ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   איך הופכים שרירי בטן כאלה, לכאלה? (תמונות בפנים) (https://israelbody.com/showthread.php?t=65527)

hypertrophy 06-06-10 19:11

אני רואה שאתם מוכנים :)
המאמצים שלי לחנך אתכם ושמור על רמה חזקה פה השתלמה :)

Marzuk 06-06-10 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 999242)
שמת לב למשהו מעניין בכל התמונות דוגמא שהבאת?

למה אתה מתכוון?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 999299)
מה עושים? פטיש מסמר וצא לעבוד, מזה נראה לך בית חרושת! אתה רוצה להגיע לרמה כזאת תשתמש בחומרים אתה לא רוצה תתחיל לאכול ולעלות במסת שריר כי כרגע המצב שלך לא הכי טוב לאחר שתעלה כמות מכובדת של מסה ותראה מספיק מסיבי תבצע חיטוב שבו המטרה היא להוריד אחוזי שומן ולהמנע כמה שפחות משריפת מסת שריר לאחר שתסיים את זה אני בטוח שבמידה ותעבוד נכון תראה שיפור בבטן עכשיו לך תאכל ואל תחזור לפה עד שלא סיימת לאכול!@

ומאמרים!!! באתר הראשי יש לך כל מה שאתה צריך, ידע זה כוח... יאללה צא לעבוד

אממ אוקי קראתי קצת.. אבל נשמע לי קצת.. אם אני אעלה במסה.. מי אמר שאני אצליח לחזור לאחוז שומן שיש לי עכשיו?
ובמאמרים היה כתוב שאולי החברה בפורום יכולים לשאר את האחוז שומן שלי.. אז... יש לכם אולי איזה שיאור בשבילי?

terminater135 06-06-10 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Marzuk (הודעה 999342)
למה אתה מתכוון?

אממ אוקי קראתי קצת.. אבל נשמע לי קצת.. אם אני אעלה במסה.. מי אמר שאני אצליח לחזור לאחוז שומן שיש לי עכשיו?ובמאמרים היה כתוב שאולי החברה בפורום יכולים לשאר את האחוז שומן שלי.. אז... יש לכם אולי איזה שיאור בשבילי?

חיטוב.

hypertrophy 06-06-10 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי marzuk (הודעה 999342)
למה אתה מתכוון?

אממ אוקי קראתי קצת.. אבל נשמע לי קצת.. אם אני אעלה במסה.. מי אמר שאני אצליח לחזור לאחוז שומן שיש לי עכשיו?
ובמאמרים היה כתוב שאולי החברה בפורום יכולים לשאר את האחוז שומן שלי.. אז... יש לכם אולי איזה שיאור בשבילי?

אני מתכוון לזה שלכל החבר'ה עם הקוביות שאתה רוצה שיהיו לך יש בנוסף גם מאסת שריר גדולה מאוד

haim15 06-06-10 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 999348)
אני מתכוון לזה שלכל החבר'ה עם הקוביות שאתה רוצה שיהיו לך יש בנוסף גם מאסת שריר גדולה מאוד

+11111

מכאן המסקנה שאתה צריך להעלות מסת שריר - בשפה פשוטה לגדול.

אימונים-אוכל-שינה תעבוד נכון ותצליח.

Fatboy 06-06-10 23:17

לא צריך מאסה בשביל קוביות
צריך אחוז שומן נמוך וגנטיקה ;[

היו לי קוביות מדהימות לפני 20 קילו, היום זה כבר פשוט לא מעניין אותי

socold 06-06-10 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 999422)

אין מה שיבלוט בלי מאסת שריר למרות האחוז שומן הנמוך.

האחוז שומן שלך לפי דעתי הוא 11 לכל היותר.

Marzuk 07-06-10 05:00

אז למשל.. לעלות בתקופת המאסה ל17% שומן זה מטרה טובה? קשה מידי?
פעם ראשונה שאני אושה את זה.. אני אשמח לטיפים

ד"א
אף אחד באמת לא מפחד שהוא לא יעמוד בתקופה של החיטוב, ולא יצליח להחזיר את המצב לקדמותו?

Scylla 07-06-10 05:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי marzuk (הודעה 999473)
אז למשל.. לעלות בתקופת המאסה ל17% שומן זה מטרה טובה? קשה מידי?
פעם ראשונה שאני אושה את זה.. אני אשמח לטיפים

ד"א
אף אחד באמת לא מפחד שהוא לא יעמוד בתקופה של החיטוב, ולא יצליח להחזיר את המצב לקדמותו?

אתה לא צריך לשאוף לאחוז שומן... עדיף לשאוף למשקל. ובמבנה שלך נראה שיהיה לך קשה להשמין. (הערכה) לגבי החיטוב זה כל אחד שונה מבחינת משמעת עצמית, אני החיטוב הזה הגעתי אליו הכי שמן שיצא לי והוא הולך יותר ארוך ממה שציפיתי אבל אני יודע שאני ממוקד ולא סוטה מהתפריט אז זה לא באמת משנה עוד שבועיים-שלושה...

Fatboy 07-06-10 19:49

אני תמיד מעדיף שמישהו יעשה מאסה במקום להתעסק בקוביות

אבל אני רק אומר שבשביל למשוך תשומת לב של אנשים "רגילים" לא צריך להיות מפותח מבחינת מאסה, יו ג'קמן הרבה יותר מושך מארנולד ל99.9% מהמין הנשי בעולם

אדיר53 07-06-10 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 999422)

חח כנ"ל ,קבל תמונה אפילו לא זוכר כמה שקלתי . לפני 20 קילו אפילו יותר

פאדיחה שחיף רציני

http://i50.tinypic.com/118knyg.jpg

לא הבנתי מה כל השאלות על ה"קוביות" האלו בזמן האחרון

itaymadddd 08-06-10 01:10

מה עדיף בשביל אימון בטן ? לעבוד במכונות או מיזרון רגיל שכב ולעשות תרגילים
או שלא משנה

denous 08-06-10 02:58

אחלה תשובות יש פה אבל אף אחת לא עונה על השאלה שלו..
גבר, קוביות כמו של אלו בתמונות לא יהיו לך אף פעם.. מילא עם חומרים, אבל אתה לא מתאמן סדיר אז קל וחומר שלא תשתמש בחומרים.
בכל מקרה, כמו ש-fatboy רשם גם אותם אנשים אם תרים להם את החולצה ברחוב (אל תעשה את זה..) הבטן שלהם לא תראה ככה כי הם מתכוננים לצילום הזה לפני והתמונה הזאת עוברת כמה עריכות ועוד כל מיני דברים שמשפרים את התמונה.
מה שכן, אתה יכול לשפר את הריבועים, להבליט אותם יותר.
נתנו לך כמה תשובות לעניין אז תתחיל ליישם.

Fatboy 08-06-10 10:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaymadddd (הודעה 999676)
מה עדיף בשביל אימון בטן ? לעבוד במכונות או מיזרון רגיל שכב ולעשות תרגילים
או שלא משנה

אני לא יודע על איזה מכונות אתה מדבר, יש כאלה של כפיפה, שזה יכול להיות נחמד אם הזוויות נכונות.
ויש את הדבר הזה שמסתובב לצדדים שלא עושה כלום

בכל מקרה כפיפות בטן/כפיפות בתלייה זה כל מה שצריך לאימון בטן אפקטיבי
אפשר להוסיף קצת עבודה על הobliques אם הסקוואט 140+

blind sniper 08-06-10 23:08

אני לא מבין מה לא בסדר באיך שהמצב שלך עכשיו??
יש לך גוף מצוין לדעתי, אתה באחוז שומן נמוך רואים. אין לך למה להבליט / להגדיל את הקוביות כי זה לא יפה.
ואתה לא צריך לאכול כפי שנרשם פה..
אתה אמנם רזה, אם אתה רוצה סתם לגדול (לא נראה לי שזה כדאי) אתה צריך לעלות מסת שריר - לאכול טוב ולהתאמן. ואז שוב להתחטב.. שיקולים שלך.
אני בכלל לא מבין מה יפה בלהיות מנופח? בללכת ולהשויץ בחד"כ עם גוף נפוח חולצה צמודה שנדבקת לגוף, לעשות סט אחד של בטן/ ביספס ולעשות פוזה מול המראה בחדכ שכולם יראו? באמת זה כל כך נמוך.. (אבל זה ענין שונה לחלוטין)

Marzuk 09-06-10 19:37

האמת שבנוסף למראה הבנתי שגודל זה גם כוח, ואני מתחיל עכשיו כזה כושר קרבי, אז אני בטוח שזה יתן לי שם יתרון

Fatboy 09-06-10 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Marzuk (הודעה 999991)
האמת שבנוסף למראה הבנתי שגודל זה גם כוח, ואני מתחיל עכשיו כזה כושר קרבי, אז אני בטוח שזה יתן לי שם יתרון

ממתי צריך כוח בקרבי :confused:

raiber 09-06-10 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blind sniper (הודעה 999847)
יש לך גוף מצוין לדעתי, אתה באחוז שומן נמוך רואים. אין לך למה להבליט / להגדיל את הקוביות כי זה לא יפה.
אתה אמנם רזה, אם אתה רוצה סתם לגדול (לא נראה לי שזה כדאי) אתה צריך לעלות מסת שריר - לאכול טוב ולהתאמן. ואז שוב להתחטב.. שיקולים שלך.
אני בכלל לא מבין מה יפה בלהיות מנופח? בללכת ולהשויץ בחד"כ עם גוף נפוח חולצה צמודה שנדבקת לגוף, לעשות סט אחד של בטן/ ביספס ולעשות פוזה מול המראה בחדכ שכולם יראו? באמת זה כל כך נמוך.. (אבל זה ענין שונה לחלוטין)

נירא לי הולכים להגיב על זה הרבה... :clap:

hypertrophy 09-06-10 22:53

ציטוט:

אפשר לדעת מה אתה עושה בפורום של פיתוח גוף?

doldol360 11-06-10 22:14

ציטוט:

אם אתה לא מסתלבט אז טוס מפה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ