![]() |
ציטוט:
Ss לא מתאימה לחיטוב. מאדקו יכולה להיות סבבה למטרה. |
ציטוט:
תעשה שיעורי בית ותחזור ילד |
ציטוט:
אבל היא לא תתאים לחיטוב כיוון שלא ניתן יהיה להתאושש מהאימונים במאזן שלילי מתאמן חדש לגמרי אולי יוכל להחזיק איתה חודש בחיטוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
ורוב הסיכויים שלא תצליח להעלות משקלי עבודה[בחיטוב מתקדם לא תצליח ] אבל הבסיס של 3 סטים סקוואט[למרות שתתקן אותי אם אני טועה 3-פעמים בשבוע סקוואט כבד בגרעון קלורי זה קצת טירוף] 3 סטים לחיצה 3 משיכה הוא המתאים בתקופת חיטוב לשמירה על משקלי עבודה [בהנחה שאתה טיבעי כמובן] יותר מזה יפגע לך בהתאוששות בצורה הרבה יותר קריטית |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויש חשיבות לעבוד עצים בחיטוב ככה ש 3x5 על מאזן שלילי לא יהיה עצים |
אני שואל ברצינות.
איך אתה רואה מתאמן במאזן קלורי שלילי, מוסיף משקל (הכי נמוך, למשל 2.5kg) למוט כל אימון? |
ציטוט:
אני מתייחס לתבנית התרגילים 3x5 לאימון בגרעון זה בסדר....לא רואה סיבה ליותר מזה בגרעון רציני |
סבבה
תבנית התרגילים היא גם במאדקו, טקסס וכו'. אתה זרקת כאן "ss", וכן, צריך להתעסק בהגדרה של משקל מאימון לאימון, כי זה ss. |
ציטוט:
אז את היודע מה?קבל תיקון הגדרה תבנית התכנית של ss ללא עליה מאימון לאימון [אלא אם כן אתה יכול באופן פלא] |
ציטוט:
כל דבר אחר זה לא SS אלא שימוש בחלק ממנה וריפ די כועס על זה שמתאמנים לוקחים את התוכנית עושים חלקים שבא להם, לא מתקדמים ומאשימים את התוכנית http://startingstrength.com/articles...n_rippetoe.pdf |
ציטוט:
לכן אני עושה את התוכנית 100% כמו שהיא. כדי שבסוף התוכנית אני אוכל להאשים את ריפ שלא התקדמתי. :angry: |
ציטוט:
|
המאמר לא מתייחס רק לחיטוב
אבל כל הליצנים שמחליפים את הסקוואט לסמיט משין / עושים hb והכי גרוע עוברים ללג פרס. גם מי שמחליף את הפוורקלין במתח- לא עושה את התוכנית. אז ככה שלא יבואו אליו בתלונות. |
ציטוט:
|
אותו דבר.
טעות שלי, סקוואט סמית זה לא סקוואט... |
ציטוט:
|
קטלני
משפט שאני אוהב |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ