![]() |
|
ציטוט:
אני זוכר שנבהלתי מהאמה בדיוק שהוצאת אותה.... יהיה ככככללללל כככךךך מעניין באוגוסט אני מחכה לזה כמו לחתונה חחח |
אני הולך לקרוע לעצמי את הצורה הפעם, בעזרת סטאס ואנטון, המטרה היא להגיע יבש לגמרי.
|
תכלס ניגרי,אתה ניראה מטורף..
לאיזה קטגוריה אתה רוצה להיכנס השנה מה יש תיכנון ל90 קילו?ותגיד מה הגובה שלך אתה יחסית לא גבוה זה יהיה מרשים ליראות את זה. |
|
|
|
אחלה תמונות אבל
אני עדיין שואל איפה ההרמות הכבדות ? ביל סטאר |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
אנחנו אצלכם ביום חמישי ! תבחרו מקום טוב לאכול בו והפעם אני מזמין ואני לא מוכן לשמוע לא ! |
ציטוט:
אולי תנסה להתרכז בזה שיש פעילות בפורום הזה שאשכרה קשורה לפיתוח גוף ישראלי ? ותעריך את זה שמתחרים מעלים לפה תמונות כדי ליצור עניין בפורום? |
ציטוט:
|
אגב,לצפיה בתמונות הלא מצונזרות ניתן להגיע אלי הביתה ..חחחחחחחחחחח....ותיכיף (או מחר) יעלה פה סרטון שבו נצפו שתי בריונים מנסים לגאול את ניגרי מסוודר...יש למה לצפות
|
ציטוט:
אני וזוגתי מחכים בקוצר רוח |
ציטוט:
פחות הפואנטה....בוא אל תנסה להתנשא מעל החבר'ה לא מתאים לך |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כשמפתח גוף מציג תמונות שלו לא שואלים על משקלי עבודה אם היינו רוצים לפתוח את זה לדיון היינו פותחים אבל לנסות תמיד לגרור את זה לכיוון ההוא זה כבר מרגיז |
משקלי עבודה ושיטות עבודה שלי הוא כבר ראה והתרשם,ככה שזה לא היה מופנה לכוון שלנו. גם אנחנו בסדר. אגב,אני מתכנן לעשות אימון משוטף גם איתו. כמובן לפי הכללים של הצד המקבל,עם אני מגיע לנתניה-יהי אימון pl
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ