ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   כתבה חדשה באתר (https://israelbody.com/showthread.php?t=64677)

KALINA 27-04-10 10:36

הכתבה מעת אביב עומר - ניגרי הכי ענק בעולם. ככה שיואב רק פרסם אותה.

AVI-הנוקם 27-04-10 15:19

קציצה היואב הזה.
ניסה לקחת קרדיט סתם כמו תמיד.... הוא חושב הוא באוטובוס או משהו :)

danino 30-04-10 14:50

טל יואס כתב או ניגרי ,,

KALINA 30-04-10 15:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danino (הודעה 990307)
טל יואס כתב או ניגרי ,,

כתבה של אביב עומר

Eliran_M 30-04-10 17:36

אחה של כתבההה השנה יהיה אש בכל הקטגוריות ( הנוער גם הולך לתת בראש )

xBiCePx 02-05-10 06:47

סחטיין על הכתבה נהנתי ליקרוא אבל אנטון לפי דעתי החזה בפיגור קצת אבל השאר נראה מעולה בהצלחה גבר

aseed 02-05-10 07:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 990664)
סחטיין על הכתבה נהנתי ליקרוא אבל אנטון לפי דעתי החזה בפיגור קצת אבל השאר נראה מעולה בהצלחה גבר

לאף אחד אין חזה מספיק טוב?חח מה אתה מצפה מכולם חזה של ארנולד?לאנטון יש חזה מאוד טוב:d

KALINA 02-05-10 09:57

אסיד,תודה אחי,אבל החזה שלי ממש על הפנים! ולא חסר מתחרים עח חזה מדהים שאני אישית מאה הייתי רוצה שיהיה לי-סאפי אבו חמד,איתי בושרי ועוד...

moo 02-05-10 11:47

הרבה כבוד לאנטון אחד האנשים שמקדמים את התחום בארץ ומקדם צעירים בתחום
אחד הבילדרים שעובד רציני וכבד ולא כמו ליצן

בהצלחה אנטון

KALINA 02-05-10 12:00

היי,מוו,תודה! כיף לשמוע דברים כאלה ממחנה השני! ! !

xBiCePx 03-05-10 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aseed (הודעה 990667)
לאף אחד אין חזה מספיק טוב?חח מה אתה מצפה מכולם חזה של ארנולד?לאנטון יש חזה מאוד טוב:d

חחח לא אחי אבל החזה שלו באמת בפיגור קצת והוא גם חשוב ככה,לפי דעתי חזה טוב זה חזה כמו של ראובן סלומון ואיתי בושרי אם אני זוכר נכון,החזה שלהם גדול ולא בפיגור בכלל עם החלקים האחרים של הגוף

ניגרי ענק 03-05-10 21:06

בגדול אין דבר כזה "גוף מושלם", יש אנשים עם חזה מצויין אבל גב בפיגור, יש כאלה שניחנים ברגליים מעולות אבל מותן על הפנים, זה כמעט לא קיים שלספורטאי אין חסרונות. בסופו של דבר אתה משחק עם האגוזים שקיבלת. לרובן יש באמת חזה מטורף אבל אין לו את הגב של אנטון, וזו רק דוגמא קטנה.
קח כל באדי בילדר בהשוואה לאחר ותראה שבחלקים מסויימים זה יותר טוב ובחלקים מסויימים השני.
בסופו של דבר מה שקובע זה המכלול, ובעיקר - השייפ שבו הספורטאי מגיע לתחרות עצמה.
אה, ולגבי הכתבה אני חושב שאמרתי כל מה שהיה צריך להגיד במלל עצמו, אך אוסיף בכל זאת הערה, ולמרות שאינני מתיימר להיות אובייקטיבי תוכלו לבדוק גם עם ספורטאים אחרים: הרבה שנים לא היה בבאדיבילדינג הישראלי קונצנזוס כפי שקיים לגבי אנטון.
הוא ספורטאי נדיר אבל בעיקר אדם נדיר, הספורט שלנו יכול רק להתברך באנשים כמוהו.

האדמור 03-05-10 22:18

אחלה כתבה! באמת! התחלתי לקרוא וסיימתי עם רצון לפרק ב'... ניגרי ידידי ברוך שובך לפורום, נראה שהיית די חסר כאן.

ניגרי ענק 03-05-10 22:23

תודה, גם אתה...
הזדמנות טובה לברך אותך על ההישג הנאה במר צפון, עם המקום השני אחרי טל ניסנוב המעולה, יישר כוח אחי.

xBiCePx 04-05-10 08:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 991025)
תודה, גם אתה...
הזדמנות טובה לברך אותך על ההישג הנאה במר צפון, עם המקום השני אחרי טל ניסנוב המעולה, יישר כוח אחי.

אחי אני מסכים איתך שאין מישהו שקיבל את כל החבילה אבל יש כאלה עם חבילות יותר טובות מאחרים

KALINA 04-05-10 08:55

יש כאלה ויש כאלה. הבעיה שלנו הכי גדולה-שאנחנו ישראלים. מביני ספץ הכל בהכל. עם לא מובטח מקום ראשון,לא יוצאים להתחרות,מרוב הליקוקים אחד לשני באתר רובנו חיים באופוריה של שלמות והרגשה אלהית של אחלה גבר גברי ,מסוקס,וואן דומי ,בעל חזות מיזרחית אוטנתית.
מתחרים צעירים בהרבה מקרים מביאים לבמה רק פוטנציאל וגנטיקה מבלי לממש אותם כי קיבלו שבחים פה משופטים בני טיפשעשרה. ווטיקים יותר בונים על זה שיזכרו להם חסד נעורים...
העונה הזאת אני מקווה שיהיה אחרת. השתפרה רמה של המתחרים,מאמני ומנטורים דוחפים יותר,אז אסור לנו להתעלם מחסרונות שלנו וכל רגע נתון לזכור שבמקביל אי שם מתכוננים עוד 15 חברים שרעבים לנצחון ונותנים את ה200% שלהם.

theodor 04-05-10 13:54

good point bro!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ