![]() |
תודה לכוללם... אני במשך השנה הזאת המשכתי להתאמן כרגיל לא עשיתי שום דבר שונה...
ומשה דדש תאמין לי שאם היית אוכל חצי מהאוכל החרא שאני אוכל היית נראה כמו טנצר שמן.... אני חי על המבורגרים ומכור לצ'יפס... תאמין לי שכל בנאדם שהיה אוכל כמוני היה הופך להיות שמן בכל מצב... |
ציטוט:
צר לי ידידי אך אינך יורד לסוף דעתי. כוונת המשורר היתה כי לא צברת די מאסה על מנת להתגאות בה. אין אני אומר כי אינך חטוב, כוונתי הייתה כי חיטוב בלבד אינו מדד לכברת דרך כלשהי באימונים או בתזונה, משום שגם לפי מילותייך סביר והגיוני מאוד כי אינך נוקט בצעדים כלשהם על מנת להשיג את המראה הזה, אלא זהו מראה ברירת מחדל. מציע אני כי תעלה 5-6 קילוגרם של מאסה רזה ותוכל להבין את דבריי, כרגע בכל אופן אינני מבחין בשום דבר יוצא דופן. |
חטוב מאוד, אחלה גנטיקה. פורפורציות טובות...
תעבוד על הפוזניג... אתה מכופף את הגב כמו צב... תנסה להתיישר ותראה הרבה יותר טוב. |
נראה טוב אבל אין לך רוחב בשיט
תעבוד על זה בחור. בהצלחה :) |
אחיייי תן דגש!!!!1
|
ציטוט:
איך רואים שאתה לא יודע מה אתה מדבר, אתה יכול להגיד לי במדויק כמה קלוריות אתה מכניס לגוף ביום? לאכול מקדונלדס יום כן, יום לא. לא יעשה אותך שמן או רזה שלא תבין לא נכון, אם המצב של עכשיו מספק אותך, מצויין זה הגנטיקה שלך ואתה לא צריך לעבוד קשה מדיי בשביל זה. אבל אם אתה רוצה לגדול כמו שצריך תתחיל לעבוד לפי תפריט ולא לפי השערות על כמות הקלוריות שאתה צורך. לפי מה שאתה אומר אתה עוד לא מבין משמעויות של תפריט תזונה ואימון נכון וגם לא נראה ממש בכוון לזה, לפחות 70 אחוז מהגדילה בתבססת על התפריט תזונה שלך ולא על הכפיפות בטן ומתח שאתה עושה לצורכי פאמפ לפני שאתה הולך לים. אתה יכול להתאמן גם 15 שנה ולא לראות שום שינוי במאסה אם אתה לא נותן לגוף את מה שהוא צריך בשביל לבנות את השריר במילים אחרות אם אתה רוצה לגדול תעשה לך תפריט ותעמוד בו בתור התחלה. יש אחלה מדריכים להתחלה בפורום תזונה ותוספים יש לך בסיס ממש טוב להתחלה אם אתה בראש של לפתח מסת שריר |
חיטוב יפה מאוד אחי
|
נראה טוב מאוד, מאוד חטוב
אני מציע שתתקרב יותר למצלמה או שתעשה זום, אתה עומד דיי רחוק והיה עדיף לצלם יותר מקרוב, כמו בסרטון הישן שלך |
זה תמיד טוב לעלות עוד טיפה במסה, לא יזיק .
חוץ מזה, השינוי שאפשר לצפות אצלך בסרטונים הוא שינוי של שומן, אני דיי מאמין שהוא לא בא ממסת שריר(נפח). כמעט ואין הבדל כלל. אתה אמרת בטופיק הזה שאתה עובד על חיטוב, אני לא רואה שאתה עובד על חיטוב, להפך, זה נראה כאילו אתה עובד יותר על עליה במסה (הרי שעלית באחוזי שומן, חחח). |
אחי אין דברים כאלה גוף מושלם....
מקנא בך....גנטיקה טובה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ