![]() |
ציטוט:
פעם אצלי במכון , בא אחד אל המדריך " תוריד ת'ווליום של המוזיקה , זאת סידרה טובה ואנחנו רוצים לצפות " בערבית כמובן חחחחחח "תשים מוזיקה רגועה " " שמע , אני לא רוצה להיות ענק , אני רק רוצה קצת חזה וידיים ככה , מה לעשות ? 12 או 15 חזרות ?" ועוד ועוד ועודדדדדדדד |
ציטוט:
יש לי פיפי |
ציטוט:
|
|
הולך להיות מענין באוגוסט
יש דברים יותר גרועים בחדר כושר ממה שאתם מספרים-מאמנים שנגד כל תרגיל חופשי,אנשים שאומרים לך לא לעשות פחות מ10 חזרות כי אחרת זה סתם מנפח ולא מעצב,מבוגר אחד אמר לי פעם שאין פלא שאני מרים כל כך הרבה כי 8 חזרות זה קצת,הרמת ידע בחדרי הכושר בקאנטים |
מה לעשות סוואט סטאר מציוד טוב אבל זה יותר מכון בריאות או מכון כוסיות
אנטון עשיתה פעם אימון בעוזיאל? |
ציטוט:
ובשביל הפרוטוקול ? Go team kalina !! |
מה 3 מילים שיצא לנו להחליף התרשמתי שאיתיאל בחור מצוין, דמות מאוד חיובית ואינטילגנטית בספורט שלנו.
חייב לציין שיש לו ביצים לעלות לאחוזי שומן כאלה, אבל עם הידע שלו והטיפים של סטאס כנראה שהוא יודע מה שהוא עושה. בכל מקרה יהיה מאוד מעניין לראות אותו מוכן. בהצלחה! |
ציטוט:
אני שמעתי לפחות 3 בעלי מכוני כושר שאומרים את זה בפירוש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
... but i`ll bring a pair of dumbells , 65 kg ,it`s cost me only 600 sheqels:king: i can`t do it anymore with 37,5 kg... :mad: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח מלחיץ מתאמנים. אני רואה אותם כבר בלילות מתחת לשמיכה לא מצליחים להרדם ועד שהם מצליחים להרדם הם חולמרים סיוטים שזה נופל עליהם מגובה של 1000 מטר =]
|
ציטוט:
חח מוכר |
אני אישית נלחץ שאני רואה זקנות על בוסו
|
אנשים סוסים הם הולכים להתחרות ?
|
אנטון נראה טוב כרגיל.
איתיאל (אם כתבתי את זה נכון) לא הרשים אותי במיוחד....כנראה שא.ש גבוהה לא מיטיב עימו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ