![]() |
ציטוט:
ממולץ ללמוד PC במקביל אתה יכול לעשות BOR או מתח עם משקל PC הוא תרגיל מסובך יחסית, אבל ניתן ללמוד אותו בהדר יוסף אצל המשקולנים, או במקום שמתאמנים שם קבוצה של הרמת משקולות או כמו הרבה אחרים לבד, להעלות סרטונים לשיפור הטכניקה לקרוא את הפרק של PC בSS ולראות את הDVD ניתן גם להכנס לפורום של ריפ לQ&A הוא דם מתקן שם טכניקה של מתאמנים http://www.startingstrength.com/reso...orum/index.php |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש בגו אקטיב ת"א מאמן שמכיר את ss אפשר למצוא אנשים שמכירים |
ציטוט:
זה גם הספר וגם הסרט, הספר שוקל כ20 MB.. תלחץ על "DOWNLOAD THIS TORRENT NOW" |
ציטוט:
בגו אקטיב יש לי חבר שהוא מאמן שמה. ישלך מושג מה השם של המאמן שמכיר את ss? |
ציטוט:
moo הבנתי תודה רבה |
משתמע מההודעות שלכם כאילו צריכת שומן תגרום לכם להשמין, כשפחות או יותר ההפך הוא הנכון. בכל מקרה, תתחיל מקטן. תתעניין קצת בבלוג של מארק שנותן מידע טוב על תזונה ומפריך מיתוסים
|
ציטוט:
|
אמממ או.קיי,אני מקווה לא לפדח את עצמי בפורום עם האנגלית שלי. אני לא חושב ששומן ישמין אותי,אבל לפי מה שהבנתי עדיף קלוריות מפחמימות אבל סבבה,אני אקרא שם ואסתכל. תודה.
|
ציטוט:
קראתי היטב את המאמר. המאמר אומר (תקן אותי שוב אם אני טועה). 3 סטים של 5 חזרות במקסימום משקל? אבל לפני זה לעשות 4 סטים שהם חימום בין 10 ל 90 אחוז מהמשקל. זה נראה כבר שזה לא בדיוק 3 סטים של 5 חזרות. אני חושב שאם אני אתחיל לעשות כך, אני אתעייף ואין מצב בעולם שאני אסיים את המקסימום שאני דוחק 5 חזרות לאחר חימום כזה של 4 סטים.. |
אתה לא תתעיף
תנוח בין הסטים אל תשכח שיש לך רק תרגיל אחד לכל תנועה (לחיצה/משיכה/סקוואט) בנוסף אם החימום ארוך לך מדי נניח אתה הולך ללחוץ פרס 60 קילו אין צורך בחימום ארוך אלא רק מוט ריק *5 30*3 45*1-2 ואז לעבוד |
ציטוט:
הוא קרא את החומר והוא יודע לסדר טוב סקוואט, דדליפט, פאוורקלין הוא גם עשה את התוכנית בעצמו ככה שהוא מנוסה ככה שהוא יכול לעזור מעבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל צריך להזהר עם המשקלים עד שאתה מבצע את ההרמות בטכניקה 100% |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנראה שלא עשיתה אף פעם פרס שאתה כל כך מפחד ממנו, תנועה פשוטה שצריך לשים לב לכמה כללים כמו אחיזה, גב, ולהזיז את הראש קדימה בעט ההנפה (הסרט מסביר טוב למה בדיוק אני מתכוון) אם אף פעם לא עשית דדליפט, תהיה לך בעיה קלה, לדעתי אחד התרגילים היותר מוזרים שתתקל בהם. התנועה הייתה לי יותר מדי מוזרה והיה קשה להיזכר לשמור על חזה מורם, תחת, רגליים ולאחוז ממש ממש חזק סקוואט אפשר בקלות לזייף בלי לשים לב לבנץ יש שיטה, והמוןן עושים אותו לא נכון (וגם בגלל זה מרימים הרבה פחות) |
ציטוט:
רוב האוכלוסיה לא יודעת ללחוץ פרס דווקא יחסית התרגיל הכי קל, תראה את הסרטון של ריפ שבמאמר (תלחץ על המילה פרס בתחילת המאמר) |
ציטוט:
פרס זה דווקא פשוט יחסית, קצת יותר מסובך מבנץ' אבל לא משהו רציני. |
ציטוט:
תודה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ