![]() |
שלא תבין אותי לא נכון..אני גם מאמין בכמות גדולה של אוכל ומשקל כבד בתרגילים המורכבים,אבל פשוט כל אשכול שאתה מגיב בו יש לך נטייה לגרור את העניין לss וכו'..הבחור חזק או שהוא משקר עם הוא חזק כל הכבוד עם הוא משקר שיהנה..
|
ציטוט:
לדאבוני הרב אינך בקיא בענף, לכן אינך יורד לסוף דעתו של moo אין אימוני באדיבילדינג ואימוני פאוורליפטינג. אימוני abcd הם אימונים טובים למוזרקים, משום שהתרגילים הרב מפרקיים הופכים פחות ברי תועלת מבחינתם, את הטסטוסטרון הם משיגים בזריקות. לשאר האוכלוסיה אין דרך טובה יותר לגדול מאשר דרך התחזקות. |
ציטוט:
אי אפשר להעלות במשקלי עבודה בתכנית כזאת? |
ציטוט:
אפשר גם לנסוע בקורקינט מירושלים לתל אביב, ואפשר גם לנסוע באוטו. מה תעדיף? |
יש אנשים שיתאים להם ab וכו'.. ויש שיתאים להם ss וכו'.. תלוי עם הם מתחילים מוזרקים או לא..
מסכים איתך שאני לא מבין עד כדאי כך בתחום האימונים, אני אשמח עם תשתף אותי בדעות שלך. ולמה לעזזל הוא לא יוכל להתקדם בתכנית כמו ab למשל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך מסן או אייסי? |
ציטוט:
תוכל בבקשה לפרט ולנמק למי בהכרח יתאים ss ולמי יתאים ab? ואם בבקשה תוכל גם לפרט למי לא יתאים ss ומדוע? ועל סמך אילו פרמטרים? ולמה דווקא ab תתאים, אם נמצא שss לא מתאימה? |
לפי הידע שלי- ss תתאים במיוחד למתאמנים מתחילים למטרת כוח בעיקר.
Ab תתאים לכל מתאמן בין עם הוא טבעי או לא מתחיל או לא. מעדיף תכניות מפוצלות. |
ציטוט:
לא הבנתי את הכוונה שלך. להתאמן ab וכו'.. זה להיות עצלן? |
ציטוט:
מטרות כוח, בהחלט זרקת כאן מושג כללי שאין לו קשר לנושא. בוא ניקח אותך כדוגמא, אם תשפר את הbench press שלך ב50 קילו, לא תהיה חזק וגדול יותר ממה שאתה עכשיו? לגבי ההנחה השניה, על סמך מה אתה מבסס אותה? על סמך מה בכלל בונים תכנית אימונים? אין לי כוונה לרדת עליך, אבל אתה זורק דברים לאויר ללא שום ביסוס וקשר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב, אינך סבור כי מה שרשמתי הינו נכון? |
ציטוט:
אני יודע שאני חזק יחסית לאחרים אבל אני מכיר גם יותר חזקים ממני שלא מתאמנים... כמה המשקלים שלך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם ככה, מה מונע ממנו להאמין לאנשים אחרים? לא שאני חושב שזה משקלים חריגים מדי... הייתי שמח להשתפר (וגם לקבל תשובות לשאלותיי באשכול, אם זה בכלל מעניין מישהו:rolleyes:) |
ציטוט:
אין לאנשים סיבה לשקר כולם היו בסיירת, כולם מצטייני דיקן, לכולם פסיכומטרי 780, לכולם סקוואט 200 קילו אתה לא חייב לי כלום, אתה רוצה שאני אאמין תצלם דדליפט המסנג'ר שלי ran1919@walla.co.il |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה לא סוד שאתה מזין בשכל עם הss בכל חור,אתה רוצה לעשות ss?תעשה בעצמך ואל תזין בשכל יותר ממה שצריך סבבה אחוק?בינתיים אני רואה פה אנשים שאתה לא תגיע לגודל שלהם גם עוד שלוש שנים שעושים ab וabc והם לא מוזרקים אז שב בשקט ותדע את מקומך כבר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ