![]() |
משחקי מילים שואה♥♥
|
תגיד, יש תנאים טובים בכלובים?
|
יש ss וsa אם אני לא טועה. אחד מהם היה מוקדם יותר והיטלר חיסל את כולם והקים את השני.
אני חושב קודם היה sa ואז ss. |
ציטוט:
היטלר חיסל את כל מנהיגי ה sa בליל הסכינים |
וזה אחרי שקיבלתי בהסטוריה איזה 70 וסיימתי עם זה לפני 5 שנים...
|
לא צריך להתלהב, זה חומר שילד קטן צריך לדעת לכל החיים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למעשה הם היו עוד בתחילת דרכו של היטלר כמנהיג גרמניה. ה-ss תחילה היה שייך לחוגים שהיו לפני היטלר בשלטון,דעותיהם של צבא ה-ss בתחילת דרכו של היטלר ולפניו לא היה ימני ואף הם לא חיבבו את היטלר. אך בכך שהוא הורה לרצוח את ראשי ה-sa שהיו חייליו ושותפיו הראשונים(פלוגות הסער,חיילים דרג ז' שהיטלר לא סמך עליהם בכך שאיתם יוכל לממש את תוכנית כיבוש אירופה,הוא הבין זאת,כאשר מנהיג ה-SA, רהם, החל ללחוץ מעט על היטלר, בכך שהוא רצה מקום בראש הביטחון הפנימי של גרמניה),הוא(היטלר-ימח שמו) כבש את אמונם של יחידת הצבא העילית של גרמניה-ה-ss. |
וואלה הרבה השתנה מאז שביקרתי שם בפעם האחרונה....הצבא הזה מבאס.......
|
הלוואי על כולנו
|
ציטוט:
אגב, נראה לי שאני מכיר אותך טוב מאוד..קוראים לך גורי ואתה גר בעומר? ציטוט:
1. היטלר חדש שמנהיג ה sa הומו(גזען מנייאק XD( 2. מנהיג ה sa לא דגל באותה הדרך של היטלר ושאף להלאים את כל המפעלים ולקחת את הכסף לעשירים. 3. כמו שכבר אמרו פה ה sa היו חיילים סוג ז' שרובם שהו בכלא לפני ואחר כך היטלר הפך אותם ל "צבא הערסים" שלו. יום טוב :p |
|
לא! היטלר היה אהבת חיי אני אמשיך לדבר עליו xd
|
novice- אפילו לא בצחוק :(
|
ציטוט:
היטלר חיסל את ה sa מכיוון שהם צברו המון כוח והיטלר פחד שהם יתקוממו נגדו,ומנהיג ה sa ארנס ראהם הגיע למעמד שהוא התחיל להעיר להיטלר ולפקפק בו וזה למה היטלר רצח אותם. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בונא novice אתה דפוק לגמרי..
|
ארסנט רהם מנהיג הsa היה שתיין כרוני והומוסקסואל כמו שנאמר שהנהיג צבא בריונים ומובטלים שצבר כוח במהרה וחוסל במהרה כשהיטלר התחיל לחשוש שהם יצאו נגדו.
|
שמעו משהו יותר אבסורדי ומצחיק על היטלר וישראל.
היטלר נולד ב 20.4 לא זוכר איזו שנה יום העצמאות נחגג ב 20.4 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ