![]() |
דני אל תתן פרוט,זה מידע מסווג.
|
ציטוט:
מה עם תמונות? תפרגן תעלה לנו |
שככתי לתת קרדית גדול מאוד לאנטון שהכין אותי בזמן כול כך קצר לתחרות
תודה רבה !!! |
ציטוט:
50 גרם פחממה, 200 גרם חלבון ואפדרין עושים את העבודה :winked: יש את כל המידע שצריך באינטרנט, כנס לפורום של BB יש שם תותחים.. אגב לא שאתה נראה כמו אחד שצריך עזרה , התוצאות שלך מדברות אורי:Embarrassment: |
אין תמונות,אני הייתי קצת עסוק על הבמה ובחדר חימום-לא הספקתי לצלם את עצמי. מחכה שאולג יהיה מוכן עם תמונות נורמליות.
|
ציטוט:
ברגע שאני אתן אפדרין לנער בן 17 או שאני אדע שהוא לוקח זה יהיה הסוף . שלי ושלו. |
עשיתי הגעתי ל-7 אחוז שומן :)
ולא אמרתי שנתת אפדרין, ואני גם לא מצפה שתגיד. אני רק מדבר באופן כללי. אפדרין זה אחלה תוסף, הוא עכשיו חוקי גם באמריקה :) אגב, למה שלא לעזור לבנאדם שמבקש עזרה קטנה ?.. |
ציטוט:
במיוחד עם יש לך נסיון כזה בעבר 7%... שהייתי נער היה לי בולבול 35 ס"מ,פשוט אחר כך איבדתי את הסרגל הזה איפשהו...:d |
ציטוט:
|
ציטוט:
2 אני אשמח להפעיל את המצלמת אינטרנט שלי איתך, ולהפתיע אותך שתדע מי מדבר איתך ;) |
כבוד לזוכים.
|
ציטוט:
שדר לי ת כתובת שלך במסן בפרטי. לגבי עזרה בחינם-לא רק שאני עושה את זה בחינם,אני גם נותן מעבר,שאל את כל מי שעזרתי לו עד עכשיו. נקודה אחרת זה שאני לא חושב שלכולם מגיע את אותו לוקסוס.:nono: |
ציטוט:
|
תשמע יכול להיות שאני טועה, ואם כן אז אני מבקש סליחה על מה שאמרתי מקודם.
בסה"כ זה הרשום שקיבלתי מאנטון. לגבי המסן, אין כאן אפשרות להודעה פרטית, יש לך רעיון אחר ? |
אנטון...בסופו של דבר בחור טוב!
הוא לא היה חייב לעזור לאפחד ונראלי שכל מי שהיה בתחרות הוא עזר או לפחות ניסה |
ציטוט:
|
יאללה סתמו לפני שאני נועל!
|
ניראה מכולה ראיתי בפיסבוק תרגלים שלך ניראות מדהים והרבה יותר מרשימות מעל הבמה
ואתה ניראה מעולה ועוד ליד אנטון |
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ