![]() |
ציטוט:
בכל מקרה לא הייתי מבצע לפני זה דד ליפט בחיים והטכניקה שלי השתפרה מאד בהתחלה היה לי מאד קשה וכבד בהתחלה עליתי מאד מהר עכשיו אני מוסיף 2-5 קילו בכל אימון |
ציטוט:
בנוסף בקשר ליועץ שלך שאמר לך לא לשתות חלב, מומלץ לקרוא מאמר הבא: [לא לפרסם אתרים מתחרים! בהצלחה |
ציטוט:
מה?????!!!!!!!! |
ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%...99%D7%99%D7%94 אבל הוא עדיין ניסחף... אבל זה כבר הרגל... הנה, קרא פה, עשו עליו כתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3020667,00.html |
ציטוט:
אני לא חושב שרוני קולמן עשה קפיצה כזאת בחודש וחצי, אבל אתה כן... וכל זה כמובן תוך כדי תזונה שעדיין גורמת לך להיות עם 6-8 קוביות... טוב גבר... |
ציטוט:
http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php אפשר להגיע למספרים מרשימים של ירקות.. |
ציטוט:
אבל כמו שאמרתי, לא קריטי... |
hadash,
אתה חרטטן תעלה סירטונים אם אתה רוצה להוכיח משהו. תזונה הזויה (400 גרם חלבון, 300 גרם פחמימות מירקות WTF) הגוף לא מפרק חלב? שלח את הפרופסור אלינו. הוספת 110 קילו לדדליפט, לא מאמין, תעלה סירטון של הדדליפט. ובלי קשר, ניראה טוב. |
חירטוט אחד גדול גם בנוגע למישקלים שהוא מרים וגם האוכל עלאק 10 מלפפונים 10 עגבניות לך דחוף אצבע לתחת
אהההה ו 400 גרם חלבון ביום ניראה לכם הגיוני.......נו באמת ימעפן |
חירטוט אחד גדול גם בנוגע למישקלים שהוא מרים וגם האוכל עלאק 10 מלפפונים 10 עגבניות לך דחוף אצבע לתחת
אהההה ו 400 גרם חלבון ביום ניראה לכם הגיוני.......נו באמת ימעפן |
אני מסכים עם אורי למה לך לאכול כל כך הרבה ירקות בשביל כלום פחמימה?תאכל יותר אורז שיבולת שועל פסטה כאלה דברים
ואתה נראה מעולה חביבי |
חח די כבר די נשבע שאני זוכר שאמרת שעשית 140 דדליפט לאיזה 12 חזרות ..לפני איזה חודש
מה יהיה איתך?!? גם אם תגיד שאתה לבן אף אחד לא יאמין לך |
מה נפלתם על הבנדם???
|
ציטוט:
80% מ300 גרם פחמימה זה 240 גרם פחמימה. 240 / 5.5 = 43~ עגבניות ביום.. ואגב, אני באמת לא מבין את הצורך לשקר, סה"כ אתה נראה מעולה. |
יש לו בעיה הוא שקרן כפייתי תבינו זה כיף לו לשקר.
|
ציטוט:
שמע,איך לעזאזל (תחשבו על זה ממש טוב) בנאדם יכול להשיג 400 גרם חלבונים מה45 עגבניות והעוד כמה פחמימות המורכבות האומללות שלו? אלא אם כן הוא טוחן 300 גרם אבקת חלבון ביום... ממש. וכל כך הרבה שומן מהכמה פחמימות המורכבות,שוב פעם. ו110 קילו דדליפט? לא הייתי מאמין לך גם אם אתה דוחף חומרים בכמויות. אתה ניראה מעולה,אבל לא לשקר. |
לדעתי פשוט בגלל שהוא לא מצליח לעלות במסה הוא מתחיל לשקר כדי שיחשבו שהוא כן עולה,אבל בתאכלס אין שום שינוי.
|
ציטוט:
שים לב לתגובה מס' 12 פה הנה ציטוט: בכל מקרה לגבי הדדליפט 200 לחזרה אחת ניסיתי סתם בשביל הקטע לא מזמן להרים והצלחתי זו לא בעיה גדולה. אנשים פה מרימים 160 ל3 חזרות , תאמין לי שזה לא קשה כמו להרים 140 ל12 חזרות ל5 סטים אתה מגיע למצב שאין לי נשימה כבר , שורף לך , זה קושי מסוג שונה ופה בהודעה מס' 7 בחודש פאריל, הוא אמר שהוא מרים 150 קילו 5X8(ואז במאי הוא אמר 140 קילו), מוזר משהו לא? |
יעני כל יום אתה מפרק ארגז עגבניות בשבוע 7 ארגזים
נראה לי אתה מחרבן קטשופ אחי דיי לחרטט אותנו אתה נראה טוב גם בלי השקרים.. |
קודם אתה חרטטן
אני לא מבין למה. כאילו מה? אתה מאושר מזה שילדים מאחורי מסך חושבים שאתה גיבור או משהו? סה"כ א.ש נמוך מסה יפה מאד חייב שיזוף כי אתה נראה כמו גבינה לבנה אני לא מבין מה הקטע שלך תרשום תתפריט אם אתה יכול בבקשה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ