבאה ולא בשבת הזאת. |
הקפצה ותזכורת.
התחרות מחר. קלאב הוטל טבריה, שעה 15:00 לכל מי שמעונין להגיע. אגב טילפנו אלי מחדשות הוט הם שולחים צוות ורוצים אותי כנראה פרשן שם. אין לי מושג איך הם שמעו בכלל על התחרות, אבל שיהיה. אין לי מושג ירוק מי מתחרה ומה תהייה הרמה, אבל אם מקיימים תחרות מרחק 10 דקות מהבית שלי - אני שם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ