![]() |
תקרא מאמרים באתר תעשה מסה.. הככי טוב תבנה לעצמך תפריט ככה שלפחות תבין מה לאכול וכמה..
בהצלחה |
ציטוט:
|
הייתי היום במכון, אני מתקשה לעשות כמה תרגילים וכרגע המאמן אמר לעשות הכל.
לדעתי אני לא צריך להקשיב לו, במה כדי לי להתחיל ואיזה תרגילים כל יום בשבוע? יש חלק מהמכשירים שאני בקושי מצליח אם בכלל. |
אחי אתה חייב להפציץ במאסה
|
זה לא כל כך עונה לי על השאלה למעלה.
|
תתחיל מקטן,ותעלה מאימון לאימון ואתה תראה שאתה מתחזק..עם אתה רוצה באמת לראות תוצאות גם מבחינת כוח וגם מסת שריר אתה צריך לתת חשיבות גדולה לאוכל!
|
כנס לפורום אימונים תפרסם את התכנית שהוא כתב לך...
|
מסה מלוכלכת אומר שאני אוכל כל מה שבאלי מתי שבאלי ואיך שבאלי? (פיצות, המבורגרים וכו'?)
או שכדי לי לעבוד לפני תפריט ואוכל בריא, אני רוצה להתפתח... איך אומרים: "as fast as possible" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תקשיב חמוד בלי לשגע אותך יותר מידיי בגילך אתה בשלב היתבגרות וצמיחה גופנית כך או כך ולכן לבלבל אותך אים מה לאכול וכמה ולעלות מסה וכול מיניי מושגים שאתה לא מבין לא יעזור לך הרבה..תירשם לחדר כושר תתחיל להיתאמן מסודר כמה שמיתאפשר לך תיקרא תאמרים על תזונה ואימונים ולא חסר כאלה ותילמד לאט לאט מה טוב ומה פחות אים תשקיע מספיק תוך שנה שנתיים תיארה תוצאות ותיתפתח יש לך מספיק זמן...בהצלחה.
|
4 אימונים - וזה נראה טוב.
עבדתי לפי תפריט תזונה, יש לי רק בעיה עם החזה - אני לא מצליח לעלות במשקלים וממש קשה לי לעשות את התרגיל "פרפר" הזה, בקושי אני מצליח בלי משקולות - עצות? |
ציטוט:
|
עליתי בערך חצי קילו בשבוע האחרון, כדי להתחיל עם מאסה מלוכלכת? (לאכול כל מה שבא ליד)
|
כן כדאי מאוד.
ואל תשכח שפיתוח גוף זה עניין של זמן וכמו שאני תמיד אומר כל קילו מבורך אל תתבאס עם לא עלית או משהו.. תאכל הרבה תרים כבד ותישן טוב התוצאות יבואו :] |
מה ההבדל בין מסה נקייה למלוכלכת?
|
בעיקרון במסה נקייה אתה עובד לפי תפריט עם כמות קלוריות מוגבלת וכו'.. במסה מלוכלכת אתה דוחף אוכל כמה שאפשר..הרבה שומן הרבה פחמימות-לא מענין,כמה שיותר יותר טוב.מאסה מלוכלכת מתאימה לאנשים עם חילוף חומרים מהיר מאוד שמתקשים בעלייה במשקל.
|
ציטוט:
יש מספר אנשים מעוד מצומצם שמסה מלוכלכת מתאימה להם והם (hadash,sixpack) כאלה שבקושי עולים באחוז שומן לא משנה מה. זה בנאדם שהיה כבר על אחוז שומן די גבוהה,מה אתה מציע לו מסה מלוכלכת? אל תזרוק דברים באוויר. ולפותח האשכול : תעשה מסה איכותית,בלי שטויות ואם כן אז פעם בשבוע בקטנה לא יותר מדיי . תאכל 1000קלוריות ככה מעל הנטרלי שלך ואתה תעלה יופי. |
נו ומה אמרתי אדיוט?! "מאסה מלוכלכת מתאימה לאנשים עם חילוף חומרים מהיר מאוד שמתקשים בעלייה במשקל."
ניסית לצאת חכם?לא הצלחת. |
ציטוט:
אז כדאי לי לנסות מסה מלוכלכת ולראות אם אני עולה? ואיך אני יודע שהאוכל שאני אוכל הופך למסת שריר ולא לשומן? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ