![]() |
חחחחחחחחח אהבתי אור
סקוואט 160 ל5 אבל יהיו כאלה שיאמרו שזה כמה סנטימטרים לפני שבירת מקביל... ודדליפט אני עושה רומני...אולי במאסה הקרובה אני אעשה דדליפט באימון גב ואז אוכל להשקיע בו |
נראה מעולה יאיר ! בחיטוב רואים יפה כמה מסה צברתה כל פעם
|
התלהבת.. כמה תמונות אפשר להעלות? :)
רגליים חזקות, בהצלחה בחיטוב.. כמה עוד? |
ציטוט:
אמרתי נתן תמונה אחת מכל פוזה בכל תקופה כדי להראות התקדמות... רגליים ברוך השם חזקות...ועוד לא הגעתי לחצי ממה שאני מאמין שאני יכול לעשות איתן... חיטוב נשאר עוד שערך 4 קילו או קוביות חחחחח |
כן ראיתי כבר את הרוב בפייסבוק..
קצת צרם לי לראות את המשפט על הסקוואט אבל אני מתאפק יפה:d וקוביות, תמיד תלך על הקוביות |
ציטוט:
בקשר למקביל?...עזוב את הסרטון הסרוח ההוא....אז באמת היה מגעיל-בעיקרון יורד יותר עמוק אולי לא שובר מקביל כמו לפי הספר אבל עובדים על זה [משום מה יש לי בעיה עם לשבור מקביל למרות ששיפרתי את טווח התנועה ברגליים מאז השיחרור מהצבא] והלוואי והייתי יכול לחטב ק בישביל קוביות....אבל יש לי מטרה מסוימת ולפיה אני עושה את התיכנונים של כל שנה...כרגע זה לפנות מקום לעוד מאסה אז 10% יספיק לי גם אם לא רואים אצלי קוביות בגלל גנטיקה מסריחה :/ |
אמרת שיש כאלה שיגידו שאתה לא שובר מקביל, זה מה שצרם לי, אם יש כאלה אז כנראה שזה נכון..
אם אתה מצליח לרדת מתחת למקביל עם משקלים נמוכים אז אין מניעה לעשות את זה עם 160, אני בטוח שאתה עובד על זה .. תשמש דוגמא לרבע סקוואטרים. משקל יפה רק אם תעשה אותו עם טכניקה נכונה יהיה הרבה יותר יפה. |
ציטוט:
חחח אחרי השיחרור מרוב פגיעות ברגליים הייתי עושה אשכרה רסבע סקוואט עד שפתרתי את זה ועכשיו אני מקביל נקווה שבהמשך ישתפר וירד מתחת |
מזה מה עשיתי ss?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מדריך כושר ומאמן?!?!?!
כלומר רק אני חושב שמדריכי כושר צריכים להראות חטובים? מזו הכרס הזו שמה? בטח הוא ירד לחבר שלו אורל וההוא השפיך לו ככ הרבה לפה שה"מדריך כושר" הזה העלה ExtraPoundes יאללה יאללה קודם תעשה ספורט ואז נחשוב שאתה באמת מאמן |
ציטוט:
|
אורל:
"תעלה קלוריות" "תעלה פחמימות" "במקומך הייתי מעלה שומנים" "אבא שלי טרול ואמא שלי הענק הירוק" כל עצה שך זה כדי שיהיה רע לאחרים כדי שכולם יהיו שמנים כמוך יאפס |
נכון אחי שומנים זה טוב זה כמו דולרים $$$$ זה בא והולך
|
יאללה יטמבל אני חייב לזוז יש לי חיים חוץ מלחיות בפורום הזה כמוך
כשחבר שלך השמן יקום מהמיטה תן לו איזה אוראלי אורל תיהנה פה לקלל עם עצמך סלאמתק |
כבוד. נראה ענק בהצלחה בהמשך..
|
ציטוט:
נתתי לך באן יא אפס!! |
ציטוט:
מסתבר שפתחת משתמש חדש יא אפס אעלק יש לך חיים מי פותח עוד משתמש אחרי שהעיפו אותו ?! איזה אנורקס חסר חיים :) |
ענק אחי זה מסה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ