![]() |
זה שנתקעתי ב67 בנץ זה לא ממש היה חהתירוצים לעלות נפח, כי אני בטוח שאני יכול לשבור את זה(בשבועות האחרונים הייתי נתון ללחץ מטורף ממבחנים, משפחה ושטויות, היה ממש קשה לישון טוב ולאכול המון, במיוחד העובדה שלא נתתי 100% באימונים)
פשוט קראתי המון על כך שעליה בנפח כשאתה לא ממש מתחיל יכולה רק להועיל בכל מקרה אני אעשה רגיל...לעשות ליניארי עם 50 קילו זה בדיחה אומנם, חשבתי, האם אני יכול לעשות 4 סטים, 3 סטים רגיל, וסט רביעי עם משקל נמוך יותר ו 8 חזרות? כדי לי פשוט לסתום את הפה? |
ציטוט:
|
[quote=pala;998672]זה שנתקעתי ב67 בנץ זה לא ממש היה חהתירוצים לעלות נפח, כי אני בטוח שאני יכול לשבור את זה(בשבועות האחרונים הייתי נתון ללחץ מטורף ממבחנים, משפחה ושטויות, היה ממש קשה לישון טוב ולאכול המון, במיוחד העובדה שלא נתתי 100% באימונים)
פשוט קראתי המון על כך שעליה בנפח כשאתה לא ממש מתחיל יכולה רק להועיל בכל מקרה אני אעשה רגיל...לעשות ליניארי עם 50 קילו זה בדיחה אומנם, חשבתי, האם אני יכול לעשות 4 סטים, 3 סטים רגיל, וסט רביעי עם משקל נמוך יותר ו 8 חזרות? כדי לי פשוט לסתום את הפה?[/quote] כן. העלת נפח טובה ומומלצת למתאמנים מתקדמים. לא הבנתי אותך נכון חשבתי שהסיבות הן אחרות. קיצור תן בראש במתכונת הרגילה.. תישן ותאכל טוב |
ציטוט:
לא יכלת לחשוב על פתרון יותר גרוע מזה? |
ציטוט:
במקום לעשות 3 סטים כבדים הוא עושה סט אחד כבד בוא תן פיתרון אתה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ