![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מכיר מספיק בחורים שעשו לייזר בעברם אצל לייזר אין מדע מדוייק יש אחד מחזיק לו שנה יש אחד חצי יש אחד גם 10 תלוי בהרבה פרמטרים שאני לא יכנס אליהם עכשיו |
עצה שלי תקצץ עם מכונה לפני אבל לא יותר מידי לקצץ במידה והשערות שלך ארוכים כי זה יהיה יותר נוח
והשערות יתלשו בצורה טובה יותר. |
קודם תסיים את החיטוב (כי אם אתה לא חטוב מאוד זה נראה רע כי הכרס בולטת יותר אפילו אם היא קטנה מאוד)
זה לא כואב כ"כ אחר כך אל תשטוף עם סבון כי זה עושה פצעים אם יש לך ג'ל לאחרי גילוח שמרגיע זה יכול להיות טוב ואז לשטוף עם מים קרים |
ציטוט:
אז זהו הולך על שעווה בקשר לכאב אני כבר אסתתדר כוסאומו מה יהיה-יהיה ותודה על העצות נגד פצעים :) אלוורה וג'לים כאלו יכולים לעזור? |
אל תשכח את הפיטמות!!! :)
|
ציטוט:
ובסדר, אם זה כלכך מפריע לך אני אשתדל,לא שמתי לב. |
אחרי השעווה, תתקלח ישר ואחרי זה שים אלוורה - יש משחה מסוימת: ביאפין biafine
זה כדי למנוע שריפה למה זה שורףףף. אחרי כמה שעות או אפילו יום למחרת שזה מפסיק לשרוף לך שים קרם של דר' פישר(לעור יבש ומגורה) בהצלחה! זה כואב רצח חחח |
שערות זה גברי
|
בנייייי זונוווותתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
מי המציא את החרא הסדידטי הזה?!?!?!?!?!?!!?!?!?! כואב לי!!!שורף לי!!!!!!בא לי למוווות!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי תולשת כולה צוחקת עלי ואני מקפץ בבית כמו בןזונה!!!!!!!!אלוהיםםם!!!!החרא הזה כואאאבב!!!!!!!!!!!!!1 תמותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
ציטוט:
ציטוט:
מה שלא הורג,מחשל. |
ציטוט:
|
Logout
אני חייב לשאול אותך בקשר לחתימה שלך ..מאיפה לעזאזל הבאת את זה \\ כל פעם אני נכנס להגיב אני רואה את זה הורס לי את היום חחח |
ציטוט:
כשחזר מהבית ספר יום אחד |
ציטוט:
ציטוט:
|
איך אתם עושים שעווה יא חולי נפש בחורה לפעמים תולשת לי שיערות ברגל ואני מתקפל מת מכאבים אז שעווה?
השמדת שיערות המונית :( |
יאיר זה באמת כל כך כואב? כוס אמק חחח הפחדת אותי
|
ציטוט:
|
Logout גועללללללללללללל נפשששששששששששששששששששש
איזה ילד דפוק יש לך בחתימה |
ציטוט:
אז מה??הוא היה ילד לא חשב על מה שהוא עושה...העיקר שעידן שלנו כבר לא עושה את זה שוב נכון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ