ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   משהו שרונאלדינו עשה באימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=6443)

SiX PACK 02-03-07 15:32

סיבות לדעת שזה ערוך -

א. זה פירסומת
ב. מה הסיכוי שבן אנוש יוכל לבעוט שלוש פעמים למשקוף ועוד שהכדור יחזור אליו בדיוק לרגל וכל זה מבלי שהכדור נגע ברצפה אפילו פעם אחת.
ג. מהם הסיכויים שהסרט יתועד במצלמת וידאו

זה ערוך וזה עדיין יפה, מה שלא ערוך זה כל שאר ההקפצות שהוא עושה שגם זאת אומנות לשמה. י

barco 02-03-07 15:34

חחח כן ..
זה כמו שבתוכנית פיספוסים אנשים מביאים כל מיני פיספוסים.. איך בדיוק יש להם באותו זמן מצלמה?
זה מבויים..

Dino Psaras 02-03-07 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ohadhost
אני חושב אני מכיר וכן אני גם חושב שזה אמיתי וזה חזק לאלה.

גבר, אתה עד כדי כך פטתי לחשוב שזה אמיתי? :ph34r:

זה ערוך כמובן, ואני לא זוכר אפיה, אבל פירסמו את העריכה והכל.

ניגרי ענק 02-03-07 15:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
???

הכוונה ליניב קטן.
דוגמא מובהקת ל"אובר רייטר".

Nadav19 02-03-07 15:39

קובץ הוידאו ערוך,

דובר על זה רבות, אם באינטרנט ואם ברשתות הטלווזיה לא מזמן.
קטע הכידרורים עצמו אמיתי, אך הבעיטות למשקוף עברו עריכת וידאו.

בעלי עין חדה יוכלו לשים לשב שבכל הבעיטות, הכדור חוזר בצורה מוזרה (איטית, עגולה).

Dino Psaras 02-03-07 15:40

נו מישהו כבר פירסם פה את הפטנט שעושים עם הביעטות הללו.

מישהו מסויים עומד לבוש בכחול עם מקל שדבוק לכדור וגם הוא כחול, וככה הוא זה שמקשית את הכדורים למשקוף ובחזרה, אני ינסה למצוא את זה..

כמובן שהמצלמה לא רואה כחול, ככה עושים גם בסרטים דברים שנעלמים (כמו בהארי פוטר).

HHHEELLBBOOYY 02-03-07 15:54

זה פרסומת

ROSH KILLER 02-03-07 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אנשים לא מתחילים לתפוס בכלל איזה שחקן אדיר זה, עילוי כמוהו נוצר פעם בדור.
פרשנים בשקל או טוקבקיסטים קנאיים מרבים לטעון שהוא מפלצת ממוסחרת "אובר רייטר", וכל מיני בולשיט כאלה.
אז כן הוא ממוסחר עד לשד עצמותיו, וכן הפרסום שניתן לו על ידי שפע הקמפיינים בהם הוא מככב מתחיל לפעמים להמאיס את עצמו, אבל בשורה התחתונה, על המגרש - מופיע שחקן פנטסטי, תענוג לראות.
ולהשוות אותו למרדונה ופלה זה פשוט לא לעניין: רונאלדיניו משחק מול בלמים עם טכניקה ומהירות: מרדונה ופלה היו חכמים מול בלמים נגרים וטבחים.

אני מודה שרונאלדיניו שחקן ענק אבל אתה לא יכול להשוות אותו לא לפלה ולא למראדונה
להם היה משהו שלרונאלדיניו בחיים לא יהיה שזה שתי דברים הוא לא מנהיג וקח את מראדונה ופלה
הם היו היו מנהיגים הם היו סוחפים את כל הקבוצה איתם וכשהיה צריך היו לוקחים את הקבוצה עליהם רונאלדיניו בחיים לא היה מנהיג וגם לא יהיה דבר שני שאין לו שלהם היה זה משהו שבזכותו
זוכרים שחקנים כהכי טובים בדורם למראדונה ולפלה היה טאץ' אני לא יכול ממש להסביר בדיוק
אבל בט תבין מה אני מתכוון לעומתם רונאלדיניו אין לו את הטאץ' הזה כשהוא נוגע בכדור למרות שזה פשוט כיף לראות איך הוא נוגע בכדור ומכדרר

zidan 02-03-07 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ROSH KILLER
אני מודה שרונאלדיניו שחקן ענק אבל אתה לא יכול להשוות אותו לא לפלה ולא למראדונה
להם היה משהו שלרונאלדיניו בחיים לא יהיה שזה שתי דברים הוא לא מנהיג וקח את מראדונה ופלה
הם היו היו מנהיגים הם היו סוחפים את כל הקבוצה איתם וכשהיה צריך היו לוקחים את הקבוצה עליהם רונאלדיניו בחיים לא היה מנהיג וגם לא יהיה דבר שני שאין לו שלהם היה זה משהו שבזכותו
זוכרים שחקנים כהכי טובים בדורם למראדונה ולפלה היה טאץ' אני לא יכול ממש להסביר בדיוק
אבל בט תבין מה אני מתכוון לעומתם רונאלדיניו אין לו את הטאץ' הזה כשהוא נוגע בכדור למרות שזה פשוט כיף לראות איך הוא נוגע בכדור ומכדרר

שטויות אחי..כל טאץ' שלו זה קסם..והוא סוחף קבוצות..בזמן שמסי ואטו היו פצועים הוא החזיק את ברצלונה לבד אז על מה אתה מדבר,ועוד עליו יש לחץ פי אלף ממה שהיה על פלה ומארדונה אתה לא מתאר מה עובר עליו ואיזה קשה להיות כמוהו כל 10 דקות לא טובות שלו במשחק ישר אומרים נכנס למשבר ולא מתפקד וסתם בולשיט של פרשנים שלא מבינים כלום ורק דוחפים מילים כדי לשחק אותה חכמים..הוא שחקן ענק מספר אחד ומבחינת כישרון יש לו יותר ממארדונה ויותר מפלה,מי שראה תמשחק שבוע שעבר שלו,הוא עשה מהלך אחד היפים שראיתי,כמעט זה הסתיים בגול אבל השוער הדף..

Dino Psaras 02-03-07 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
מי שראה תמשחק שבוע שעבר שלו,הוא עשה מהלך אחד היפים שראיתי,כמעט זה הסתיים בגול אבל השוער הדף..

השוער אל הדף, זה פגע במשקוף ..

אחד המהלכים הגדולים בשנים האחרונות. :wiggle:

zidan 02-03-07 16:39

וואלה צודק..בכל מקרה זה היה ענקק

Danielllo 02-03-07 16:39

עוד פרסומת איכותית מבית היוצר של נייק
http://www.youtube.com/watch?v=NmkIEhANRho&NR

ran7 02-03-07 16:43

ציטוט:

אנשים לא מתחילים לתפוס בכלל איזה שחקן אדיר זה, עילוי כמוהו נוצר פעם בדור.
פרשנים בשקל או טוקבקיסטים קנאיים מרבים לטעון שהוא מפלצת ממוסחרת "אובר רייטר", וכל מיני בולשיט כאלה.
אז כן הוא ממוסחר עד לשד עצמותיו, וכן הפרסום שניתן לו על ידי שפע הקמפיינים בהם הוא מככב מתחיל לפעמים להמאיס את עצמו, אבל בשורה התחתונה, על המגרש - מופיע שחקן פנטסטי, תענוג לראות.
ולהשוות אותו למרדונה ופלה זה פשוט לא לעניין: רונאלדיניו משחק מול בלמים עם טכניקה ומהירות: מרדונה ופלה היו חכמים מול בלמים נגרים וטבחים.

עם כל הכבוד לרונאלדיניו איך אתה משווה אותו למראדונה?
נראדונה לקח קבוצה קטנה כמו נאפולי וזכה איתה ב2 אליפיות וגביע אופ"א,לפני שהוא הגיע לא היה להם בכלל תארים ואחרי שהוא עזב אותם הם הדרדרו לא יודע אפילו לאיזה ליגה,ועוד תחשוב שהוא היה בקבוצה ללא כוכבים..
כמו רונאלדיניו

Yoshi-Moto 02-03-07 17:59

טוב הסרטון הזה כן ערוך, פשוט הורידו את הפעמים שהוא לא הצליח או משהו כזה.

בכל מקרה רונלדיניו הוא ללא ספר השחקן הטוב ביותר בעולם כרגע.

השדרנים והתקשורת סתם מחפשים אותו בקטנות, כל 10 דקות שהוא לא משחק טוב ישר הופכים אותו לשחק הכי גרוע בעולם, יש לו יציאות והברקות של גאון פשוט! חפשו ביוטוב ותבינו על מה אני מדבר.

איזה הברקות בבישולים,בתרגילים בכל פשוט!

SiX PACK 02-03-07 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
טוב הסרטון הזה כן ערוך, פשוט הורידו את הפעמים שהוא לא הצליח או משהו כזה.

בכל מקרה רונלדיניו הוא ללא ספר השחקן הטוב ביותר בעולם כרגע.

השדרנים והתקשורת סתם מחפשים אותו בקטנות, כל 10 דקות שהוא לא משחק טוב ישר הופכים אותו לשחק הכי גרוע בעולם, יש לו יציאות והברקות של גאון פשוט! חפשו ביוטוב ותבינו על מה אני מדבר.

איזה הברקות בבישולים,בתרגילים בכל פשוט!

תרגע אחי אנחנו איתך, אף אחד לא הטיל ספק בכך http://www.smileyhut.com/characters/cheer.gif

aviran_p 02-03-07 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
תרגע אחי אנחנו איתך, אף אחד לא הטיל ספק בכך http://www.smileyhut.com/characters/cheer.gif

בואנה איזה סמיילי קרוע... :):):):)
בקשר לרונאלדיניו פשוט מלך...

dstyle 02-03-07 18:47

:):):):) ניגריxd

ניגרי ענק 03-03-07 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
עם כל הכבוד לרונאלדיניו איך אתה משווה אותו למראדונה?
נראדונה לקח קבוצה קטנה כמו נאפולי וזכה איתה ב2 אליפיות וגביע אופ"א,לפני שהוא הגיע לא היה להם בכלל תארים ואחרי שהוא עזב אותם הם הדרדרו לא יודע אפילו לאיזה ליגה,ועוד תחשוב שהוא היה בקבוצה ללא כוכבים..
כמו רונאלדיניו

אבל מרדונה שיחק מול נגרים, ונהגי מוניות.
בלמים בתקופה שלו לא היו מסוגלים לתת פס מול קונוס.
היום כמעט לכל בלם בליגות הרציניות יש טכניקה ומהירות.
לעשות לבלמים האלה את התעלולים הנפלאים של הברזילאי המדהים הזה, זה לא דומה לקרקס שעשה מרדונה מכל מיני בהמות איטיות וחסרות מושג.
ולא שאני מוריד מערכו של מרדונה, הוא היה גאון: אבל רונאלדיניו יותר.

SiX PACK 03-03-07 01:07

ציטוט:

אבל מרדונה שיחק מול נגרים, ונהגי מוניות.
בלמים בתקופה שלו לא היו מסוגלים לתת פס מול קונוס.
היום כמעט לכל בלם בליגות הרציניות יש טכניקה ומהירות.
לעשות לבלמים האלה את התעלולים הנפלאים של הברזילאי המדהים הזה, זה לא דומה לקרקס שעשה מרדונה מכל מיני בהמות איטיות וחסרות מושג.
ולא שאני מוריד מערכו של מרדונה, הוא היה גאון: אבל רונאלדיניו יותר.

אהבתי את ההודעה.. דרך אגב למה אתה כל הזמן כותב בכחול מה זה הסמל שלך?

סוליקו 03-03-07 01:10

ישןן ..ראיתי א זה לפני הרבה זמן
וזה לא הגיוני גם ..אם הבעיטות שלו היו כל כך מדויקות ..לא היה מפספס בעיטה אחת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ