ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עדכון קצרצר (https://israelbody.com/showthread.php?t=64306)

haim15 11-04-10 23:11

תודה רבה לכולם, הבטחה שלי שב- 11.5 אני מעלה תמונות ואני מקווה שהשיפור יהיה כמו שאני מצפה מעצמי.

maorzaradez 11-04-10 23:21

תן בראש!~

Big T 12-04-10 11:15

נחמד מאוד
אני היתי ממשיך חיטוב עד ל10 אחוז
וראובן מה נתונים שלך?

haim15 12-04-10 13:27

ראובן ומאור סתם שתדעו ככה לפחות את דעתי האישית, ולא מנסה להתחנף בשום דרך תקבלו את זה איך שאתם רוצים. כשאני רואה תגובות כאלו מאנשים כמוכם שנמצאים בתחום הרבה זמן ובאמת השיגו משהו ועוד ישיגו בעתיד, אני מתמלא אנרגיה ורעל חיובי ככה שזה כייף מאוד לראות תגובות כאלו ממכם וזה עוד יותר נחמד שאתם מוצאים לנכון לפעול בפורום במעט הזמן הפנוי שיש לכם. תמשיכו כך ובהצלחה

Big T 12-04-10 15:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 986580)
ראובן ומאור סתם שתדעו ככה לפחות את דעתי האישית, ולא מנסה להתחנף בשום דרך תקבלו את זה איך שאתם רוצים. כשאני רואה תגובות כאלו מאנשים כמוכם שנמצאים בתחום הרבה זמן ובאמת השיגו משהו ועוד ישיגו בעתיד, אני מתמלא אנרגיה ורעל חיובי ככה שזה כייף מאוד לראות תגובות כאלו ממכם וזה עוד יותר נחמד שאתם מוצאים לנכון לפעול בפורום במעט הזמן הפנוי שיש לכם. תמשיכו כך ובהצלחה

אולי יש להם הרבה זמן פנוי?

maorzaradez 12-04-10 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 986580)

אחי
כגם אני התחלתי ככה
לי בזמנו לא היה אינטרנט ( מה זה בכלל?!)
הייתי קורא כתבות של ארנולד ומתמלא באותה תחושה. ( כמובן במגזינים).

Logout 12-04-10 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorzaradez (הודעה 986653)
אחי
כגם אני התחלתי ככה
לי בזמנו לא היה אינטרנט ( מה זה בכלל?!)
הייתי קורא כתבות של ארנולד ומתמלא באותה תחושה. ( כמובן במגזינים).

נחמד לראות שלמרות ההשיגים שלך, אתה עונה לכולם בגובה העיניים בלי טיפה של היתנשאות.
ישר כוח..וד"א שוב תמונה מיפלצתית בצד אחת במטורפות!

maorzaradez 12-04-10 21:13

בכיף. כולנו בני אדם וגם אני התחלתי איפשהו.
כל עוד יש לי זמן פנוי (ולצערי אין לי הרבה ממנו), אני אשמח לעזור. במיוחד לקדם את הספורט ואת ישראלבודי.

haim15 12-04-10 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי big t (הודעה 986614)
אולי יש להם הרבה זמן פנוי?

כן אה גמאני חושב שיש להם הרבה זמן פנוי הרי בסך הכל הם רק צריכים לקום בשעות מוגדרות לאכול כל 3 שעות ע"פ תפריט מסודר להתאמן בהתאם ולא להפסיד אימונים להתמיד על הכל עם משמעת ברזל ותוך כדי לעבוד ולמצוא דרך לממן את כל העסק הזה ותוסיף בצד ככה משפחה וחברים וכאלה. עכשיו אין פלא שיש להם 5-10 דק' לכתוב משהו...

Big T 13-04-10 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 986748)
כן אה גמאני חושב שיש להם הרבה זמן פנוי הרי בסך הכל הם רק צריכים לקום בשעות מוגדרות לאכול כל 3 שעות ע"פ תפריט מסודר להתאמן בהתאם ולא להפסיד אימונים להתמיד על הכל עם משמעת ברזל ותוך כדי לעבוד ולמצוא דרך לממן את כל העסק הזה ותוסיף בצד ככה משפחה וחברים וכאלה. עכשיו אין פלא שיש להם 5-10 דק' לכתוב משהו...

בוא אני אגיד לך משהו
בשבוע שאני בבית אני עובד בהובלות מ3 בלילה עד 6 בערב
ועם חברים ועם בחורה ועדיין יש לי זמן להגיב פה
ככה שלכל בן אדם אחר יהיה זמן להגיב

haim15 13-04-10 11:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי big t (הודעה 986806)
בוא אני אגיד לך משהו
בשבוע שאני בבית אני עובד בהובלות מ3 בלילה עד 6 בערב
ועם חברים ועם בחורה ועדיין יש לי זמן להגיב פה
ככה שלכל בן אדם אחר יהיה זמן להגיב

בסדר וכל הכבוד לך, אבל עדיין לא תמיד יש זמן וגם לא תמיד יש חשק לבוא ולהגיב פה... ואני יודע כי גם אני שאני לא עסוק ברמות כאלה אבל גם לי יש דברים על הראש כמו לכל אחד ולא תמיד מסתדר אז עדיין אני מכבד אותו ואותך שאתם מוצאים זמן פנוי בכל הסדר יום המטורף שלכם להגיב פה.

Telem 16-04-10 11:37

נראה נחמד, שיהיה לך בצלחה!

Chest 17-04-10 16:43

פשש כל הכבוד לך, אני גלשתי פה עוד מלפני שנה, אני דיי זוכר איך היתה, התקדמת בצורה מרשימה מאוד,
כל הכבוד ובהצלחה בחיטוב :]

or 17 17-04-10 17:08

אתה מתקדם יפה מאוד כול הכבוד לך,תמשיך להעיף מוטות.

xBiCePx 18-04-10 19:56

נראה טוב מאוד אחי תמשיך בחיטוב עד 11 אחוז שומן אני מעריך שאתה בערך ב13-14 עכשיו בהצלחה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ