![]() |
באדיבילדר אמיתי לא יתן לעוגה או חטיף לשבור לו את החיטוב
הוא יחשוב כדאי לי להתענג 10 דקות על חטיף ואז להצטער על זה בחצי שעה אירובי? :) |
תכלסס
|
ציטוט:
לא יקרה כלום אם תאכלו חתיכת עוגה ותמשיכו הלאה.. :fellow: |
אבל זה עניין של נעילה בראש... שאתה לא נשבר משטויות ויש מטרה ואתה תעמוד בה.
אני לא נותן לקטנות להעסיק אותי וצ'ייסר אחד במשמרת לא ישבור אותי, ויותר מזה, אני מתכנן את הצ'יטים שלי שיהיו כמה שיותר טובים ובפרקי זמן הגיוניים ומכוון לצ'יט הכי טוב שיש ולא לתת צ'יט מפגר שבכלל לא יספק אותי. |
ציטוט:
כול מי שמתאמן לפי תפריט ועושה או מסה או חיטוב ועושה תוכנית טובה והוא מתקדם הוא נחשב באדיבילדר פשוט חובבן ולא מקצוען (אבל זה תלוי בבנאדם אולי הוא מתחרה..) מה שאני אמרתי בעצם זה שאם יש לך מטרה תנעל עליה |
תודה, מאוד עזרתם לי
אני מקווה שעכשיו אני יצליח להתמיד. |
ציטוט:
מה הצי'טים הכי טובים בעיניך? |
וואלה, תשארו מקובעים נראה לאן תגיעו לעומת אם תהיו גמישים יותר.. בהצלחה בכל אופן, כל אחד והדעה שלו.
אגב,ממליץ לכם לקרוא את הספר ש guide to a flexible dieting והמחקרים שפורסמו בו של lyle. (אסף ש דווקא אתה אמור לקרוא, ראיתי תנושא של הטירוף שפתחת מה יקרה אם פעם בחודש... תעשה BINGE בעצם).. |
בוא אני יגיד לך משהו. בתור אחד שהיה מכור למתוקקקק מזה מכור מפרק חבילת שוקולד ביום מאז שהתחלתי את התהליך אני מחליף את הצורך שלי במתוק בדברים אחרים. למשל אני אוכל אבטיח במקום שוקולד. תמצא לך תחליפים ואני אפילו היום הפעם בשבוע לא נמצאת אצלי ואני בן אדם יותר בריא.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה אפשרויות- ארוחה שלמה במסעדה בשרית... כולל קינוח או מגש פיצה זה לרוב מה שעולה לי לראש למרות שלאחרונה יש לי ממש ממש חשק לעשות צ'יט של ערימת בורקסים פשוט וקל וזול |
אנחנו באותו ראש אמיגו :D
בשר ופיצה.. החיים הטובים :ok: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ