ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Huh.... (https://israelbody.com/showthread.php?t=65441)

socold 03-06-10 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nsh1 (הודעה 998591)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פדיחה שהוא עושה לעצמו שהוא בכלל עולה ככה של לבמה,הרמה ifbb בארץ בקאנטים,נותנים לכל אחד לעלות,עדיף שיבטלו את התחרות אם אין מישהו שמתאים לתחרות במקום לתת לאותם אנשים לעלות ולהוריד את הרמה בארץ שגם ככה לא גבוהה

p_dd 03-06-10 16:00

חבר'ה אתם יוצאים פה מפרופורציות !
נכון שהרמה בתחרות הייתה נמוכה, אבל אל תשכחו שזה בסך הכל "מר מרכז",
לכן המתחרים לא היו מוכנים, מה גם שרוב המתחרים מתכוננים לאוגוסט.

ורק להכניס אתכם לפרופורציות. . הבחור שזכה במקום הראשון "השמן עם התאומים" זכה בכל כך הרבה תארים עוד מלפני שלחלק גדול מהילדים פה התחלף הקול.
מר ישראל מאסטרס 2008. מר ישראל 2006, 2005, אז חברה בואו נכבד בן אדם קצת יותר מבוגר וותיק מאיתנו בתחום. מותר וצריך להעביר ביקורת, אבל בטוב טעם.

:sbb2:

socold 03-06-10 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p_dd (הודעה 998658)

ורק להכניס אתכם לפרופורציות. . הבחור שזכה במקום הראשון "השמן עם התאומים" זכה בכל כך הרבה תארים עוד מלפני שלחלק גדול מהילדים פה התחלף הקול.
מר ישראל מאסטרס 2008. מר ישראל 2006, 2005, אז חברה בואו נכבד בן אדם קצת יותר מבוגר וותיק מאיתנו בתחום. מותר וצריך להעביר ביקורת, אבל בטוב טעם.

הגישה שלך פה היא מוטעת,אין דבר כזה "בסך הכל מר מרכז",כל תחרות מכבדת את משתתפיה ואם הם מזלזלים באופן בו הם מגיעים לתחרות הם גם מזלזלים בספורט ובקהל שצופה בו,אם אתה לא מוכן לתחרות אל תעלה לבמה.בשביל בנאדם שזכה בכל התארים שציינת הוא צריך לדעת את הדברים האלה ממזמן.

eyalamzleg 03-06-10 20:57

ציטוט:

זה שהוא זכה בתארים בעבר, לא אומר שהוא צריך לזכות בתארים כיום.
הוא היה נראה שם הכי גרוע

Ballantine 07-06-10 17:26

ניגרי ענק אתה מכיר את טל נסינוב במקרה?
ההוא מאמן אישי בחדר כושר אצלי ויצא לי לדבר איתו אבל הוא אמר לי משהו קצת לא אמין,יש מצב שבתחרות הוא היה 3.8% שומן? הוא אמר לי שלקח מקום ראשון והראהלי תמונות,הוא בחור רציני אבל 3.8% שומן לא נשמע אמין

ניגרי ענק 07-06-10 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ballantine (הודעה 999574)
ניגרי ענק אתה מכיר את טל נסינוב במקרה?
ההוא מאמן אישי בחדר כושר אצלי ויצא לי לדבר איתו אבל הוא אמר לי משהו קצת לא אמין,יש מצב שבתחרות הוא היה 3.8% שומן? הוא אמר לי שלקח מקום ראשון והראהלי תמונות,הוא בחור רציני אבל 3.8% שומן לא נשמע אמין

טל ניסנוב הוא לוחם אמיתי, היה חטוב רצח בתחרות, לא יודע לגבי מספרים, אבל היה יבש ברמה הכי גבוהה שאפשר.
בנאדם תותח.

ניגרי ענק 07-06-10 21:09

ציטוט:

גדי אורן הוא מתחרה נפלא כאשר הוא בשייפ, מי שאומר אחרת פשוט לא יודע על מה הוא מדבר.
אני בטוח שגם גדי לא ממש גאה בתמונות האלה, ולא אתפלא אם הוא קיבל הוראה מהבוס לעלות להתחרות כדי שלא תהייה פאדיחה של 2 מתחרים, למרות שבקצב המרשים של הפיחות במעמדן של התחרויות האזוריות באיגוד הזה - היום הזה ממש לא רחוק.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ